Hirdetés
-
LOGOUT.hu
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sherkulás
aktív tag
Nekem is szürke van
Valóban hímes tojás effekt, kétszer csúszott ki a kezemből de szerencsére a reflexem rendben vanRust | C | Java | Kotlin | Swift | Objective - C
-
Sherkulás
aktív tag
Pár nap használat után egy pár észrevétel:
iPhopne 4 32G-ről váltottam és nem bántam meg
- Forma: gyönyörű, illik a kézbe aki eddig látta csak huhogott
- Élethű színek a fehér és a fekete gyönyörűen mély
- Vettem pár vasizzasztó játékot de nem tudtam megterhelni a telefont
- Fejlesztőként külön öröm a fejlesztői beállítások, mutatja a processzor terhelést, melegedést, memória terhelést on screen ha be van kapcsolta a lehetőség
- felület mindenhol gyorsan és stabilan fut
- Külön tetszik bár ez sense dolog, hogy a tab-os felületeken be tudom állítani milyen tabo-ok milyen sorrendbe legyenek
- Akku nálam egy nap, de én durván használom, szóval ez nálam nem mérvadó. Melóban, kocsiban, otthon mindenhol van egy kábel amire csatlakozhatok
- Eddig egyik mobilon se voltam megelégedve a video chat-el (még a iOS facetime se jött be) de ez minden szoftvernél tökéletes és szép a videókép.
- Mozizás, na ebben van tapasztalatom. 2,5 óra repülőúton iPhonnal kifolyt már a szemem. 4,3 azért már jó méret és felíratok is szépen olvashatóak (mondjuk éljen MX player ugyebár)
- Egy Wifi észrevétel, veszettül gyorsan felveszi a kapcsolatot a routerekkel. Azért tünt fel mert eddigi telefonoknál nálam ez néha türelem-játék volt (iPhone a Cisco routeremre 3sec ez kevesebb mint 1 sec szerintem )
-Böngészés gyors, Zoomlás után nagyon gyorsan újra rendezi a szöveget.
- utós mód szemet káráztató, minden helyén egy bökés és látom amit kellgy dolog nem tetszik csak de apróság. A 16GB azt pontosan 9,63GB és ugyebár nem bővíthető... de meg lehet szokni.
Egymás mellé raktuk egy SGS2-vel, bár az papíron nagyobb ugyebár de közel azonos hatást keltettek. ÉS a színek azért One S-e köröket vertek rá..
Ha valakinek kérdése van bátran...
Rust | C | Java | Kotlin | Swift | Objective - C
-
Sherkulás
aktív tag
Az ucso lányege az akart lenni hogy One S klasszisokkal jobb
Az enyém szürke, eddig nem tapasztaltam kopást, pedig normálisan használom. (a fóliákat alapból leszedtem, eladni úgysem fogom).Játékok: Need For Speed és GTA ami most fenn van. Ezek nagyon hasítanak, hiba nélkül.
-
Sherkulás
aktív tag
fejlesztek így naphosszat tesztelek (mondjuk akkor tolt is)
hír olvasás (sok)
Web böngészés
telefonálás
ha utazom és nem vezetek filmet nézek
zene
játék (ezt ritkán)
Gchat folyamatosanErőssén használom így nem csoda az egy nap, de amikor nem töltöm napközben akkor is ha reggel 100%-al indulok el este 6-7 körül még 35%on vagyok...
-
Sherkulás
aktív tag
Lehet csak nekem újdonság de azért megosztom (most olvastam xda-n)
power + home a screenshot
-
Sherkulás
aktív tag
Mivel én fejlesztek pár fontos tényező volt a root mellett. Wifi debug, plusz hozzáférjek a folyamatokhoz mélyebben erőforrás optimalizálásnál.
E mellett azt mondják az aksi idő jobb. Pont az elmúlt kép napban teszteltem:
1 nap 13 óra
Elég erős használat mellett:
- 30 perc gsm
- 2*15 perc viber
- jó sok gchat
- NFS vagy fél óra
- Hír olvasás napjába többször
- kb max 1 óra böngészés web
- 9 pálya ABszóval bírja rendesen az aksi...
Most még van benne 12% szufla meglátjuk mi a vége...
[ Szerkesztve ]
-
Sherkulás
aktív tag
válasz monti0222w #476 üzenetére
Mivel nekem elég a 10 giga így nagyon nem piszkáltam a tárhelyet. Fenn van egy sorozat (SW Clone) + könyvek, 1G zene. Van még 4 gigám szabadon. Ami kell app telepítve van, de bőven van még hely a belső tárhelyen.
-
Sherkulás
aktív tag
-
Sherkulás
aktív tag
Hihu, nincs olyan hogy Magyar piac Ugyanaz az EU változat lesz magyarországon is ami mindenhol az EU-ban Más kérdés , hogy a forgalmazás megkezdésének a napjan itthon nem lehett még kapni, kicsik vagyunk. HTC hivatalos listáján a forgalmazástól kezdve fenn van az összes HU viszonteladó. Lesz itthon amikor a készlet elosztásban arra a szintre jut HTC, hogy HU is kap. Tök egyszerű.
[ Szerkesztve ]
-
Sherkulás
aktív tag
Egyetértek, én se használok tokot. Bar én néha nem értem meg a tokosokat Láttam már olyat, szilikontok + védőfólia ami alaposan le volt már levegősödve. Persze ha valaki el akarja adni egy év múlva, csak akkor ezekkel hol az élmény...
-
Sherkulás
aktív tag
válasz agyas11111 #547 üzenetére
Farmer zsebben simán elfér elöl (hátra nem raknám mert ráülök haha)
-
Sherkulás
aktív tag
válasz Nmartin9319 #564 üzenetére
Ezt a SIM-et csinálja, nekem is ez volt , a telenoros regi sim-emet vágattam ezt produkálta, kicseréltettem és azóta nem csinálja.
-
-
Sherkulás
aktív tag
Egy napig volt a kezemben SGIII, de azt kell mondjam 3db-ért sem adnám oda HOS-t.
Csak egy példa: SGS3-om boot utáni azonnali alkalmazás indításra (DeathRacing) olyat laggolt hogy még a mellettem álló tulaj is össze húzta a szemöldökét. HOS-t még nem sikerült laggolásra bírni pedig alaposan nyúzom.
-
Sherkulás
aktív tag
Mai akku adat, hátha valakinek segít a döntésben: (akartam screent csinálni ám abban a pillanatban kapcsolt ki )
1 nap 9 óra
4:07 screen használat (70-90% fényerőn vagyok folyamatosan)
(film youtube, twitter sok, 4 mail fiók folyamatos push, greader és Appy geek, mobilnet on , wifi a melohelyen egész nap csatlakozva)Szerintem jól bírta....
-
Sherkulás
aktív tag
A rootoláshoz:
Miután megvettem az első dolgom volt rootolni. Egyrészt a 3 dot menu idegesített és A custom rom-oknál orvosolható a probléma. Másrészt a alap kitünő akku időhöz képest még nyertem 10-15%-ot. Letakaríthattam az előre telepített appokat amik nem kellettek (facebook huss picsába ). Plusz mivel fejlesztek ezért Wifi Debug kellett mindenféleképpen.
Van több rom is én TrickDroid-ot használok, a német fejlesztővel elég jó kapcsolatot építettem ki Természetesen van LeeDroid is amit ugyebár nem kell bemutatni...
S-off még nincs és ahogy olvasom nem is nagyon dolgoznak rajta mivel X-en melóznak rendesen és abban reménykednek, hogy majd átültethető a megoldás HOS-ra.
XDA HOS dev fórumában minden fenn van ami kell a root-hoz, de azért az egészet lefordítottam, androidportal root fórumában megtalálható.
[ Szerkesztve ]
-
Sherkulás
aktív tag
Amugy a kérdés megoldható egyszerüen csak kell valaki akinél S3-as van. Csináljunk egy tesztet egymás mellett akét telefon. Én teszt erejéig felajánlom az én S4-esem (visszapattintom Stock rom-ra és mehet is).
Szoval ha valakinél van S3-as és van kedve tesztelni PŰ. Irodámban minden adott egy teszthez...
-
Sherkulás
aktív tag
Összedobtam egy kis appot ami semmi mást nem csinál csak megmutatja a SOC-ot.
Felismeri az S4 és S3 összes típusát.Ne kelljen markettel küszködni amikor keresitek az üzletben a tutit
http://sherad.info/soc.apk
-
-
Sherkulás
aktív tag
Nem kell áthúznod sehonnan. Ahol tapizod a eszközt megnézed van e wifi, ha szerencséd van akkor találsz. Beállításoknál belövöd hogy elfogadjon külső forrásból is telepítést. Böngészőbe beírod az apk címét. lehúzódik telóra , telepíted majd indítod és látod milyen soc van a telóban....
-
Sherkulás
aktív tag
válasz agyas11111 #860 üzenetére
enyim nem dobja el WiFi-t alvo allapotban. 1.78 alapsav van fenn, ez a legfissebb
-
Sherkulás
aktív tag
válasz agyas11111 #869 üzenetére
Nálam az nincs bekapcsolva.
-
Sherkulás
aktív tag
válasz agyas11111 #987 üzenetére
Hihi nalam ez pont forditva volt. A I4- 64 gigasat adtam el és vettem helyette inkabb egy HTC ONe S-t. Persze ez nem jelenti hogy bajom van apple-al mert MBP-t nem cserélnem semmire mondjuk De iPhone nálam nem jött be....
-
Sherkulás
aktív tag
Nos frissítettem TrickDroid v6.0-ra. Aki Rootol és egy szuper ROM-ot akar annak csak ajánlani tudom.....
-
-
Sherkulás
aktív tag
-
-
Sherkulás
aktív tag
válasz Bitpalace #1189 üzenetére
nem.... Ez egy baromság, ha nagyítóval nézi az ember pixeles, de ugyanez bármilyen eszközt nézve nagyítóval (iPhone SG3 , etc). Az ilyen kijelző tesztek nevetségesek, mindennapi használatban nem nagyítóval nézi az ember a pixeleket....
-
Sherkulás
aktív tag
Jo a 2.21 , végre eltuntetheto a 3 dot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest