Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Gondolom, mert valahogy "darabokban" csomagolja ki a Kodi-d a hálózatos ISO-k tartalmát. Nekem is volt annó hasonló problémám egy RPi2-n futó openeleckel (ezt is Kodi hajtja meg). Nekem az advancedsettings.xml fájlban a buffersize állítása oldotta meg a problémát. Illetve azt vettem észre, hogy az nfs share mérföldekkel jobb Kodival bármilyen formátum esetében. (az nfs kevesebb erőforrást használ)
Illetve, ha van FFp-d, akkor egy mezei mount paranccsal fel lehet csatolni vhová az isokat. Asszem csak annyi a trükk, hogy kell a loop kapcsoló mellé. Tehát pl így:
mount -o loop /iso/fájl/helye.iso /mnt/iso
Fontos, hogy a DVD mappának (vagy ahova felcsatolod) léteznie kell, tehát ha nem létezik, akkor hozd létre először:
mkdir -p /mnt/iso
Illetve utána lecsatolni az umount /mnt/iso paranccsal lehet. Igen, ez így kicsit körülményes (minden iso filmnézés előtt felcsatolni), meg nem tudom a Kodi hogy áll hozzá, de meg lehet próbálni.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Beni2360
félisten
Gondolom a Tv-re lan kábelen megy? lehet hibás kábel én is jártam így vettem egy cab6 káblt aztán semmi nem volt vele jó, ment a kukába. Én pl blu ray lemezt írok ki egyenesen a NAS-ról. Az rpi2 meg a 905 lejátszóm is simám vitte a dual 3D ISO filmeket is. Nincs piszkálva az 50-es buffer.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
vlevi
nagyúr
-
vlevi
nagyúr
Ez már itt OFF, Samu TV-vel kapcsolatos tapasztalat.
A házban lévő egyik TV, 2010-es Samu, le tudja játszani a DLNA-n a filmet, de a feliratokat nem látja.
A másik TV, szintén Samu, de 2013-as. Abban már van seekelés, ahol gyorstekerővel időre oda tudok ugrani, ahova akarok, és látja a feliratokat is.
Végülis egynek elmegy. -
Tonyk
veterán
D,E,F sorozaton tuti nincs gond sem a felirattal sem a tekeréssel. Sógoromnak H sorozatú van, szintén nem panaszkodott ezek miatt. J-vel van gond, de azt állítólag már javították a minidlna-ban / plex-ben (persze ehhez a legújabbak közül kell feltenni, nem pedig valami ősrégi verziót erőltetni.)
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Mr Dini
addikt
Akkor esetleg próbáld meg ezt.
De már többen is panaszkodtak arra, h nem megy a rescan a legújabb br2 féle minidlnaval. A részletekbe most nem mennék bele, de ha jól sejtem a minidlnaba épített inotify rosszul fordult le az új (!= a legújabb) uClibcvel. Így úgy döntöttem, h én is lefordítom majd, viszont jelenleg ő a listámon az 5.... Szóval egy picit még várni kell vele.
-
arty
veterán
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gabordemko.torrnado
magyar srác fejleszti, olcsó, tökéletes
(nekem amugy a pécés is perfekt)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
TRob1
veterán
Bocs hogy belevau, de miért kínlódsz a minidlna-val? Én pont ezért kukáztam (meg még voltak így páran itt), mert kb. random mód frissültek a letöltött filmek/zenék.... Újra Twonky, és minden szép, minden jó, mint ahogy előtte is. Én is így voltam hogy ha már a profik minidlna-znka, akkor próba. De nagyon nem jött be.
Jah, nálam az i3-as proccal sincs semmi gond a PC-s klienssel, pedig nem pár napja használom. (Kivéve néha a Time Out vagy vmi hasonló dolgot, de ez nem gép függő)¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Ez a minidlna-s dolog már sokaknál előjött. (pl) Egy ideig jó, aztán megint nem... Nálam is ugyanez volt, de már pár nap alatt. Twonkynál sosem volt ilyen a több mint 1 év alatt.
Win10-re (meg előtte is) a transmisson-remote-gui-t használom. Lehet érdemes lenne valami újabb verzát kipróbálnod ha nem azt használtad. transmisson-remote-gui releases Nálam eddig 5.0.3 (Feb 8, 2015) ment, de az imént feltettem az 5.4.0-t ami elég friss verza.
ui: Feliratok, hangváltás, "beletekerés" megy Twonky alól is. És legalább frissül mindig a tartalom (Wifi-vel nézek alóla 3D filmeket is LG tv-n)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Mr Dini
addikt
Vagy számít az, hogy letöltési helynek a /mnt/HD_a2 van megadva?
Tulajdonképpen rá is világítottál a probléma forrására!
A /mnt/HD_a2 egy FFp specifikus elérési útvonal. A start szkriptje pedig a Tm indulása után indul. Cseréld le /i-data/md0-ra, vagy /i-data/<hddazonosito> -ra.
br2 szokta a csomagjaiban megrögzötten ezt a path-t (elérési utat) használni, de eddig még soha nem sikerült bebizonyítani Neki, h használja inkább a /i-data/md0-t. Úgyhogy köszi a példát! Ha megengeded, továbbítom Neki.
-
SunMount3r
nagyúr
Pedig az iso-k lejátszása is kardinális lenne, köztük 3D BD iso-ké is. Én is Android Box-al játszanám le (Q10 pro), amiben bár van egy winyónak tárhely, csak ugye a jövőbeli bővítés miatt gondolkodok a NAS-on. Más jellegű file megosztásra is kellene (már nincs másutt tárhely), de ha már a NAS jöhet csak szóba, akkor olyan legyen ami minkét igényt kielégíti.
Valakinek van még BD iso lejátszással tapasztalata LAN-on keresztül?
És köszi!
-
Beni2360
félisten
-
-
Tonyk
veterán
Én arról a seed időről beszélek ami a kollágának kellene x (48) óriág tolja és azután, akár mi van befejezi. Erre mondtam én hogy ilyen pont nincs. (Mert az x perc tétlenség utáni megszakítás nem jó ide.)
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
arty
veterán
japersze, az 1000+ 3 terás is véletlen egyetlen hibás becsből jött.... ne mentegessük már, ha egyszer szar
raid1 meg felesleges "luxus", miközben nem valódi védelem
sima, külön kötetek a NAS-ban, időnként pedig a (teljes) NAS-t backupolni külső merevlemezre, azt pedig elvinni "anyuékhoz", akik máshol laknak (lehetőleg ausztráliában, de ha csak a szomszéd utcában, az is jó )és backupnak simán jó az apróról összevadászott 78%-os, 4éves, sokatfutott, ótvar seagate is, fillérekér.
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
-ZeeZee-
senior tag
Én például telefonról szoktam ezt megtenni, mert épp nem érem el. Nekem ez az egyszerűbb... Letöltök egy filmet, feliratot meg szeretnék feltenni mellé, hogy ne a gyereknek kelljen. Aztán csak "feltöltöm" a webes felületen keresztül a feliratot a megfelelő helyre. (megjegyzem múltkor a gyerekre bíztam a feliratokat a sorozatához, az összes mkv file-t nevezte át a felirathoz, nem pedig fordítva, azóta nem bízom ezt rá...)
-
Shokkolo
addikt
nem... sajnos CPU limites erősen. nekem is 14, plafon 15 MB volt a csúcs, és olyankor tényleg iszonyatosan laggolt a nas elérhetősége.
Ezért is kap egy esélyt az 520. a dupla ram, dualcore cpu nekem most megér egy 10-es plusszba.
Iszonyatosan best buy NAS az 520 jelenleg"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
-
vlevi
nagyúr
Na, szerintem rájöttem valamire, mert másodszor is elindítottam a letöltést, és megint megborult a NAS.
Újra volt rakva a gépem, és szerintem a transguiban nem jól lehetett beállítva a letöltési könyvtár. Megpróbáltam tabletről elindítani a letöltést, és láss csodát, tökéletesen megy.Szóval, bocsi, user error.
De az azért mégiscsak lehetne annyi benne, hogy, ha rossz megosztást adok meg, akkor visszadob valami hibaüzenetet.
Vajon az, amit elkezdett letölteni, de beledöglött, az, valami szemétállományban megvan, és fogja a helyemet a NAS valamelyik meghajtóján? -
balpis
őstag
Hasonló volt nekem egy Synology NAS-sal, csak ott majd egy hét is eltelt, igaz, egyszerre sok filmet másoltam fel.
A file-ok felmásolása után a NAS sokáig dolgozott, míg valami módon feldolgozta (pontosan nem tudom, mit csinált, de jó sok ideig tartott),notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest