Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
FBlazee
tag
válasz happy_harry #1743 üzenetére
Üdv,
Egy hete használom a telefont és nekem is ugyanez a problémám, hogy mikor tárcsáznék és beütöm a nevet, amit kikeres a listából, rányomok és van mikor semmit nem csinál és van mikor eltelik 10-20 másodperc mire beadja a képernyőn az aktuális hívást. Sokszor a híváslista is nagyon lassan frissül az utolsó hívás után. Előtte Desire S-t használtam ott ilyen nem volt. Mi lehet az oka? Talán ez is RAM hiány probléma? Örülnék ha valaki tudna segíteni. Köszi, B.
Google Pixel 9 Pro 256G - Zidoo Z9S - Harman/Kardon Enchant 1300 - Samsung QE65Q85
-
FBlazee
tag
válasz FBlazee #1783 üzenetére
Még annyit hozzátennék, hogy az is rendszeresen előfordul, hogy ha éppen valamit csinálok a telefonon ill. benne vagyok bármilyen alkalmazásban és közben bejön egy hívás, csak a számot írja ki és nem társít hozzá nevet a névjegyzékből, vagy ha igen akkor csak később, mondjuk fél perc múlva, mikor már benne vagyok a hívásban. Ez nagyon gáz, mert úgy kell felvennem a telefont, hogy nem tudom ki hív. Ez vajon mitől lehet. Roppant bosszantó.....nem beszélve arról, hogy 4 hónapos, a HTC East-Europe-pal folytatott harcom után sikerült a (szerintem gyárilag sorozathibás) Desire S-emet becseréltetnem One V-re, miután azon 4 hónap alatt kb. 3x cseréltek alaplapot, kijelzőt akksit és 2x komplett a készüléket, mert folyton kikapcsolt magától és újraindult ill. volt hogy a kijelző semmire nem reagált. Erre most itt van a One V aminek nagyon örültem, de az első hét után nagy csalódás, mert a tárcsázó része a fentiek miatt használhatatlan, nem beszélve arról, hogy a Desire S-hez képest az egész telefon sokkal lassabb is, de ezt betudom az 512 MB Ram-nak.
Szóval nagyon örülnék, ha valakinek lenne ötlete mi a fene lehet a gond a tárcsázóval, mi a jelenség oka.
Köszi,
B.Google Pixel 9 Pro 256G - Zidoo Z9S - Harman/Kardon Enchant 1300 - Samsung QE65Q85
-
-
FBlazee
tag
válasz happy_harry #1787 üzenetére
De mivel akadhat össze? Minimális app van a telefonon. Ugyanazokat használom, mint a Desire S-en ott soha ilyen gond nem volt. Sportstracker-t használom, de az abszolút nem használja a névjegyeket. Neked azóta megoldódott a probléma?
Ma már majdnem földhözb.....tam, mert egy rohadt hívás míg feláll a tárcsázásnál van mikor 1 perc. Ez vicc.....teljesen tanácstalan vagyok. Resetelni nem akarok, mert akkor megint rakhatom össze az egészet, telepítgethetem a progikat. Más ötlet vki?Google Pixel 9 Pro 256G - Zidoo Z9S - Harman/Kardon Enchant 1300 - Samsung QE65Q85
-
FBlazee
tag
-
FBlazee
tag
válasz happy_harry #1802 üzenetére
Én tegnap leszedtem a Facebook szinkronizációt teljesen, és ugyanúgy trágya a tárcsázó, nem hívja a kontaktot ha rányomok, ha bejövő hívás van, nem mindig írja ki a nevet csak a számot.....szóval vicc az egész telefon.....nagy csalódás nekem eddig 1 hét után.....lassan ott tartok, hogy visszasírom a folyton kikapcsoló Desire S-t. Azzal legalább az alapművelet, mint telefonálás ment.
Google Pixel 9 Pro 256G - Zidoo Z9S - Harman/Kardon Enchant 1300 - Samsung QE65Q85
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- SkyShowtime
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Poco X6 Pro - ötös alá
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest