Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz WhiteWalker #182 üzenetére
Ha nem is 200GB, de egy nem bovitheto telefonnal a 32GB elvarhato lenne. Az a ~10GB egy ilyen kaliberu keszulekbe keves. En sokat fotozok/videozok mobillal, zeneket es filmeket is tartok rajta, es akkor meg ott vannak a programok (1-2 komolyabb jatek kozel 1 gigas). S2-ben meg a mostani N8-ban is jol jon, hogy a beepitett 16GB melle be tudom rakni a 32GB-os kartyam...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz WhiteWalker #182 üzenetére
Tévedsz! Én vagyok annyira geek / kocka, hogy ha kihoztak volna egy számomra (!) kompromisszum mentes telefont, akkor odaszánom a nem kevés pénzt, és lecserélem a Desire-m. De szerencsére ez az új termékcsalád kellően "lehűtött".
-
petymeg
addikt
válasz WhiteWalker #197 üzenetére
Ezt a bővíthetetlen háttértárat a Sony pl. úgy próbálja megldani, hogy 50 GB-t biztosít "életfogytig" a felhőben. Viszont olyan tetű lassan lehet fel-le tölteni, hogy iszonyat. Azér' egy ekkora belső tárhely sokkal jobb lenne.
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
vicze
félisten
válasz WhiteWalker #200 üzenetére
Neked nem kell mert nem használod ki az eszközöd képességeit. De ha van 10+GB zeném és szeretnék 2-3 színvonalasabb 3D játékkel játszani és még egy offline navi is kell, mert azért külföldön is jársz, és esetleg ki szeretném használni a fullHD videó felvételt, ha már van benne, akkor hova elég a 10GB?
Én használni szeretném az eszközt amit veszek, nem villogni vele, meg dísznek, stb....[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
Mióta megvan a Sony telefonom, amit tv-vel hdmi.-vel lehet összekötni, azóta ezerrel másolom a filmeket a telefonra 1080p-ben!
Sokkal jobb a telefonról nézni a tv-n keresztül, mint esetleg külső vinyóra másolni, vagy pendrivera. A minőség azért nem ugyanaz.
És így hamar elfogy a 25,8 giga.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
LouiS22
veterán
válasz WhiteWalker #220 üzenetére
Egyetértek. Semelyik telefon nem fogja felvenni a versenyt egy kifejezetten fényképezőgépnek/videokamerának készült eszközzel. Tudom, biztosan lesz, aki szentül állítja, hogy a z ő Nokiája, ájfónja, stb. az bizony tuti képeket készit, meg ott az 5D Mark II, de nem. Elég egyetlen pillantást vetni a szenzorra, illetve annak méretére és megvan a válasz.Plusz, ha mondjuk a Samsungot vesszük példának, nem fognak saját maguknak konkurenciát csinálni (ha ugyanaz a képfeldolgozó lenne a telefonban, senki nem venne külön fényképezőgépet. A piacgazdaság nem erről szól ).
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
1stror
csendes tag
válasz WhiteWalker #220 üzenetére
Ezzel tökéletesen egyet értek: más emberek más igények.
Én csak a HTC üzletpolitikáját nehezményeztem, hiszen rajtam kívül nem egy ember érzi soványnak ezt a tárhelyet, és emiatt egy bizonyos réteget elveszítenek.
Ezzel megint csak nincs olyan nagy gond, viszont ők egy olyan réteget veszítenek el akik nagyon magas összeget is áldoznának egy telefonra, tehát nagy átlagban magas igényeik vannak.
És ahelyett, hogy elítélnétek azokat az embereket akik játszanak és/vagy filmeznek/HD felvételeket készítenek telefonnal, inkább azt a kijelentésemet értelmezzétek, hogy
szvsz a telefon hardvere nincs harmóniában a 9,9 Gb belső korlátozott tárhellyel.UI: Sztem nem én vok az aki kritizálja a másikat az felhasználói igényeiről.
BÉKE!!!
-
vicze
félisten
válasz WhiteWalker #211 üzenetére
Nyilván nem használom naponta, de most akkor reggel felkeléskor azon gondolkodjak, és bosszankodjak, hogy most akkor mit töröljek a telórol mit is szeretnék vele csinálni?Lehet Kompromisszumokat kötni, de akkor mi a halálnak ez az eszköz azt magyarázd meg?
Ha nem használhatom ki a képességeit és lehetőségeit, minek vegyem meg. Egy ilyen eszköz nem telefonálás+netezésre kell hanem, azért hogy kihasználjam a tudását és 10GB tárhellyel nem tudom. (és akkor én a filmnézést meg se említettem, mert nem használom, de azt is lehetne, akkor meg már rég kevés)
Mostani 32GB SD kártyámon van kemény 6-10GB hely, egyszerűen így mint vásárlót elveszett a HTC, pedig én szeretném, de úgy látszik ők nem.A stremelés külföldön vagy GPRS lefedettséggel *!+@&#$ nem megoldás, ez ennyire nem fér senki fejébe, nem fogok gigákat felhőzni.
[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
válasz WhiteWalker #242 üzenetére
Szerintem nyugodtan leállhatnál a saját igényeid etalonként való beállításával... eléggé irritáló már. Ha másnak más igényei vannak akkor az feltétlen nemnormális szerinted???
RTX ON
-
Youri
veterán
válasz WhiteWalker #248 üzenetére
Nagyon jól értem. Te nem leírod a véleményedet, hanem próbálod a másikat meggyőzni arról, hogy ő rossz úton jár, azért mert neki nem elég a 9,9 giga.
Az, meg, hogy hol vannak a te igényeid, inkább hagyjuk... ~150k-s mobil telefonálásra, e-mailre, sms-re, ahhoz nem is kell a tárhely ...RTX ON
-
vicze
félisten
válasz WhiteWalker #242 üzenetére
Érdekes módon a DS jelenleg tökéletesen kielégíti nagy részben az igényeimet egy 32GB-s kártyával, bár ha lenne 64GB tudnám mire használni főleg, ha lenne HDMI is rajta.
Jó lett volna egy hasonló minőségű, gyorsabb alternatíva, jobb kamerával, de úgy látszik nem lesz.
Semmi olyat nem írtam amit az eszköz ne tudna, csak a kevés tárhely miatt nem tudom minden lehetőségét kihasználni.Netbookkal zenét hallgatni LOL, ne vicceljünk már, tablettel ne fényképezzek?
Komolyan nem lehetnek nagyobb igényeim, mint neked?[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz WhiteWalker #253 üzenetére
ICS megjelenése után sajnos az volt az első félelmem, hogy ez fog történni, hogy minden gyártó kihagyja a SD kártyát, és már nem én dönthetem el, hogy mennyi helyre van szükségem, nem bővíthetem, nem változtathatom. Eddig egy változtatható paramétert fix-é tettek sajnos, és pont azt, ami nekem a legfontosabb.
[ Szerkesztve ]
-
salah
tag
Ez sem 1 rossz telefon de az Applehöz köze sincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest