Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
axis211
csendes tag
válasz LouiS22 #18968 üzenetére
Erre reagálnék: letöltöttem a PowerAMP-ot, és nézegettem a beállításokat. Ahogy az "About" menüt megnyitottam, rögtön feljelentkezett a mobilnet-re. Ezt hol tudom kikapcsolni ? (ill. adjon értesítést, majd én eldöntöm, hogy fel akarok-e lépni a net-re, pláne otthon, ahol WIFI is zizeg).
Ha meg kiveszem a pipát az "Account&Sync/Background Data-nál, akkor a Market nem hajlandó múkodj-ni."...menjen tovább, több mint 4 kilométert" by iGO8/MioP560
-
Pluto69
tag
válasz LouiS22 #18968 üzenetére
"Szóval felesleges emiatt feszültséget gerjeszteni." Akkor most ki gerjeszti a feszültséget ?
"Valaki egyszer bedobta köztudatba a telefon magától mászkál a netre hülyeséget, és azóta nem lehet kiirtani ezt a félreértést" kicsit nem dramatizálod túl a dolgokat ??? Nem mondtam, h magátol mászkál a netre, csak mivel nagyon drága a roaming net, ezért én nem is adnék neki esélyt, hogy mászkálhasson...
Megkérdezhetem, hogy miböl gondolod azt, hogy fegaa azért akarja időzíteni az adatforgalmát mert én "hülyeséget" írtam ? "De mindenki olyan programokkal rakja tele a készülékét, amilyennel akarja. Csak utána nem kell csodálkozni, ha netalán újraindul, vagy FC-zik" és mégis mi alapján döntse el, hogy a telepítendő progi milyen nem várt következményekkel fog járni ???
Látom örömmel töröd meg a csendet ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest