Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Köszönöm szépen, lehet elő is rendelek meg sem várom a tesztet, nagyon megfogott. Már csak színét kéne kitalálnom..
Tudom, hogy a Z3c más kategória, de most kijelző méret miatt hoztam ide, persze nagyon nem egy kategória a G3 S-sel, de a P8 Lite-tal sem. A lényeg, hogy legyen végre egy gördülékenyen és megbízhatóan működő telefonom, a Huaweire pedig még nem hallottam panaszt senkitől.
[ Szerkesztve ]
-
Mika1227
őstag
Van dupla koppos feloldás és értesítő led?
[ Szerkesztve ]
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Mika1227
őstag
Van már valakinek ilyen készüléke, tapasztalatok?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Mega000
újonc
Tegnap láttam a mediamarktban 85000ft volt, de mielött megveszi valaki nézze meg élőben, engem a műanyag nem gyözött meg, szerintem a kijelző nem gorilla glass, nem találtam sehol leirást... kb 60e ft ér, többet nem!
-
törölt tag
Biztos, hogy van védelme, de nem hiszem, hogy GG lenne. A 4 -es biztos nem, max. a 3 -as.
Bár szerintem kissé túl van lihegve a GG. Egy készüléken GG3 -at lazán sikerült durván 2 millis sérüléssel ellátnom úgy, hogy lecsúszott az ölemből vezetés közben, és neki ütődött a kézifék műanyag burkolatának. Tehát nem esett nagyott. Persze az én hülyeségem volt, mert leszedtem róla a fóliát és épp mentem cseréltetni.
Amúgy Huawei magyar FB oldalán segítőkészek. Tehát ha privát üzenetben rákérdezel, akkor meg fogják írni.
-
törölt tag
válasz #86973952 #115 üzenetére
Szerintem sem GG, legalábbis egyetlen Huawei/Honor modell sem szerepel a Corning oldalán. Mondjuk ezen a listán a Sony sincs rajta, pedig ők is használják a GG-t (meg persze a Dragontrail-t is). Egyébként ha az adott gyártó nem járul hozzá, a Corning sem fogja őket itt feltüntetni.
-
espi38
őstag
Sziasztok!
ma jutottam hozzá egy P8Lite és azt kell hogy mondjam lenyűgözött.
Van dupla lop értesítő led gyorsaság stb.
nagyon sok telefonom volt de most azt mondom,hogy ez megmarad
Asszony szinte már nem is szól hozzám a sok telefon miatt
De ez a P8 lite árban tudásban minőségben tömegében méretében számomra verhetetlen a többi kapható mobillal szemben.
Bármilyen kérdésetek van a telefonnal kapcsolatban ne kíméljetek
Viszont tokot sehol nem találok hozzá
További szép estét. -
törölt tag
Dobhatnál fel pár képet, hogy teljesít a kamera. Szerintem sokaknak fontos lehet, ha választás/döntés előtt állnak. Kültéri távoli, makro, beltéri "távoli" lámpafénynél.
Meg később az üzemidőről, bár feltételezem itt is kell néhány nap, 1 hét (használattól/töltéstől függően), hogy beálljon.
Kernel milyen van rajta?
-
espi38
őstag
válasz #86973952 #118 üzenetére
Sziasztok, üzemelő sok mindentől függ duál sincs módban használod vagy nem 4G vagy 3G lógsz vele a hálón Egy problémát találtam rajta mégpedig a névjegyzékben ugyanis bárhogy állítom a megjelenítési nevet mindig fordítva jelzi így Erzsébet kis. Hiába nyomok rá hogy ne a kereszt név legyen elől nem vált át hiába van opció rá, gondolom ez valamilyen téren szoftveres hiba. A hangszórója kiváló nagyon szépen szól kivi vagyok leszek a tesztjére mit írnak majd róla. Egy nap után még nem bántam meg a vásárlást:
-
törölt tag
Én általában wipe -pal kezdem, aztán utána lakom be. Ami rendbe tesz néhány dolgot, bár lehet ezt pont nem. Viszont hasznos.
A biztonsági mentés app gondolom 3.1 alatt is elég korrekt. Tehát főképernyős elrendezéseket, beállítasokat is ment.
A beállításokban a telefonról rész alatt megnéznéd, hogy milyen kernel van rajta? köszi.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
djbelo
senior tag
Nekem tetszik!!! Nagyon szép lett! Csak azt nem tudom, hogy a P8 megér-e dupla annyit? Szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
Engem attól még továbbra is érdekelne, hogy mi volt az az ok, ami miatt lecserélted volna, hiszen lehet, hogy az számomra is egy kizáró ok lehet ahhoz, hogy megvegyem a készüléket és én használni szeretném legalább két évig, nem szokásom a napi csere. Válaszod megköszönném.
-
espi38
őstag
Hello,csupán üzleti megfontolásból adnám el a telefont és úgy néz ki végérvényesen mert az asszonynak fehérben kellene de az meg sehol nincs.Részletekben veszem meg a készüléket ez az oka az eladásnak.Sajnos én telefon "buzi"vagyok az utóbbi időben sok telefon volt a kezemben de ez a készülék valóban lenyűgözőt,úgy hogy valóságban is ez marad.Véleményem szerint nem éri meg a P8 a dupla árat,azért mert fémházas és full hd kijelző van benne nem venném meg,ez a telefon veri a.mostani középkategóriás gépeket.A samsung s6 vagy az edge 240000 ft os ára túlzó miben tud mutatni többet mint a tipusunk a külsőn kivül.Aki ilyen telefont vesz nem fogja megbánni legalábbis müködésben tudásban nem,persze aki igényes fémházas készüléket akar az ne ezt vegye.nézzétek meg élőben és döntsetek.szép napot!
-
törölt tag
Azért bőven van ott még más különbség is. Kamerában, SoC -ban, egyebekben. Az, hogy megéri -e a dupla árat már más kérdés, meg igény függő is.
Illetve az is biztos, hogy a P8 -nak intenzívebben fog esni az ára, mert van miből. Ennek biztos jobban fogják tartani az árát.
[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
válasz #86973952 #138 üzenetére
Nálam sok készülék megfordult egy héten belül akár kettő is,de ez a készülék az én igényeimnek maximálisan megfelel legyen ez a kamera vagy soc vonatkozásában,nem beszélve a külsőről súlyáról nekem ez mind fontos szempont.de hogy tokot nem találok hozzá az bosszantó))
-
törölt tag
Igen, ez elég fura dolog. Itthon kevés helyen árulnak Huawei -hez tokot. Azt is brutál áron. Szerintem még mindig a külföldi rendelés a legjobb. Legyen szó hátlapról, tokról, különlegesebb dologról vagy edzett üvegről.
Szerk.:
Pl. úgy látom P8 Max -ra és Lite -ra még nincs Nillkin cucc, de sima P8 -ra már van.[ Szerkesztve ]
-
Scarface_
csendes tag
Sziasztok!
Tesztképek a 8 lite kamerájával találhatók már valahol?
köszi
-
.Szaki.
addikt
válasz Scarface_ #143 üzenetére
Scarface_ -nek és Mindenki másnak, akit érdekel: Mobilarena TV: Huawei P8 Lite
Engem egyébként meggyőzött a készülék.
[ Szerkesztve ]
-
anzo
senior tag
Sziasztok!
Tegnap vettem én is egy ilyen készüléket.
Picit féltem az EMUI-tól mert ilyen készülékem még nem volt, de nagyon hajaz a MIUI-ra illetve a Lenovo VibeUi-ra tehát meglehet szokni.Első benyomások a készülékről összességében pozitívak, gyorsasággal semmi probléma könnyedén teszi a dolgát. Anyag használat tiszta műanyag annak ellenére, hogy az oldalsó keretet krómozták de sztem az sem fém idővel kiderül mennyire lesz időt álló. Szó volt itt a fórumon, hogy Gorilla Glass van e rajt hát nem tudom de sztem nem az.
Érdekes megoldás a 2 SIM vagy 1 SIM+SD megoldás jobban örülnék ha mindent fogadna egyszerre. Bármelyik slotba megy a 4G igaz egyszerre csak egybe.
Kamerához nagyon nem értek, nekem soha nem voltak ezzel kapcsolatban nagy elvárásaim de az nagyon tetszik, hogy a kijelző elfordítása abszolút zökkenőmentes.
Root-ot még nem találtam hozzá a recovery-ről nem is beszélve pedig picit tudnék rajt mit igazítani.
Negatívum egyenlőre annyi, hogy nem jegyzi meg pl. az LG Watch R órám beállítását, hogy hozzáférjen az értesítésekhez így az óra nem jelzi a hívásokat illetve a többi értesítést sem.Valakinek kérdése lenne megpróbálok válaszolni amennyiben tudok és időm engedi.
-
ooooobi
senior tag
Itt egy német link eszerint nem gorilla glass, sajnálom nagyon. Pedig ezt akartam venni, de emiatt elbizonytalanodtam. Elég régóta nyúzom az előző telóm ( alcatel 997d) ez pedig egy olyan amire már váltanék, de edzett üvegest szeretnék.
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
GSPLR
senior tag
Akkor veszel rá edzett üvegfóliát, azt helló... Nem kell megmagyarázni, keep walking. A P7 ugye eleve GG-vel van felvértezve, mégis rádobtam egy egy Nillkin cuccost. Mit problémáztok ezen? Asszony G6 telóján sem GG van, raktunk rá edzett fóliát, problem solved.
[ Szerkesztve ]
Huawei
-
törölt tag
Én mondjuk eddig nem nagyon láttam gyakorlati hasznát a GG -nak. Ugyanúgy tört meg karcolódott, ahogy a "sima". A marketing erősebb, mint a GG. Persze GG4 -ről még nincs tapasztalatom, de a korábbiak semmi különlegest nem nyújtottak.
Persze aki ragaszkodik ehhez, az válasszon másik készüléket, vagy vegyen edzett üveges fóliát.
Huawei FB oldalán privátban egyértelműen megmondják, hogy milyen a kijelző védelme. Szerintem biztos, hogy nem GG.
[ Szerkesztve ]
-
Scarface_
csendes tag
Köszi a linket Szaki!
Még bizonytalan vagyok, fotó funkció nekem nagyon jól kell hogy működjön ez alap kritérium.
Azt rossz hallani hogy mennyire régi a grafikus processzor mert a gyerek a játékokkal nyüstölni fogja az tuti.
Műanyag vagy fémház... az szinte mindegy ha esztétikus marad aktív használat mellett.Most jön az hogy személyesen meg kéne nézni valahol, mondjuk egy fehéret
-
.Szaki.
addikt
válasz Scarface_ #149 üzenetére
Én fotózni szökő évente fotózok, úgy gondolom, hogy minőségi képeket fényképezőgéppel lehet készíteni, nem pedig telefonnal. Nem említhető egy lapon a kettő. Ezért ez engem nem érdekel, a mostani telefonomnak egy 5 megapixeles kamerája van, arra a kevés fotóra az is tökéletesen megteszi, szóval a P8 Lite 13 megapixelese nekem csak gratis.
Engem inkább a zenei képességek és a rendszer, valamint a böngésző gördülékenysége érdekel és a jó antenna. Na meg a pontos GPS, bár nem hiszem, hogy a Here Drive+-t le fogja verni, mert az centire pontos kb.
A borítás felőlem is lehet műanyag, összesen egy telefonom volt eddig ami fém volt, az összes többi műanyag és nagyon jó volt kézben tartani mindegyiket. Főleg anno az LG KP500-asomat, annak eszméletlen finom burkolata volt.
A Gorilla Glass egyébként nem szemfényvesztés, a mostani telefonomon Gorilla Glass 2 van, volt, hogy mellé tettem gyorsan a zsebembe a kulcsot és egyetlen egy karc sem volt rajta. Azért csak volt, mert amikor szervizben volt, ott sikerült az ott dolgozóknak két szép karcot rátenni. Előtte egy S40-es Nokiám volt, mondanom se kell GG nem volt rajta, elég hamar szétkarcolódott a kijelzője, pedig én igyekszem vigyázni rájuk.
Na szóval nagyon őrlődöm ezen a Liteon, de lehet megvárom a G4 Minit, mert a G3 is nagyon ígéretes nekem, de 1GB RAM és fényérzékelő nélkül az szóba se jöhet. Ha jó áron jön a Mini, akkor az nehéz szülés lesz mire eldöntöm melyik a jobb választás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest