Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rígel
őstag
amennyiben készülékváltással rendeled meglévő előfizetésre, másnap megkapod. Ha 13 óráig adtad le a rendelést.
Minden más esetben a rendeléstől számítva 72! órán belül felhívnak, egyeztetnek, esetleg mobilelőleget kérnek, és onnantól számítva 1-2 nap. Akár egy hét is összejöhet.
Ha a státusz "szállítás alatt" a akkor biztos a megadott időpont, egyébként tologathatják. -
bounty123
őstag
Én az első rendelésből érkező cuccot visszaküldtem, mert minőségi problémáim akadtak vele: volt egy bevilágító pont a képernyő és a ház között, amikor égett a figyelmeztető led, plusz valami kis kosz vagy nemtommi a kijelző felső részén belül, igen apróság, de ha tudod ott van, mindig azt nézed. Először cseréltetni próbáltam, de arra hivatkoztak, hogy ez nem működést befolyásoló hiba... úgyhogy meg is cseszhetik, visszaküldtem, és megrendeltem tegnap egy újat, 10%-al olcsóbban. Ma délben meg is jött, és ez már hibátlan! Igaz még nem kapcsoltam be, de az összeszerelésben legalább már tuti az.
-
-
Atla
senior tag
Kösz hogy belinkelted,mert nem jöttem volna rá....
Gameloft Games Collection for ICS
Az oldalon az összes Gameloft játék az Asus Transformer-re van megcsinálva,hogy fussanak rajta az ICS miatt ugye nem futnak jeleneleg.
Viszont ebből a videóból kiindulva müködik a /HOX / felbontásán is.
Hajrá srácok valaki teszteljen.
Lenne már csütörtök.(#2631) rígel Tudom azért van a smiley,de ha azt nézed akció.
[ Szerkesztve ]
-
-
lafaty80
addikt
Reagálva még az első felém tett megjegyzésedre: 15év ide-oda jól meg tudnak vezetni 1-2 mosott képpel. Hidd el láttam S2-es képeket, jól beállított készülékkel nagyon jó képeket lehet csinálni. Mindenféle gonoszkodás nélkül nézz be S2 topikjába, ott lehet látni mit is tud (látom közben hogy megtették már).
Örülök a linkednek, keresek már rég egy ilyen összehasonlítós oldalt, bár itt nekem nem egyértelmű, hogy egy képről csinálták a képeket a telefonokkal, vagy valós életben készült képeket ezek? (mit ne mondjak sony expreria s 12MP-el nem is játszik ezek után )
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Overcome85
tag
Nagyon szép képek!Gratula!
Nekem eddig jól muzsikál a 2ik 1X!
A kijelző egyszerűen brutális.Akár milyen telefon mellé rakom ámulnak bámulnak!
Tűző napfényben is tökéletesen olvasható,látható.A kamera eddig egész jó bár tény ,h van még mit javulnia.Remélem szoftveresen fog még javulni!
Amúgy akku időbe sokkal jobb mint gondoltam!
Ma reggel 7:45kor rántottam le töltőről és most 22:53-kor 45%!
Ez kb 14 óra 40% kijelző használattal.Egész nap wifi és whatsapp pofázással és olyan 50 perc telefonálással plussz 10 perc játék!
Nem extrém használat de nem rossz. -
Isual
veterán
én csak átfutottam, meg a konklúziót elolvastam, az korrekt volt, látatlanban nekem is ez volt a véleményem. egyéni preferenciákon múlik, hogy kinek melyik áll majd közelebb a szívéhez, s azt veszi majd. (és ha intelligens, akkor teszi mindezt úgy, hogy feleslegesen nem köpködi a másik delikvenst...)
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Gergőkee
aktív tag
Igen, képekről nekem sem tetszik a burkolat. Viszont a minap (tán tegnap) volt a T-s dolgozóknak szóló bemutató. Onnan az az infó jött, hogy élőben csudaszép, szálcsiszolt alu benyomását kelti. Meg kell nézni a valóságban, és majd kiderül.
A pentile kijelzőtől én is fázom, de állítólag az is állat lett. Erre is nagyon kíváncsi vagyok.
Az biztos, hogy mindkét telefonnak vannak hiányosságai, majd az egyéni preferencia dönt a kettő között (no meg az itthoni ár sem lesz mellékes az s3 esetében).
Nálam pl a number1 szempont az akkuidő.Szerk.: Nemrég linkelte valaki, hogy a gsmarenas srácok elkészültek a battery teszttel. Nagyon meglepett, de odaveri akkuidőben - a nálam kiemelkedően teljesítő - s2-t. Ígéretesnek tűnik ilyen szempontból. Akit érdekel: s3 akku
[ Szerkesztve ]
-
Igazából amúgy is csak egy minimális réteg az akit érdekel a benchmarkokban lévő különbség. Az átlag vásárló megnézi mindkettőn, hogy néz ki az AB valamelyik variánsa aztán megnézi a külsőt és dönt. Egyszerű szemmel nézve semmivel sem lesz a felhasználási módok 99%-ban hátrányban attól, hogy 300ponttal kevesebbet dob a Quadrant. A Samsung jobban fog fogyni mint a HTC, de ennek egyetlen egy oka van mégpedig a marketing. A Samsung minden csatornát meg fog mozgatni, hogy így legyen míg a HTC-ről sokan azt sem tudják eszik e vagy isszák. Ami engem nem zavar, legalább nem lesz sok 1X a közelemben.
(#4260) Gergőkee: a GSMarena-sok azért nem voltak tőle hanyatt esve. Az akkuideje meg hát ugyanúgy behal fél nap alatt így is úgy is tölteni kell vagy pótakkuval mászkálni, de akkor már ott lehet a külső akku a 1X mellett is.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
MerLinh
senior tag
meg mondjuk egy nagy előnye van az tegranak. hogy az nvidia pénzeli a fejlesztőket hogy pár plusz effect meg ilyesmi kerüljön a thds játékokban, nem mintha nem lenne chainfire, de ahhoz root kell, nem mindenki megy ilyesmibe bele, meg nem mindig segít rajta
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
-
S e t h
nagyúr
Makrót szinte minden telefon már tudod elfogadható szinten hozni évek óta.
De ugye a hétköznapokban nem a makro a legáltalánosabb felhasználási mód, csak éppen mindenki azzal próbálja prezentálni a minőséget.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Amellett, hogy zajos, túlszaturált és nem tudom nem hdr-e, de nem kelt természetes hatást.
Összehasonlító tesztben a htc ismét alulmaradt a samsunggal szemben, a htc nem tudott még felnőni a feladathoz, ezt sajnos magam tapasztaltam.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Szép. Pedig én is gondolkodtam rajta, hogy beszerzem legálisan. Mondjuk lehet gyorsan levették és lesz egy "THD" verzió belőle kifejezetten Tegrás készülékekhez.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
vatoteam
tag
Oks, ha megjott tesztelem es irok. Egyebkent volt mar egy ilyenem SE X10-hez az elegge stabilan tartotta, ha rendesen meghuztam a rogzito cuccokat akkor atomstabilan tartotta a telefont a helyen, meg terepen is! Nem mondom, hogy egy downhill csapatast kibirna anelkul hogy meglazulnanak a rogzito csavarok, de a katyukat, padkakat minden tovabbi nelkul birta, meg is voltam lepodve. Ahogy nezem ez ugyanolyan lesz, de azert irok majd hogy mi a helyzet.
-
blackmacs
aktív tag
Nagyon jó ötlet amit akarsz örülök neki.Én speciel xhtml és css-ben vagyok érdekelt bár időm nem igazán lenne a dologra,sajnos!
Azért sok sikert hozzá![ Szerkesztve ]
BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
g0n21
senior tag
Elképesztő grafikája van a dark knight rises-nak... eddig a Modern Combat volt nekem a referencia, de Batman lenyomta (irányításra mc3 jobb).
Merem állítani, hogy egy dualcore-os laptop 256/512es VGA-val tud ilyet...
Barátnőmnek a kezébe adtam a.... a dark knight rises-t, 20perc után tette le, pedig nem rajong az androidos játékokért....[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs