Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én mondjuk eddig nem nagyon láttam gyakorlati hasznát a GG -nak. Ugyanúgy tört meg karcolódott, ahogy a "sima". A marketing erősebb, mint a GG. Persze GG4 -ről még nincs tapasztalatom, de a korábbiak semmi különlegest nem nyújtottak.
Persze aki ragaszkodik ehhez, az válasszon másik készüléket, vagy vegyen edzett üveges fóliát.
Huawei FB oldalán privátban egyértelműen megmondják, hogy milyen a kijelző védelme. Szerintem biztos, hogy nem GG.
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
Nekem pont kulcs és hasonlók ellen kell védenie és azt tudja is, porosnak meg nem poros, takarítom a telefont. A por meg nem tudom mekkorát tud rajta karcolni, bár nem hiszem, hogy szemmel látható lenne, de én is tévedhetek. Fóliát csak azért nem szeretek rátenni, mert nem tudom olyan szépen felhelyezni, hogy ne legyen levegős, az meg nem túl esztétikus.
Scarface_!
Ne vedd kötekedésnek, amit írtam, nem annak szántam, igazad van.
Egyébként talán ide, de lehet a másik P8 Lite topicba írtam, hogy magam is őrlődök még, mert nagyon kíváncsi vagyok egy LG G4 Minire.
Régebbi droidot nem szeretnék venni, nem volt még Androidos mobilom és szeretném, hogy ha a legnaprakészebb lenne amit veszek, szóval 5.0 alá nem szeretnék menni, ezért nem játszik a P7 nálam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest