Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
válasz fornettisuti #21152 üzenetére
A "Product SN"-t nem tudja valaki hol lehet előszedni?
Huawei eszközöknél általában az akku alatt van,
de csak emiatt nem szedném szét a P6-ot.. -
-
jegenye77
addikt
válasz TomWexX #21204 üzenetére
Az már igen!83%-át foglalja a kijelző!
Igaz: " bár azért hozzá kell tenni, hogy a keret és a képernyő között még egy két milliméteres fekete csík látható, vagyis a fehér színű terméknél csalóka egy kicsit a formavilág" viszont ezzel együtt tudnék azért élniSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
crok
nagyúr
válasz ctibor #21209 üzenetére
Bejutni sehova se akarok.
Itt szeretném a bootloader nyitásához a számkódom legeneráltatni:
http://en.ui.vmall.com/plugin.php?id=unlock&mod=detail -
mmaattee90
tag
KitKaton jobb a játékélmény a telón, vagy ugyanúgy akad?
-
TomWexX
addikt
válasz mmaattee90 #21213 üzenetére
A kitkat-től nem lesz benne snapdragon 810-es proci...
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
arminlok
senior tag
válasz mmaattee90 #21213 üzenetére
Rosszabb, és nincs performance mód.
-
törölt tag
válasz jegenye77 #21200 üzenetére
Azért a túlzott vékonyság bizonyos határon túl már nem biztos hogy jót tesz. Az rendben van hogy design verseny is van a gyártók között de a túl zsúfolt háznak és az egyre jobban miniatürizált alkatrészeknek hátránya is van, mondjuk a rosszabb hőelvezetés miatti melegedés, stb. A P6 vékonysága még ok de már itt is tapasztalni hogy amint egy kicsit is deformálódik az aksi már feszegeti a házat.
-
jegenye77
addikt
válasz #73499136 #21216 üzenetére
Prestigo nak nemrég jelent meg egy 5,5mm "vastag" készüléke. Elég jól nézhet ki
Nekem fontos, hogy szép legyen a készülék és ebben az is benne van, hogy vékony legyen. Ha már nem játszom rajta és nem az számít, hogy milyen erős hardver van benne akkor legyen szép a telo!
Egyre jobban szemezek a P7 - tel.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
torrrent
aktív tag
válasz jegenye77 #21217 üzenetére
Én nekem is lehet, hogy a p7 lesz a következő, csak az a baj, hogy nekem már nagy egy kicsit 4,7 a nyerő még pont kézre áll. Pont tegnap nézegette bizergáltam t-nél a hetet, hát nagyobb. Egy biztos 7mm felett nem adom nem lesz vastagabb telóm. Egyenlőre úgy érzem nincsen a piacon olyan telefon ami többet tudna amire nekem kell. Nem játszom rajta illetve ha fél évente egyszer paper plane 3 nyomkodom azt viszi. Minden másra tökéletes éles szép kijelző, gyors net, jó fényképező. Mai középkategóriás telók többségében még indig csak 1 GB ram van akkor mit is akarnék?
-
törölt tag
válasz jegenye77 #21217 üzenetére
Én sem vagyok egy nagy játékos de azt gondolom ezek már közel sem CSAK telefonok, és ha valahol unaloműzésül mégis jól jönne egy jó játék akkor legyen arra is alkalmas, a jó játék alatt a valóban jó játékokat értem, ezek általában a P6-on már nem futnak jól. Szerintem a P6 vékonysága már elég, ha most ennél még fél milliméterrel vékonyabb egy másik, hááát nem tudom hogy az szebb is attól?
-
jegenye77
addikt
válasz torrrent #21218 üzenetére
Azért van egy két hibája a P6-nak."is"
A méretével én is bajban vagyok a P7-nél!Egymás mellé raktam az enyémmel és mondom,a P7 már brutál nagy.Mondjuk minden telómnál így volt mikor cseréltem.Blade után LG P970 aztán a Huawei P1.P6 vásárlásakor is féltem,ráadásul úgy rendeltem meg,hogy előtte nem is tapiztam.Képek és videókból láttam és mondom ez kell nekem!Nem is bántam meg mert egyből "beleszerettem".
Ljizsef Nekem szebb!Persze nem csak az kell,hogy vékony legyen.A többi része is fontos,hogy szép esztétikus legyen.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Az miért lehet,hogy ha pc-re kötöm a telót akkor nem tölti?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
-
jegenye77
addikt
Kapcsolgatom,másik port-ot is próbáltam de semmi.
Az ablak feljön de bárhova kapcsolom nem tölti.
Másik gépre itt nincs lehetőségem kötni.
