Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
nem tartom oktalan siránkozásnak a cikket, nagyon sok dolog van benne ami tényleg úgy van/volt.
Régen amikor kicsi voltam mindig azt mondtam, hogy majd ha nagy leszek fizetek a játékokért. Most amire megnőttem egyszerűen nincs (vagy rettentő kevés) olyan játék van ami számomra megérné ezeket a pénzeket.
1 kezemen megtudom számolni, melyik játék volt olyan h picit elszégyelltem magam mert nem vettem meg (a többi kb meg annyi volt, mint régen 1 demo vagy 1 shareware).Az, hogy a WareZ tette tönkre a játékipart brutál nagy humbug. A játék ipart az tette tönkre hogy iparrá vált. Rettentő kevés az újitás, nincsenek ötletek és nincs tartalom. Ellenben van csilli-villi grafika, userek hülyének nézése, meg DLC.
A rég(ebb)i nagy neveket puffogtatják újra, meg újra. Igaz néha tesznek is alá jó játékot, de azért 1 brand az beskatulyáz akárhogy is vesszük.
Én sem sírok vissza mindent, de tényleg jobb volt amikor néha a játékokban gondolkodni is kellett, vagy ügyesnek lenni (kicsit szenvedni, az megmaradt az emberben és jobb érzés volt győzni). Ma már ez megszűnt. Meg lehet nézni hogy pl. PoP:Sands of Time-tól hová jutottunk az ugra-bugra játékokban, a legtöbben jóformán le sem lehet esni!!!
Talán ezek miatt is fordultam az utóbbi időkben a társasjátékok felé. Nem kevésbé geek dolog, ehhez is kellenek jó társak (akár 1 jó LAN partyhoz) de ki lehet tenni a polcra őket, sőt akár picit szocializálódhat is általuk az ember.
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
sad_Vamp
őstag
Ha van is, kérdésben a válasz:
Metal Gear Solid V ; Witcher III ;Fallout 4azért mert az uccsó rész jól sikerült még nem fogok végig vinni X részt előtte, főleg ha nem érdekel a franchise. (pl MGS-ből már a 2.ikat is csak foggal körömmel tudtam végig vinni olyan szar volt a PC port, múltkor kölcsön kaptam a konzolos pakkot, hát az ideje múlt nagyon finom szó volt rá)
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
sad_Vamp
őstag
LOL, mivel maga a játék környezete, története NEM tetszik nem foglalkoztam vele. Had legyen meg már ez a jogom plz. Az MGS 1 bejött a 2 az port miatt nem a több már nagyon nyögvenyelősen kezelte a kamerát (számomra(!) legalábbis) nem erőltettem. A Witcher az elejétől nem igazán fogott meg, ezért nem érdekel (azt se tudom van-e miden rész X360ra). A Falloutból a tacticsot próbálgattam anno, de a 1-2 nem jött be, aztán nem is foglalkoztam vele. Megint csak: had legyen meg a jogom hogy ne tetszen/ne érdekeljen.
sto1911: D2-ről is sokan elfelejtik mekkora átcseszés volt az akkoriban. Az a játék biztosan legalább 1 évet csak úgy állt polcon mielőtt kiadták. Rengeteg bug és probléma volt vele az elején. A LoD kiegészítő ami kb megoldotta a gondokat meg adott 2 "új" karaktert meg az eredeti disc-ekről húzta be. A 3 méltóbb volt az 1eshez de sajnos egyáltalán nem jobb. Itt sem az újítást láttam csak a butítást. Ja és ugye ne felejtsük a 3asnál a PChez kell online server, az X360as verzió meg vidáman fut offline.
-
sad_Vamp
őstag
Régen csőstül jöttek azok a játékok amik érdekeltek és mindig volt valami új mindegyikben. Most meg azok a játékok NEM jönnek (csak butítva)... akkor tényleg én vagyok hibás? köszönöm!
Amúgy, nem szóltam le egyik játékot sem konkretén, hanem általánosságban beszéltem az iparról, meg hogy a folytatás folytatásának folytatását kapjuk folyton ami már eleve szűkíti a látókört (ezt most a szentgráljaidtól függetlenül).
-
sad_Vamp
őstag
Bocs, írhattam volna úgy is, hogy PoP trilógia (bár a 3ikat nem tudom végig vittem-e végül).
Amúgy igen, maga a játék egyszerű, de story szvsz elég jó és ügyesen volt tálalva. A másik meg, hogy ilyen ügyességi játékoktól nem várom el a non-linearitást vagy történet befolyásoló választások lehetőségét arra vannak más játékok. De találkoztam pár játékkal ami ugyanezt a "falonfutós-ugrálós-elkapós" filinget szeretné hozni, de sokkal nehezebb vagy jóformán lehetetlen elrontani, ami már tényleg annyira leegyszerűsíti a dolgokat mintha lenne 1 kör alakú lyukad és 1 gömböd(semmi másod) és meg kell találni a lyukhoz illő formát.“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
sad_Vamp
őstag
Én nem tudom nálatok hogy van, de itt 1 határral odább az OTP-ben simán tudok nyitni egy al-számlát (mert ugye mindenki attól retteg, hogy "vicces" emberek lecsapolják a számát neten keresztül), és ahhoz igényelni egy dombornyomott kártyá évi 20€-ért. Probléma letudva. A rendes kártyát használom a mindennapokban, a domborost meg csak is akkor, ha neten vásárolok, ergo a házból nem megy ki. Hogy 20€ sok vagy kevés azt mindenki döntse el maga évente kb 5-7 csomag cigi ára.
-
sad_Vamp
őstag
aha, akkor a különbség itt annyi, hogy én valós kártyát kapok. (Amúgy én is a főszámláról dotálom a direkt nethez niytott alszámát) Viszont egy számlán fut mindenem. De ha jól értem ez ezen a netszámlán is megoldható.
[ Szerkesztve ]
-
sad_Vamp
őstag
kit érdekel hogy ki hogy aláz sz@rrá kicsodát, ha egy valós helyeztben (ép eszű emberekkel) ez úgy sem fog soha megtörténni. Ha meg mind 2en ugyan azon perifériával nyomjátok akkor meg nincs handicap, egyenlőek azt esélyek. Szóval, ez elég erős mellébeszélés.
Pont ezért utáltam meg a PC-s multikat (legalábbis idegenekkel) amikor a Q3A-ból valaki mario-t varázsolt, meg hogy 120FPS-e legyen, meg hallátásra állította a FOV-ot.... a konzolokon ez nincs, 1 grafika van, mindenkinek ugyanúgy megy, és mindenki gamepaddal nyomja.
-
sad_Vamp
őstag
válasz szupermacs #190 üzenetére
Nagy fíling a ME trilogy, de jogtisztán szerintem nem kis átb@#>s.
A 2esnek a kb a 1/3ada DLC a 3as meg 1 rakás trágya lenne DLC-k nélkül.Azt inkább nem is mondom hogy:
ME1: Akció RPG
ME2: Akció (RPG)
ME3: Akció, sok beszélgetéssel-már ha van kedved hozzá“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
-
sad_Vamp
őstag
Én sokkal jobban utálom az olyan időhúzásokat mint a Batman-ekben voltak: pl. a szellőző kiszedése-kirúgása. Nyomkáld az "A" gombot.... elrontani sem igazán lehetett, függeni sem függött tőle semmi (pl gyorsabban nyomkáltad nagyobb zaj vagy ilyesmi). Viszont a 4-5órás játékidőbl szerintem 15-30percet az "A" gomb nyomkálásával töltthettünk el.
-
sad_Vamp
őstag
+1
remekül megfogalmaztad amit én is gondolok.
az SWF is vicces hogy 10€-t kap az ember 2 győzelmi getsure-t és 50dolcsi (sic!) a season pass??!
El kéne kaszálni az egész játék ipart úgy ahogy van. Kéne egy hard reset.“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
sad_Vamp
őstag
válasz Döglött Róka #248 üzenetére
Igy van az elhízás lehet szégyen.... de lehet betegség is.
Akár hogy is, attól hogy ő nem tudja kordában tartani az étvágyát, Ti még kordában tarthatjátok a modorotokat, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest