Sokat közlekedtem a német pályán,de csak feltételezéseim vannak nekem is a STAUról. Ez egy német össznépi sport ami minden előjel nélkül a semmiből a másodperc tört része alatt keletkezik... és még a nagy többség élvezi is! Amúgy most már Németország nem= Deutschland... hanem igy egyszerűen: Stauland.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Puretrak Valor
- Vélemény A határon túl
- Bemutató Symmodance bemutató
- Vélemény Zenehallgatás: tranzisztorral vagy elektroncsővel?
- Retro HP VL600 és az NT4.0
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- [Re:] [MasterDeeJay:] Nvidia Tesla P4 játékra avagy az GTX1080 8Gb ultra mini
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] Gurulunk, WAZE?!
- [Re:] Okos Otthon kezdőknek
- [Re:] [ollie:] Olcsó (budget) Gamer konfig 2023 vége
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [antikomcsi:] Celebtanya - Farm VIP IV
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
bolondember
MODERÁTOR
Stauland - így még nem hallottam...
itt NRW-ben, ahol szvsz a legmagasabb az egy főre eső autópálya (legalábbis Duisburg környékén keményen 4 van 10 percen belül), na itt napközben sokszor csak a 4 km-nél hosszabbakat mondják be a rádióba...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

divot
veterán
Nagyon érdekesnek tűnik ez az egész, csak egy árva szót nem értek belőle.
Le tudná valaki írni, hogy mi a frász az a STAU?

Remington
őstag
sztem dugó
https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei

Petie
veterán
*dingdingding* Ön nyert. nyereményét postáztuk
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °

Szlovi
aktív tag
Mondjuk ezt egy német szájából nem fogod hallani,hogy Stauland,inkább a magyarok,belgák(flamand belgák),hollandok szokták mondani.Volt szerencsém a Ruhrt is (sokszor) megjárni és amikor verkehrs info volt a rádióban szinte csak arról a környékről szólt(SWR3 ill. BFBS R1(ez angol nyelvű) rádiókat hallgattam).Mondjuk érthető is,hiszen itt a legnagyobb a népsűrűség és itt van NY-Európa legnagyobb ipari közpntja.
De ez a Stau általánosságban egész Németországra jellemző... A8 Stuttgarttól Münchenig nappal folyamatosan

Remington
őstag
thx!
https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei

tildy
nagyúr
Tényleg rendszeres odakinn, és eléggé hosszan be tud sajna dugulni az egész.
Mi csak ''shit, traffic jam'' -ként emlegettük, mivel a kocsiban ülők egyetlen, közösen beszélt nyelve az angol volt.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

törölt tag
Nyaron 2 napot kocsikaztam Nemetorszagban. Azonkivul hogy Munchenen keresztul iggggen lassan jutottam keresztul, nem volt semmi extra. Talan azert mert hetvege volt
Epp ma beszeltuk munkatarsakkal, hogy milyen szerencses helyen lakunk: ha nem jutok at elsö zöldre a lampanal, akkor mar ugy erzem elviselhetetlen ez a dugo

atuci
senior tag
Mi megpróbáltunk éjjel közlekedni, de sajnos reggelre már sikerült nekünk is beleszaladni a kb. 2 órás araszolós dugóba, az A mitudéménmennyin, Köln-Essen felé. Fincsi volt.
Néhol 2*4 sáv és mindegyik áll, aztán meg egyszer elindul. Érthetetlen.
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

Ferdzsoo
addikt
A Stau definíció: ''Német össznépi sport ami minden előjel nélkül a semmiből a másodperc tört része alatt keletkezik... és még a nagy többség élvezi is!''
ÉOL! Nagyon nagy!
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
Teszt ''A'' stau
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Új Zsír Dell Inspiron 16 x360 -40% Érintős Kis Gamer Laptop Tab i7-1260P 16/512 Iris Xe FHD+
- Yóga FullHD,Érintős kis erőgép,5.gen.core i5,GT 940, Világító billentyűzet,8GB Ram,256SSD,Új töltő,
- Samsung Galaxy Tab s9 Ultra 512GB
- Dell Inspiron Érintős 15,6" FullHD IPS ,core i7,vil.bill,8GB RAM,240GB SSD,Full Alu, Nagyon szép
- IPhone 13 Pro Max 512Gb Grafitszürke