Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
lupus-20
csendes tag
válasz _IceBird_ #1738 üzenetére
Szia!Koszi,este csinalok egy visszaaltiast.Bar,megmondom oszinten az elso par napban,ha lehet meg rosszabb volt a helyzet.Aztan kapott egy automatikus frissitest,azota ugy ahogy el vagyunk.
Kozben megneztem a feladat kezelot.
beallitasok 26mb,viber 14mb,google service 13mb, htc idojaras 6mb, drop box 5mb. Hasznalt 247mb,szabad 119mb jelen pillanatban.Nem tudom mennyire termeszetes,hogy mindne frissitesnel 1-1 ujabb alkalmazas jelenik meg. Olyanok,amiket nem is hasznlatam mostanaban.Pl a terkep.
Na,most beallitasok 27mb,viber 15mb, juice defender 10mb. Hasznalt 234mb,szabad 132mb. Ez most kb 3-4 frissites utan is maradt eredeti.
Ha mas nem hetvegen visszaviszem a boltba. -
lupus-20
csendes tag
válasz _IceBird_ #1740 üzenetére
Nos,nem tudom hogy mukodnek ezek a dolgok melysegukben.
A viber hiba mentesen futott a Desiren. Azt a skype terdeltette le,ezert valtottam.
Frissitest hol nezzek ra? Egyaltalan honnan tudom,hogy frissebb,mint ami most fut rajta?
Ja, a leado helyek szamomra nem mukodnek. Kulfoldi a szolgalato es a telefon is. -
ncc1701
veterán
válasz _IceBird_ #2626 üzenetére
A gyorsaság relatív. Nekem kb 500 kontakttal simán 2x kikapcsolta a képernyőt, mire behozta a listát, sms-nél dettó. Most cm10-el ez realtime megy, az összes telefonos alapfunkció rögtön működik. Azt meg nem várom el egy 1 procis, kevés memóriás telótól, h a legújabb játékokat röcc nélkül futtassa. Igazából nincs is játék a telómon, mert nekem ez munkaeszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest