Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
Ez ezer és egy dolgon múlik, ha folyamatosan a chrome-ot tekergeted, akkor nyilván nem igaz a dolog. Értelemszerűen pl. ebook-olvasás során sokkal nagyobb, mint böngészéskor, de utóbbinál még a youtube nézése is kevesebbet fogyaszt. Függ továbbá attól is, hogy mennyi idő alatt (tehát mennyi volt a készenlét), függ a térerőtől (ha rosszabb a térerő, akkor a rádiók nagyobb teljesítményre kapcsolnak), attól, hogy mennyit telefonáltál, stb. Szóval ez a SOT nem egy egzakt valami.
-
gusthy
veterán
Ami ezt a dual SIM problémát illeti, érdekes helyzet. Próbáltam utánanézni, de nem nagyon láttam nyomát másutt, pedig ha ez egy elterjedt hiba lenne, akkor tele lenne vele az XDA például. De nincs.
Ettől még nyilván létezik a hiba. -
gusthy
veterán
Azt nem látom, hogy miből gondolod, hogy csak ez a készülék produkálja?
Továbbá azt se látom, hogy ez miként magyarázza meg azt, hogy csak a készülékek kis része problémás?
Persze ettől még lehet hiba a készülékben, de hogy az országúti hasonlattal éljek : ha csak magyar SIM kártyák produkálják a hibát, akkor ugyancsak el lehet azon gondolkodni, hogy ki megy szemben a pályán. Márpedig úgy tűnik, hogy ez a helyzet. -
gusthy
veterán
Ismered az összes típust?
Azért nem hiszem, hogy a Föld bolygó eddig eladott pár tízmillió Mate 10 pro - ja közül egyedül nálunk fordul elő, hogy valaki felváltva használja a netet a két sim kártyán nekem nem tűnik életszerűnek.Ha megfigyelted, nem mondtam, hogy nem létezik a probléma. De ha pl nem lett kipróbálva más SIM kártyákkal, nem tudatjuk, hogy hol a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
Azért nem mindegy, hogy mit mivel hasonlítasz össze. A fiam Nokia butatelefonja meg két hétig elmegy egy töltéssel.
A csúcskategória általában nem arról híres, hogy sokáig bírja, ahhoz képest ez a telefon simán kihúzza kétszer annyi ideig, mint mondjuk egy Note 8. Note 4 alatt gondolom, Xiaomit értesz, persze az tovább is elmegy, mint ez, de nem ugyanaz a teljesítmény.
Amúgy meg nagyon használatfüggő. Nekem reggel volt 86% - on, 2,5 óra sot után, ami a teljes töltésre több, mint 17 óra SOT, ebookot olvastam.[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz Summi72 #8989 üzenetére
Az, hogy valakinek egyszer valami nem ment a YouTube-on, nem hinném, hogy bughalmazzá tenné egy készüléket. A Telenor hiba nem csak ezt a készüléket érintette, tehát ne írjunk hülyeséget.
Nincs kedvem végigirkálni a listádat, az egyetlen ismert probléma, amiről én is tudom, a két simes dolog, azt gondolom, hogy ez nem "bughalmaz", nem tudok olyan készüléket, amiben ne lenne valamilyen hiba.
Az, hogy többeknek volt szervizben, nem látom, mire érv, igen, néha a telefonokkal baj van, és erre való a gari, nem hiszem, hogy ez specifikus lenne erre a telefonra.[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz ForRedGlory #8993 üzenetére
.... Viszont picit más a fogyasztás is.
-
gusthy
veterán
-
gusthy
veterán
válasz spanyoll #9432 üzenetére
Azért nem tudok róla hosszasan mesélni, mert eddig annyi történt, hogy felrakták és fenn van, és egy karc se látszik rajta, mert meggyógyítja magát. Párat pottyant a telefon, nem túl magasról, és semmi baja, de nem tudom megítélni, hogy azok a pottyanások mivel jártak volna outfitters nélkül. Az biztos, hogy más telefonokon a fólia ennyi idő alatt meglehetősen karcos lett, és ezt se tárolom másként, mint az elődeit.
-
gusthy
veterán
válasz Jano_023 #9503 üzenetére
Ami a kamera szoftverét illeti, egy időben folytak polémiák arról, hogy mennyire színhelyes a képe, ami egyébként fogalmilag értelmetlen kérdés, mert erősen függ attól, hogy min nézed. Mindenesetre az újabb firmware-ek kicsit visszavettek a pirosból, ami a legtöbb embert örömmel töltötte el (engem meg nem, mert szerintem úgy volt jó, ahogy volt), de háromféle színhelyességi beállítás van, mindenki azt választ, amit akar, + van RAW mód, úgyhogy abszolút minden igényt kielégít.
Összehasonlítva az S9-cel elenyésző különbség van a képek között.
Elmosódásról én se hallottam még, ahhoz képest, hogy telefon, meglehetősen éles fotókat csinál,Az egyetlen ismert probléma a két SIM kártyás hiba, ami bizonyos kombinációk esetén jelentkezik: a két SIM ugyanazon a frekvencián akar kommunikálni, ha mindkettő 4G módban van, és ez persze nem megy neki és összeakad. Ez sajna országspecifikus, csak Magyarországon és még 1-2 helyen jelentkezik a világban, pech. Mivel más telefonok nem nagyon tudják a dual 4G módot, ezért ezt se látom akkora tragédiának, az egyiket vissza kell venni 3G-re.
-
gusthy
veterán
válasz #04441088 #9557 üzenetére
Parancsolj: "This update adds a feature that lets you turn on your screen with Google Assistant, adds badge notifications for missed calls and unread messages, and integrates Google security patches for improved system security. Adds a feature that lets you turn on your screen with Google Assistant. Adds badge notifications for missed calls and unread messages. Improves system security with Google security patches released in March 2018. 1. This update will not erase your personal data, but we recommend that you back up any important data before updating."
-
gusthy
veterán
Kicsit utánaolvastam az ACR-nek és úgy általában a hívásrögzítőknek, és úgy tűnik, hogy Oreo alatt nem nagyon van még tökéletes megoldás.
-
gusthy
veterán
válasz Roland861010 #9651 üzenetére
Öööö, nem jó neked a gyári aod funkció?
-
gusthy
veterán
Hát ez érdekes.
A FF-ben kutakodtam, és azt találtam, hogy a C432-re van ugye egy FullOTA 131-es firmware, és két későbbi OTA (nem full). Meglepő módon ezeket is hagyja telepíteni. Van közte meg két olyan, hogy 131SP1, azokat nem engedi felrakni.
Feltettem a legfrissebb csomagot, és egyelőre annyit látok, hogy két nappal későbbi a kernel, ami benne van.
Kíváncsi leszek, hogy van - e különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest