Hirdetés
-
LOGOUT.hu
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz hurrikan #1071 üzenetére
Elvileg expansys mivel eu központú raktárral dolgozik, tőlük lehet talán S4-es verziót venni hivatalos garanciával meg mindennel, de rá kell náluk kérdezni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
orvil
tag
válasz hurrikan #1098 üzenetére
full tereronel egyszeruen nem kapcsol. eloszor azt hittem szolgaltatoi hiba, majd inditottam egy hivast masik telorol ua szolgaltato, semmi gond.
setalgattam kicsit, ugyanaz. ujrainditottam, ugyanaz ...
nem torodtem vele, majd kesobb bejott egy hivas, utana minden ment szepen.ezert nem erdemes visszavinnem, mert csak kirohognenek vele, de munkatarsame is ezt produkalja neki az one v van ha jol emlekszem pont ezzel a sw level, de nem 100%.
megjegyzem, nem magyarorszagon elek, lehet mas maga az sw, custom vagy ilyesmi, nemtudom.
-
ferrari1
őstag
válasz hurrikan #1269 üzenetére
Köszönöm! Igen, erre gondoltam én is. Viszont olvasva a topikot lehet nem is biztos, hogy jól járnék vele. Egyenlőre nincs hálózateldobálás stb... teszi a dolgát ahogy kell
S2-ről váltottam, ami elsőnek feltünt az a két kijelző közti minőség, a második az a beszélgetés minősége. Ennyire tiszta és érthető beszédhanggal nem találkoztam mint ennél a telcsinél, pedig nem 3 db. volt a tulajdonomban Egyszerűen zseniális. Bízom abban, hogy továbbiakban sem fogok csalódni benne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest