- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Durrogtass
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hogyan férhettek el az őseink a Földön?
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ch4os.prof
csendes tag
Szerencsés helyzetben vagyok aban a tekintetben h Sopronban lakom közel a határ. Nem tudom hányan ismeritek a Fertő felső csücskén elhelyezkedö Parndorfi outlettet. A hétvégén sikerült ujra kijutnom oda.
Évente csak egy két elkalommal megyünk mert hogy benzin pénz stb... viszont ki lehet fogni nagyon jo dolgokat.
Szeptembertöl BPen tanulok és igy van lehetőségem mindenfelé mászkálni nem rég ugy döntötem meglesem a GL és Premier outlett-et. Hát mit ne mondjak jó nagy csalodás volt. Premier outlet hasonlít az osztrákhoz, de árakban meg sem közelíti a szokásos magyar butikos akciók:
csináljunk ''nagy'' leárazást:
ez a cucc le lesz árazva 70% jó irjuk át az eredeti árat plusz 10000-el vagy 5000el vagy 40000el és abbol vonjunk 70%ot.
Persze nem rosz árak amik vannak de semmit nem vennék mert sokallom.
Most kinn sikerült rábukkanom a Pumában egy cipellőre Go Motor 24H 120eurorol ( kb 36000ft) volt leárazva persze gondolom ez se a normális ár... de nem is az a lényeg hanem h 20euroért adták ( kb 5100ft)
Amikor haza jöttünk meglestem neten h hol mennyiért árulják és igy télleg megérte.
Szerencsés dolog a határ melett lakni az ország bármely pontján mindenhol vannak a túl oldalon nagyon jo dolgok.
Egyébként a magyar outlettek és az osztrák otlett felhozatala nagyjábol megegyezik ( jo magyaré joval gyérebb), megtudtam nézegetni unazokat a polókat pulcsikat össze hasonlitásként.. és elszomórító nem hiszem el h a magyar árakhoz képest tudják ennyivel olcsobban adni, pedig tuti a beszerzési ár nem különbözik annyira.
Persze javitsatok ki ha tévedek de azért nem hiszem h nagyon különbözne
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Új platformra vált a ZONE kézikonzoljával a Zotac
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Yettel topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Cooler Master MasterLiquid 360 ION AIO folyadékhűtés - Újszerű állapotban!
- D-link dwr-932 hordozható router! (ingyen szállítás foxpost , posta automatába)
- Most Jaguar XA alu hajlított kormány + szár
- Acer Aspire ES1 i3-6006U / 8GB RAM / 256GB SSD / 15,6 FHD
- FORK Pro 36 első villa 29", 160mm, 44mm eltolás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest