Hirdetés
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
veterán
válasz
CoolBoy323 #39 üzenetére
Nem vagyok rendőr, de szerintem rolled fingerprint van, és nincs olyan hogy fingerroll.
-
Chaser
legenda
válasz
freeknight #37 üzenetére
Tartalmilag helytelen, az sem jobb
-
freeknight
őstag
Azért te is beláthatod, ha valaki keveri a forrasztóón helyett a cin kifejezést használja, annak a helyesíráshoz nem sok köze van.
Van ilyen. Itt borsodban mindenki tudja, ha valaki megkínál kólával, akkor az lehet, hogy a valóságban fanta lesz, mégse sértődik meg senki.
Ahogy én is tudom, mire gondol a kedves megrendelő, amikor térmikrofont emleget.
Ahogy te is tudod, mire gondolt a cin alatt. -
kovy79
őstag
Magyarul akkor szerinted semmi szükség korrektorra, míg "magyarközelien" (érthetően) kommunikál valaki.
Mondjuk a ma cikkek színvonalán is sokszor látszik, hogy errefelé nem sokat számít a helyesírás...
Akárhogy csűröd-csavarod, a cikkben a "cin" helytelen kifejezés! Ennyi erővel ólmot is írhatna... -
Viktor S
csendes tag
https://en.wikipedia.org/wiki/Casio_F-91W
Imádok mókolni, de a fenti klasszikus Casio könnyű, lapos, valóban vízálló és évekig bírja egy elemmel. Mindezt ~4000 forintért.
-
Chaser
legenda
ez egy aranyos mese
valójában a földieper mint olyan nem létezik, valaki valamikor kitalálta, úriasabban' hangzik mint a szamóca, és azért földi, mert az eperfa termése volt a standard eper
az erdei vad szamócából tenyésztették ki, amit földieper néven emlegetnek sokan, bár helyesen szamóca lenne - én úgy hívtam mindig, gyerekkoromtól -, de ez ma már olyan szintű, h teljesen beépült a köztudatba, majd valamikor valaki le is okézza valószínűleg -
atike
nagyúr
Tényleg nem semmi ennyi energiát beleölni egy ilyen projektbe... Gyárilag nincs olyan "filléres" kínai, ami tudja ezeket a dolgokat alapból...?
-
RBJ
addikt
Azért nem semmi egy 100Ft os órába ennyi energiát beletenni.
-
Chaser
legenda
én ezt is megértem gond nélkül, az ennél sokkal csúnyábbakat is, ettől független ez nem helyes formája annak, amit az emberke közölni akart ( :
mertfan etyelato teflon hipátlanálapotpa semibaja cserre értekel engemt egyterrásra meg ramkitt is értekel min dent mek halgatok -én az ilyet simán értem, de a magyar nyelv megcsúfolása ettől függetlenül, meg a magyar állam szégyene, h ilyeneknek nem vágták le a kezét ( :
Új hozzászólás Aktív témák
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Fotók, videók mobillal
- Energiaital topic
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 Bankmentes, kamatmentes részletfizetés
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest