Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Gurulunk, WAZE?!
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Milyen mosógépet vegyek?
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Ezt a blogbejegyzést közel 6 éve, 2006 júliusában írtam (akkor még a saját blogomra, majd 2008-ban tettem fel ide). Az azóta eltelt 6 évben 27 évesről 33 évesre öregedtem (értem), idealistából realistává vedlettem, ezért (is) nyilván sok mindent másképp látok már, mint akkor. Valószínűleg ma már nem ezt és nem így írnám. Ugyanakkor természetesen tudom, mik forogtak akkor a fejemben. Akkoriban nehezen tudtam megemészteni az Élet és így nyilván a kártyaparti szabályait, nehéznek tűnt elfogadni, hogy nincs "általános jó", és nincsenek nyertesek és vesztesek, csak mi vagyunk, és ez a kis jutalomjáték, ahol - igen, jól mondod - nem a cél az érdekes, hanem, hogy addig hogyan és miként. Emellett a bejegyzés nagyjából akörül a gondolat körül forgott, amit Jancsó is megfogalmazott egyik nagy sikerű filmjében, vagyis, hogy "vagy én vagyok hülye, vagy a világ hülye" (Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten c. filmből).
DeFranco: ez egy nagyon értékes gondolat, azóta egyre jobban értem és értékelem a parti apró győzelmeit, a pikk bubit és a piros hatosokat.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó használt Canon Powershot G3 X kompakt ultrazoomos 1 colos érzékelőjű fényképező-videó gép.
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- AMD Gamer Config: Ryzen 9 7950X3D, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
- Eladó BASSZUSRA REZGŐS gamer füles!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest