TheChos3nOne: Jó, de ezt nekem honnan kellett volna tudnom? Nem vagyok otthon az iVilágban, én csak azt értelmeztem, ami írva vagyon, ott pedig fekete-fehéren az van, hogy a wifi antenna van műanyagból.
johny dragon: Látom még mindig nem látod az összefüggést. Most fogtál egy notebook-ot, és egy okostelefonnal hasonlítod össze. Az írásodban pedig egy multimédiás (eredetileg) zenelejátszót hasonlítottál össze egy telefonnal. Egy telefonnal. Érted, az "ájtáccs" nem telefon, innentől pedig értelmét veszti az összehasonlítás is.
Azt pedig még mindig nem értem -bár lehet én vagyok csak túlzottan ilyen értetlen-, hogy ha iTermékről van szó, miért mindenhonnan azt olvasom, hogy ez olyan frankó, sokkal jobb (mindenben), mint az ugyanennyiért kapható nem iTermék. Semmiféle hibát nem látok felsorolva, holott biztosan van idegesítő hiányossága, hibája (példának okáért a mikrofon hiánya, bár sokan nem használják, de ha innen indulok ki, egy 10k-s kínai MPsok lejátszóban van). Persze, tudom, hogy ez egy külön világ, az amerikai érzés, de valahogy én nem jövök lázba tőle, szubjektív, de ez a helyzet.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!