Eddig nem is vettem ezt észre.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
-
törölt tag
válasz icemad #21222 üzenetére
Én nem írtam erőműről! A P6 procija megfelelne paramétereiben, de a támogatottsággal baj van és az mint tudjuk már elég ahhoz hogy ne legyen alkalmas az igényesebb játékok futásához. Mondjuk az már a PC-k óta tudott a játékok (nem a kocka tologatásra gondolok) a leginkább hardver igényese programok, nyilván nem csak processzor kérdése.
-
jegenye77
addikt
válasz zeon.hu #21229 üzenetére
Mondjuk azt én nem látom,hogy pillanatnyilag tölt-e mert átvariáltam az állapot sávot.Az biztos,hogy közben merült mert azt a százalékos kijelzőn láttam.
[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
zeon.hu
nagyúr
na igen, ezért linkeltem inkább
a lényeg, hogy ott látnod kell elvileg, ha tölt a telefon.
hálózatról rendesen tölt ugyanezen kábellel?
mert akkor nem a kábel a hibás, az usb porttal lesz gond.
ha gépre amúgy egyéb dolgok is vannak kötve (egér, billentyűzet,cooler, stb), amik szintén usb-ről veszik le a tápot, akkor viszont normális is lehet ez a viselkedés.
usb elosztón keresztül szintén.#?*@&!
-
jegenye77
addikt
válasz zeon.hu #21236 üzenetére
Nincs elosztó!
Látom,hogy világít a led de közben meg merül a teló.
Mindegy!Lehet megbánom de meghirdettem a készüléket!
P7-et fogok venni.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
-
mmaattee90
tag
Valami megoldás létezik a wifi ledobálásra? elég idegesítő tud lenni néha
-
-
okoska74
senior tag
válasz mmaattee90 #21240 üzenetére
Téma összefoglalóban van • Wifi jel eldobálás (nem túl gyakori) - WIFI fixer segíthet rajta
A /Beállítások/Wifi/.../Speciális/Wifi alvómód bekapcsolása --> Mindíg -re állítani.
A B114 -es rommal volt a legkevesebb probléma de a 132 - vel is remekül el lehet élni.(#874) AsusBoy írta
Sokan lefrissítették a telójukat a huawei oldaláról és utána panaszkodtak wifi bugra.
Akkor valójában nem wifi bugról van szó hanem szimplán intelligens módban lekapcsolódik wifiről és akkor kel fel újra amikor a képernyőd feloldod ?iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
kutasi
csendes tag
Ezt próbálta már valaki?
Link -
duvi
nagyúr
válasz kutasi #21243 üzenetére
Nézd meg az XDA topicban. Talán ott hamarabb lesz visszajelzés mint itt. Nagyon friss még ez a rom.
-
igali
tag
Erre nagyon kíváncsi leszek!
Leginkább a lemerülésre, vagyis, hogy tovább bírja- e ez a ROM, mint a többi!
Azt olvastam, hogy állítólag ez a 4.4.4-es, minden szépen működik, csak a rádió funkció még nem, és, hogy nem szabad ráfrissíteni a YouTube-ot (És mi van akkor, ha a "gyárit" letörölnénk [vagy magából a GAPS-ból kivennénk] és úgy raknánk fel a Play Store-ból?) .
Ha valaki felteszi, kipróbálja ezt a ROM-ot, legyen szíves írjon nekünk egy tesztet, véleményt, telepítéssel, használattal kapcsolatos információt ossza meg velünk!
Valamint arra leszek még nagyon kíváncsi, hogy be lehet-e állítani, és hogy valóban az SD kártyára másolja át a rendszer fájlokat, és az egyéb alkalmazások is oda települjenek (valamikor a régi ZTE Blade telómmal simán megtudtam csinálni, hogy volt kb 160mb belső tárhely, de több, mint 40 alkalmazást, azaz több, mint 500mb alkalmazást feltudtam telepíteni, mert Link2SD-el megoldottam [P6-al valamiért nem teszi meg a KITKAT External SD progival sem]). -
okoska74
senior tag
A legutóbbi Youtube frissítés már jó hozzá.
A THL 5000 - en 4.4.2 -ővel is összeomlott a youtube de a legutóbbi frissítés óta működik rendesen.[ Szerkesztve ]
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
daveh
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen tokom, ha érdekel valakit.
Sötét szürke, műanyag. Tökéletesen passzol a telefonra.
Tapintásra kicsit érdes, gumi hatású. De semmi használati nyom nincs rajta.
Én 3500Ft-ért vettem, kb 1 hónapot használtam, P7-re váltottam és túl kicsi
Mivel használt 1500Ft-ért odaadom, hátha hasznát veszi valaki.[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Elkelt a P6 - om ezért elköszönök és megköszönöm a sok segítséget amit kaptam.
Maradok a márkánál, megrendeltem a P7 et.
Szerettem ezt a telót de az apróbb hibái egyre jobban bosszantottak ezért váltok. Bízok benne, hogy a P7 nél nem lesznek ilyenek.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs