Hirdetés
-
LOGOUT.hu
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexusking
aktív tag
Ez a memória dolog tényleg furcsa. Én Nexus S-t használok, ott ugyanez a helyzet csak tárhely ott 13GB. Ez NEKEM bőven elég volt eddig, zenéknek, gameloft játékoknak, és programoknak egyaránt.
Az egyetlen felvetődő kérdés, hogy a fém ház tényleg nem rontja e az antennák vételi minőségét(a műanyag részek ellenére)?
Illetve hogy azok a bizonyos müanyag részek mennyire sérülékenyek? Ugyanis a mostani telefonomon pont ott vannak a kopások ahol ezen a két műanyag berakás van a One S-en.[ Szerkesztve ]
-
nexusking
aktív tag
Akkor viszont a one x 4magos Tegra3-ja ilyen gyér lenne a one s Snapdragon-jához képest?
-
nexusking
aktív tag
Szerintem one x-et abszolut nem érdemes megvenni, mert nagyon hamar lemerül. Veletech-en 20percig buzeráltam, és azalatt fogyott 20%-ot.
Ugyancsak Veletechen össszemértem a két készülék kijelzőjet, és a one x-é olyan, mintha nem is kijelzőt néznél, hanem valami nyomtatott képet, ami nagyon részletes. Nagyon szépek és a színei. A one s kijelzője pedig cak egy sima Amoled, szerintem a többi telefon képéhez hasonlítva nem nincs nagy eltérés.
Viszont tényleg, a one x iszonyat kevés ideig bírja. Ahhoz is ki kéne legalább szolgáltatni valami kibővített hátlapot, mint a Velocity 4G-hez(ha persze levehető lenne a hátlapja). -
nexusking
aktív tag
Engem is érdekel minden infó, mert az x nagy és gyönyörű kijelzője sokkal jobban tetszik, és ha az akkuideje nem sokkal rosszabb mint az s-é, akkor még jobb választás is lehet.
Az s mellett pedig a fém külső és a vékonyság szól, és a hosszabb üzemidő. -
nexusking
aktív tag
Ha van itt olyan user, aki már használja egy ideje a telefont, hozzá/juk lenne kérdésem.
Ugyebár a telefon (fekete) alsó és felső része ha jól tudom műanyagból van. A hátlap karcállóságát nem vitatom, de ezek a berakások mennyire bírják a gyűrődést?
Ugyanis a mostani telefonomat (Nexus S) is azért hordom tokban, mert ezen a két helyen kezdett el először kopni.
Ráadásul a telefon hátlapja csöppet íves is, a kamera káváján és az alsó műanyag betéten támaszkodik a készülék.
Szóval karcok ellen eddig mennyire ellenálló nektek a két berakás a hátlaphoz képest? -
nexusking
aktív tag
Az lehetséges, hogy normál használat közben ez a teló gyorsabban fog merülni, mint a one x a legutolsó frissítések (akkuidő javítása) után?
-
nexusking
aktív tag
Látom, nagyon sok itt a HTC-fan, úgyhogy megpróbálkozom egy merész kérdéssel.
HTC-ket mennyivel nehezebb rootolni és romokat cserélgetni rajtuk, mint Samsungokon(pl: Nexus S)?
-
nexusking
aktív tag
Úgy látom vnnak itt már tulajok: hozzájuk lenne egy-két kérdésem.
1. Ha rootolom a telefont, mire számíthatok Custom ROM-ok terén az idő folyásával XDA-n (pl.: Nexus S-hez képest)?!
2.Ugyebár a telefon (fekete) alsó és felső része ha jól tudom műanyagból van. A hátlap karcállóságát nem vitatom, de ezek a berakások mennyire bírják a gyűrődést? Nexus S-t is azért kezdtem el tokban hordani, mert ezen a két helyen kezdett el kopogatni.
3. Kamera takaróüvege sérülhet-e asztalra letéve, vagy a körülötte levő káva kicsit jobban kiemelkedik, mint az üveg?
4. Nagyon fontos kérdés még, hogy az a bizonyos menü-sáv a kijelző alján még mindig ott van a programoknál? Vagy esetleg már a fejlesztők többsége megoldotta, hogy valami kevésbé helyikényes megoldással lehessen előhívni a menüt?
Nekem ez fontos lenne, mert túl sokat vesz el a haszns felületből. -
nexusking
aktív tag
Ha esetleg ezen programok közül ki tudna valaki próbálni minél többet menü-sáv szempontból, azt megköszönném
AB Space, BpMenetrend(!), Chrome Beta, Cut the Rope, Dropbox, Facebook(!), File Manager, Fruit Ninja, Temple Run, PlayerPro(!), RealCalc, Sygic(!)
A felkiáltójeleseken kívül úgy általában a játékoknál ottvan e a sáv?
Még valami kérdés az előbb eszembe jutott, de már elfelejtettem. -
nexusking
aktív tag
One x-ből volt pár amihez adtak a vodánál, asszem írták többen is az OX-es topikban.
Viszont abszolút nem értem, hogy miért nem adnak akár az s-hez, akár az x-hez beats fülest, ha egyszer így volt beharangozva, még szerződést is kötöttek. És én biztos vagyok benne hogy még az árat is megdobták emiatt annak ellenére hogy nem is adják hozzá -
nexusking
aktív tag
Milyen hangchip van a telefonban?
-
nexusking
aktív tag
Egyenlőre még nem értem teljesen a HTC-rootolás pocedúráját. Amint megoldható lesz hogy ha szükség van rá akkor visszarakjam a gyári romot, és visszacsináljak mindent ahogy volt, akkor valószínű hogy nem bírom majd sokáig romcserélgetések nélkül.
Vagy HTC-nél ez nem lehetséges? Ha már egyszer rootoltam, akkor nincs visszaút? -
nexusking
aktív tag
Itt nagyon írják, hogy ők bizony az S4-es verziót árulják 2év gyári garival. Remélem a z520 kódot a náluk levő dobozokról olvasták le, nem a netről keresték ki
-
nexusking
aktív tag
Jaa, akkor jó.
Most már csak azt nem tudom hogy S2-t vegyek 110ezerért vagy One S-t 140-ért.
Azért mégiscsak 30ezer a különbség.
S3 kiesett, mert teljesen nevetséges amennyit elkérnek érte. Ráadásul 200k-t nem adok ki egy telefonra.Itt is várunk még az S-OFF-ra, mint az OX-nél?
[ Szerkesztve ]
-
-
nexusking
aktív tag
válasz monti0222w #811 üzenetére
A kijelző igen, de ha megnézel egy képet amin mindkét telefon rajta van, akkor láthatod hogy a One S sokkal magasabb, szélességre kb ugyanakkorák.
Ráadásul felül van feloldógomb amit én átfogás nélkül, egy kézzel nem biztos hogy elérnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest