Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wilika
aktív tag
válasz kosmoo81 #8990 üzenetére
Én a cseh MiBand tools app-pal használom, de nekem is idegesítően sokszor szakad le.
Az előző, már-már fogyatékossá hülyüló Z1c-mmel nem fordult elő sokszor, de ezzel szinte naponta.Néha nagyon odavagyok, hogy miket tud ez a telefon, de sokszor visszalépésnek érzem. Idegesít, hogy a google timeline-om azóta nem jegyződik, mióta átköltöztem ebbe a telefonba (hiába van minden megengedve a maps-nek), a Mi Band-emet csomószor lerúgja, barátnőm meg haragos, mert azt hiszi leszarom az üzeneteit ( ), közben csak cseszik jelezni, az értesítő LED kicsi, és zölddel jelöl mindent ami érdekes, míg az Xperia kb. az összes apphoz tudott külön színt, a bluetooth cahce-ét ki kellett többször üríteni (eddig nem is tudtam, hogy van ilyen), mert nem volt hajlandó a BT kihangosítók bizonyos parancsait elfogadni (én meg szétszedtem a headsetem, mert azt hittem, hogy megmukorodott benne a play-gomb), a hívásokat sem rögzítem mióta megvan, mert egyszerűen nem megy rajta...
De legalább drága volt mintállat.De amúgy szeretem, csak kicsit most hüppögök, mint a lány a ki kurvának ment és megbaszták, mert persze, tudtam, hogy nem gyári Androidot kapok, de hogy ilyen szinten szét lehet verni egy amúgy használható rendszert, azt nem gondoltam.
mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest