- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolio3
senior tag
válasz
macsek18 #14711 üzenetére
Nem kell átnézni. Rádug egy adatkábelt, és akár a leírásban lévő bat fájlt futtatja, ami a státuszt lekérdezi. Ez eltart 1 percig is kávészünettel együtt. Ha relockedet lát, akkor piszkált telefon. Valószínűleg nem megy tönkre egy mikrofon a bl nyitástól, de mindent rá lehet fogni. Minden bizonnyal nem ilyen módon nézik meg a telefont, de a 194-esnél van újabb rom, tehát, hogy jót akarjanak neked, így azt is frissítik. Nem tudom milyen módszerrel dolgoznak, de akár akkor is kiderülhet a turpisság.
-
Zolio3
senior tag
válasz
macsek18 #14709 üzenetére
Én CWM-et használok, így nem tudom, de szerintem több fájl kellene. A CWM a kártyára clockwordmod/backups mappába teszi a dolgokat, azon belül pedig egy dátumos mappába, amikor a mentés készült. Feltételezem így működik a twrp is, tehát valami hasonló mappába kellene tenned a fajlokat. Ha megnézik a bl státuszát, akkor helyből áthúzzák a gari levelet... Egy próbát megér, de azért 50%-nál ne adj rá több esélyt.
-
Zolio3
senior tag
válasz
macsek18 #14698 üzenetére
Lehet én tudom rosszul, de pl. a CWM az csak a zipet telepíti. Nem tudom a TWRP tudja e a 7z-t telepíteni. Töltöttem le romot 7z formátumban, de abban benne volt egy zip formátumban maga a rom, és azt tettem fel a kártyára, majd telepítettem. Javaslom csomagold át zip formátumra, és nézd meg úgy. Az sicher ismeri.
-
sgergi
veterán
válasz
macsek18 #14601 üzenetére
Valószínűleg hardveres probléma esetén nem annyira foglalkoznak a szoftverrel, viszont az érdekes, hogy elején működik, aztán pedig nem. Ráadásul a következő hívásnál megint jó, ez alapján sok minden lehet. Ettől függetlenül mindent megtennék a készülék visszaállításáért, hiszen az nem lenne túl jó, ha a garijegyet áthúzva kapnád vissza.
-
sgergi
veterán
válasz
macsek18 #14599 üzenetére
Egy gyors fordítás a linkelt leírásra. A linkeket megtalálod ott.
Nem vagyok benne biztos, hogy CWM-mel fel tudod rakni a TWRP mentést, márpedig a linken az szerepel. Meg kellene próbálni először egy TWRP telepítéssel, azzal biztosan menni fog, vagy szerzel egy gyári romot, amit CWM-mel mentettek le, talán a topikban is találsz.- Töltsd le a Stock.7z fájlt, bontsd ki valahova. MD5-tel tudod a fájlt ellenőrizni.
- Másold fel az SD-re a kibontott fájlokat.
- Lépj be a recoverybe (hangerő fel és bekapcs hosszan nyomva)
- Válaszd ki az előzőekben felmásolt romot a ROM Backup mappából, és azt állítsd vissza
- Hogy a superUsert letöröld, válaszd ki a remove_su_binary fájlt, és telepítsd fel recoveryből
- Hogy a gyári recoveryt felrakd, válaszd ki a recovery-stock.zip-et és telepítsd recoveryből.
- Ezután a Huawei recovery jön be (hang fel és bekapcs), itt csinálj wipe cache partitiont és wipe data/factory resetet.
- Indítsd újra a készüléket.BL visszazárása: Tudnod kell az Unlock kódot hozzá, remélhetőleg nyitáskor elraktad. Kellenek a driverek (linkről leszedhető és adb a számítógépre
- készülék kikapcs, hangerő le és bekapcs 10 mp-ig nyomva tart
- PC-hez csatlakoztatod a telót
- nyitsz egy parancssort Windowsban, bemész az adb mappájába, addig, hogy c:\adb\
- begépeled: "fastboot oem get-bootinfo" utána enter
- megnézed, hogy BL-re lockedet vagy unlockedet ír-e
- BL bezáráshoz beírod, hogy "fastboot oem relock xxxxxxx", az x-ek helyére a kódodat, utána enter -
-
fricy81
tag
válasz
macsek18 #11704 üzenetére
Tessék, itt van a Huawei FM rádiója, ne kérdezd ez miért került ki a Fusion romból.
http://www.sendspace.com/file/cmdkq0
Vagy itt ez a csomag, ebben más Huawei appok is vannak még, pl időjárás meg a profil app.
http://www.sendspace.com/file/0ut2cvEgyébként -elvileg- minden stock romban benne van az FM rádió kivéve a Fusionben és talán a LunaticPandorában, leszeded bármelyik romot, kitömöríted belőle a hiányzó .apk-t, és simán feltelepíted az asszony telefonjára...
-
Melafoto
senior tag
válasz
macsek18 #11484 üzenetére
Szia!
Egy próbát megér. Nekem most a CM11-es van fent (20140103), de elégedett vagyok. Ma felteszem a legújabbat, mert ugye jön folyamatosan a frissítés.
Igen A TWRP 2.6.3.3 kell hozzá.
-
fricy81
tag
válasz
macsek18 #10918 üzenetére
Először is: szerintem ne frissíts R19-re, gondjaim vannak vele, R17 stabilabb volt. Tényleg ne erőltesd.
Másodszor: Az OTA upgrade nekem nem szokott elsőre lefutni 10.1-en, kétszer-háromszor is el kell indítanom a folyamatot mire sikeresen lefut.
Harmadszor: A hibaüzenet alapján a tippem az hogy hibás a letöltött fájl.Bónusz tipp: Holnapra ígértek Modacon-n Kra1o5 10.1 alapú SlimBean romot. Hmmm.
/edit: Látom megelőztek, nem baj. Cache wipe azért nem árt, szépen össze tudnak azért kavarodni a dolgok ha ez elmarad. Kedvenc ilyenem az volt, hogy eltűnt az egyik szám az óra widgetből ameddig nem wipeoltam OTA upgrade után. Érdekes bugok jöhetnek elő...
-
-
-
fricy81
tag
válasz
macsek18 #10233 üzenetére
@macsek18: Valami ilyesmi kell neked:
Beállítások->rendszer-> kiterjesztett desktop engedélyezése
Beállítások->rendszer-> paletták engedélyezése
majd megnyomod a kikapcsoló gombot, és kiterjesztett desktopra váltasz, és akkor eltűnnek a nav.gombok.Javaslom a Cextel v0.48 kernelt a romhoz, főleg azért mert a status led process bugos, és kajálja az akksit ha villog. Cextel kernellel kisebb a fogyasztás. Ja, és a Kra1o5 féle CM10.1 szerintem gyorsabb, ha nem G510-ed van én nem kell az NFC akkor az jobb lesz neked.
@sonny007: Asszem az a gond, hogy system alkalmazásként van a romban a framework, és nem tudja felülírni a frissítő. Próbáld meg user alkalmazássá konvertálni pl. Titanium backuppal, és úgy frissíteni.
//Az összes szolgáltató meg nyalja meg a talpamat. Persze, majd biztos azért van adatkapcsolat a telómon, hogy youtube-ot nézzek 4 colos kijelzőn. Ezzel annyit érnek el, hogy akkor NEM fizetek adatért, és skype-olok a laptopon. Biztos több lesz így a bevétel.
-
joestone
addikt
válasz
macsek18 #9759 üzenetére
Alapvetően csak az fmrádió került bele , a cm forrás frissítve lett és az fmrádió miatt teljesen átdolgozott hang.
Teszteltem friss viberrel az működik rendben.hanghívás és zenelejátszás rendben.Most fordul az új build , kikapcsoltam a debug logolást. Egy-két órán belül elérhető lesz.
-
Gabelogen
tag
válasz
macsek18 #9732 üzenetére
Így próbáltad?
1.Dload mappát (benne az update.app fájllal) felmásolod a frissen formázott (nem kötelező) SD-re, majd a Rendszerfrissítésben a frissítés sd-ről opciót választod. Vagy alkalmazható a force upgrade is: hangerő fel + hangerő le + bekapcsolás gomb egyidejű lenyomásával kell indítani a telefont.
-
djgaby55
csendes tag
válasz
macsek18 #8763 üzenetére
Az a helyzet, hogy bevan kapcsolva, és sajna ennek ellenére is ezt is csinálja.
Viszont azt is észrevettem, hogy általában akkor jön elő a probléma ha intenzíven böngészek..
de pl ha egy online filmet nézek és közben tölti befelé , vagy éppen feltöltök valamit, akkor semmi gond nincs. De ha közben már böngészek, akkor a feltöltés is megáll, vagy az online filmet sem tölti tovább.. -
Bass
addikt
válasz
macsek18 #8667 üzenetére
Én is vacakoltam a driver-al win7 alatt,hiába raktam fel több meghajtót,eltávolít,visszarak játékot játszottam de semmi,bemérgesedtem
És újraraktam a wint majd azt a drivert telepítettem ami a BL-s cuccban van és jó lett.Lehet keresgetni a hiba okát de ha rutinos vagy egy win telepítés max 60 perc belakva.
Új hozzászólás Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8