Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlebuddha
csendes tag
válasz whiskeys #1303 üzenetére
az attól függ, eddig mit tettél.
ha az itteni fórumba lévő leírás alapján rootoltad a telót, akkor a CWM Recovery is települt. Itt lehet biztonsági mentést visszaállítást, ROM cserét, meg még jó pár dolgot elvégezni.
Ha használtad, és csináltál itt biztonsági mentést, akkor ugyanezt a mentést kell visszaállítani, és elvileg visszaáll az az állapot ami a root előtt volt. (ha root után rögtön csináltál backupot)Ha nem csináltál, akkor az felelőtlenség volt, de bizonyos mértékig helyrehozható!
Letöltöd ezt a fájlt: CleanBaseROM#2
SD kártyára fölmásolod
Telefonba gyors bootolást kikapcsolod.
Telefont kikapcsolod!
Hangerő föl-t + bekapcsológombot nyomod kb 15 másodpercig, bejön a CWM.
wipe data -> factory reset
wipe cache partition
advanced/wipe Dalvik cache
mounts and storage/format system + cache
mounts and storage/mount system + mount data
install zip from SD-card
Itt kiválasztod a ZIP-et amit letöltöttél, leokézod, a telefon dolgozik egy darabig, utána reboot, és egy megközelítőleg gyári állapotban lévő telefonod lesz, pár progi kihagyásával (google plus, időjárásjelző, számológép, google voice search meg hasonlók)Persze mielőtt föltelepíted, CWMbe egy backupot mindenképp csinálj, hogy ha valami gond adódik, akkor legalább a jelenlegi állapotot vissza tudod állítani.
Remélem sikerült segíteni!
szerintem
-
littlebuddha
csendes tag
válasz whiskeys #1305 üzenetére
Próbáld úgy indítani, ahogy írtam.
Kikapcs -> bekapcsológomb és a hangerő föl gomb egyszerre kb 10-15 másodpercig, és be kéne jönnie a CWM-nek.
Ha nem sikerül, akkor lehet hogy a gyors bootolás bekapcsolva maradt, mielőtt meghalt a rendszer, akkor sajnos nem tudom, mit lehetne tenni.
szerintem
-
jaxer
tag
válasz whiskeys #1309 üzenetére
A rootoló csomagban lennie kell egy fastboot.exe nevü proginak, na ő lesz a te haverod! Első körben dugd a gépre a telót, majd nyiss meg egy parancssort és oda írd be:
fastboot devicesHa felismeri a telefont, akkor írom a továbbiakat, ha nem, akkor az nem egyszerű eset és bízd inkább egy hozzáértőre, esetleg szervíz.
3PO by Andrew ROM -> letöltés: http://huawei.blogger.hu Kövess a Twitteren: @jakabandras
-
jaxer
tag
válasz whiskeys #1309 üzenetére
Ahogy Whiskeys-nek priviben megígértem itt a lehetséges megoldás leírása, remélem másnak is segíthet, ha hasonló problémába ütközik.
(Fél)Téglásított telefon javítása:
1. lépés: a telefon újraindítása bootloader üzemmódban ( vedd ki az aksit kb 10 másodpercre, majd a visszahelyezés után a hangerő le + power gomb kb 10-15mp-es egyszerre történő nyomva tartása. Ha sikerrel jártál a telefon megmarad a "Huawei Ascend" feliratú képnél.
2. lépés: Csatlakoztasd a számítógéphez, és ha még nem telepítetted volna a bootloaderes drivereket telepítsd azokat.
3. lépés: Total Commanderrel navigálj abba a könyvtárba, ahova a rootoló készletet kicsomagoltad. (Ha saját gép-et használsz, akkor ne is olvasd tovább, add el az androidos telefonodat és vegyél inkább WinMobilos telefon... )
4. lépés: Alulra, abba a szép hosszú fehér sávba írd be : cmd. Ezzel elindítasz egy parancssort, és mivel a rootoló készlet könyvtára az aktív a total commanderben, így a terminál alapértelmezett könyvtára is az lesz!
5. lépés: Írd be:
fastboot devices
ha megtalálja a készüléked, akkor még van esélyed a javításra, ha nem akkor vagy a driver nem megfelelő, vagy a készülékkel nagyobb a gáz. ez utóbbi esetben csak szervízboxos flashelés lehetséges, ehhez pedig már szervíz kell.6. lépés: Ha megtalálta a készüléked írd be:
fastboot flash recovery cwm_recovery_SDext.img ( a cwm_recovery_SDext.img a recovery neve az én csomagomban, lehet, hogy nálad más, nézd meg a TC-ben)7. lépés: Írd be:
fastboot boot cwm_recovery_SDext.img ( ide is a te recovery-d nevét írd)8. lépés: innentől él az, amit littlebuddha válaszolt, a redundancia elkerülése végett nem írom le újra. Ha bármelyik flashelési folyamatnál hibát kapsz, akkor sajna tényleg már csak a szervíz marad....
SZOLGÁLJON ÖRÖK TANULSÁGUL WHISKEYS ESETE ARRA, HOGY BÁR A ROOTOLÁS NEM NAGY KUNSZT, CÉLSZERŰ AZ ERRŐL SZÓLÓ LEÍRÁSOKAT AKÁR TÖBBSZÖR IS ELOLVASNI ÉS BETANULNI, AKI NEM ISMERI EZEKET AZOKNAK GOOGLE A LEGJOBB BARÁTJA. IGAZ PONT EZEK SZOKTAK LUSTÁK LENNI ÉS UTÁNNA JÁRNI, EZEKNEK PEDIG EZT AJÁNLOM
[ Szerkesztve ]
3PO by Andrew ROM -> letöltés: http://huawei.blogger.hu Kövess a Twitteren: @jakabandras
-
5914
csendes tag
válasz whiskeys #2096 üzenetére
Kerestem ezt a verziót Igo-ban : igo 8.4.3.179971 magyrr nyelven , 320x480-ra optimalizálva , úgy olvastam ez az ideális az y200-hoz . Sok oldalon megtaláltam , de a a letöltési link sehol nem működik .... Ha valahová feltöltené nekem valaki , annak örülnék .. Köszi .
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz whiskeys #2393 üzenetére
Próbálkoztál már "agybadugós", pl sonyericsson headsettel? Én most vettem az y200-hoz egy Sonyericsson MW600-as bluetooth-os fülest! Vasiparban melózok, kevés melóhely van, ami ennél zajosabb! Én úgy vagyok vele, hogy inkább szigeteljen zajt a füles, mintsem ordítson!
-
pukibacsi82
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Háztartási gépek
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Óvodások homokozója
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest