Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz #33253120 #19 üzenetére
na hát csótány itt is jelent meg pár éve... asszony ki is volt miattuk nagyon... raktam egyes helyekre ilyen ragadós csapdát (kb 1000ft/4db), hogy megnézzem merről jöhetnek és mekkora lehet a népesség, de elvétve jött csak 1-1 (valószínű betévedtek valahonnan és itt kötöttek ki) ...ami kertesben viszont már 20 éve probléma szüleimnél: régi szobámban ilyen május-június táján a fal tövében megindultak mindig a hangyák azokat a mai napig nem sikerült lerendezniük... ebben az időszakban mindig jönnek... (volt pár kellemetlen élményem, amikor jött a dögmeleg, beb@szás után felébredtem pl reggel 4kor, hogy kimegyek brunyálni, felnyomtam a villanyt és ezerszámra ellepték a falat a hangyák egyszerre... ilyenkor mehettem a porszívóért és gyűjthettem őket órákon át, mire elfogytak... panelban 1szer jöttek hangyák, de néhány csapda elintézte őket: az a fajta, amiből behordanak a kaptárba és az egész bolyt kiirtja... falun ez sem ért semmit)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
plman
tag
válasz #33253120 #19 üzenetére
Nálunk sincs állandó probléma a rágcsálókkal csak pár évente erre vetődik egy-egy egér. Hangyák azok sűrűbben előkerülnek igencsak minden évben felbukkannak de csak rövid időre, illetve tavaly vagy tavalyelőtt mikor volt az a büdösbogár "invázió" akkor volt egy kicsit nagyobb mozgás rovar terén, de az se volt olyan nagyon vészes. Persze időnként egy-egy pók, szöcske, vagy dongó betéved a házba de az szóra sem érdemes részemről.
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
válasz #33253120 #18 üzenetére
az unokatesóm utálta a kertes házat, pláne a kerti munkát.
azután olyan dilis munkája lett, hogy most városban lakik, mellette közvetlenül vett egy tanyát, és mindig ott van, kertészkedik, hogy kipihenje a melóját.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest