Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
- leslieke
Új hozzászólás Aktív témák
-
lupus-20
csendes tag
Sziasztok! Ujonc vagyok a forumon es egy problema miatt kerdeznelek benneteket.
En szimpla telefon felhasznalo vagyok,nem turkalok a szoftverben,nem allitok at semmit. A munkam miatt viszont internet kepes telefon kell.
Kb 2hete nyuzok egy HTC ONE V-t es kicsit meg vagyok lepodve. Nem vagyok benne biztos,hogy jol mukodik. Mielott viszavinnem es siman leraznanak,hogy "ez ilyen",gondoltam erdeklodok itt egy kicsit.
Szoval,a gep lassu. Lassan tolt be netes oldalakat. Foleg,ha van rajta egy linkelt video,esrtleg egy beepitett flash. Na,olyankor meg izzad is. A fokepernyo beadasan is sokszor gondolkozik ez loadingol. 1-1 uzenet irasa maga a remalom. Ossze-vissza ugral a kurzor,nem lehet kijelolni,torolni. Pl torlesnel rendszeresen visszairja az ufolso karakter,vagy nem onnan torol,ahol a kurzor van.
Gyakorlatilag semmi extra appot nem hasznalok. Van egy juice defender,szotar,mertekegyseg valto,radio es kb ennyi.
Egy Desire-rol ultem at,amit imadtam. Soha nem volt vele gondom.
Vajon a keszulek hibas,vagy ezzel mar igy kell elnem?
Koszi a segitseget! -
lupus-20
csendes tag
válasz _IceBird_ #1738 üzenetére
Szia!Koszi,este csinalok egy visszaaltiast.Bar,megmondom oszinten az elso par napban,ha lehet meg rosszabb volt a helyzet.Aztan kapott egy automatikus frissitest,azota ugy ahogy el vagyunk.
Kozben megneztem a feladat kezelot.
beallitasok 26mb,viber 14mb,google service 13mb, htc idojaras 6mb, drop box 5mb. Hasznalt 247mb,szabad 119mb jelen pillanatban.Nem tudom mennyire termeszetes,hogy mindne frissitesnel 1-1 ujabb alkalmazas jelenik meg. Olyanok,amiket nem is hasznlatam mostanaban.Pl a terkep.
Na,most beallitasok 27mb,viber 15mb, juice defender 10mb. Hasznalt 234mb,szabad 132mb. Ez most kb 3-4 frissites utan is maradt eredeti.
Ha mas nem hetvegen visszaviszem a boltba. -
lupus-20
csendes tag
válasz _IceBird_ #1740 üzenetére
Nos,nem tudom hogy mukodnek ezek a dolgok melysegukben.
A viber hiba mentesen futott a Desiren. Azt a skype terdeltette le,ezert valtottam.
Frissitest hol nezzek ra? Egyaltalan honnan tudom,hogy frissebb,mint ami most fut rajta?
Ja, a leado helyek szamomra nem mukodnek. Kulfoldi a szolgalato es a telefon is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest