Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
kovbandi82 #4 üzenetére
Üzletben, sportban nincs barátság sajnos.
-
És mint ember? Napi szinten beszéltünk, a családjaink összejártak, tényleg kimerem jelenteni, a legjobb barátom volt. Véleménye szerint mindenki hibázhat, hozott egy rossz döntést, és mindenki megérdemel egy második esélyt. Tényleg nem tudom mitévő legyek.
Azt mondja, helyre akarja hozni a hibát, de szerintem oha nem lenne olyan, mint régen. Elveszett a bizalom. -
bambano
titán
válasz
kovbandi82 #4 üzenetére
azt megértem, hogy pörögsz a dolgon, engem is enne az ideg. de szerintem meg kell hozni a racionális döntést, és nem vinni hozzá többet autót.
-
-
bambano
titán
de ha megcsúszott az idővel, miért számlázta ki?
nem az lett volna a becsületes, ha azt mondja, hogy ez meg ez nem fért bele, ennyivel kevesebb a számla?én biztos nem mennék arra még egyszer.
-
válasz
Klaus Duran #1 üzenetére
Ez február elején történt meg. Én is meg vagyok döbbenve, mivel biztos vagyok abban, hogy ez nem fordult még elő soha. Egyszerűen nem fér a fejembe. De ez van...
-
Nem tudom mikor történt meg veled ez, de idén énfelém is nagyon hülyék az emberek.
Mi a rák van 2020-al?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Első részMásodik részAz elmúlt időszak elég eseménydúsan telt. Sok dolgot megcsináltunk az autón, de sajnos történt...
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Az ASUS gyártja majd az új Xbox kézikonzolt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Politika
- Opel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest