Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atla
senior tag
Sziasztok. Rendeltem egy ilyen telefont a Telekomnál black friday alkalmàval. Galaxy s3-ról lesz a váltás. Első kérdésem hogy a topicnak van e összefoglaló hozásszólása?
-
Atla
senior tag
Sziasztok.Háttérképet töltött már le valaki a huawei alkalmazással a telefonon? Mivel ha regisztrálni akarok akkor feldobja h az alkalmazás engedélyt kér a hívások kezelésére, amit én nem merek bekapcsolni.
-
Atla
senior tag
Galaxy s3 és a costum romok világa után. Felmerült bennem a kérdés mi lesz ha belassul a készülékem és mondjuk én formázni és törölni akarok mindent. Van olyan recovery ahol ezt megtehetem ? Egyáltalán hogy kell behozni ezt a menüt?
-
Atla
senior tag
válasz Bandus99 #9088 üzenetére
Akkor lehet csak nekem írták le szájbarágósan,mivel én készülék cserére vettem ,tehát a számom ugyanaz maradt csak a sim lett kisebb.így aztán a nagy simröl hivtam őket és aktiváltam a kis simet ezáltal megszüntetve a nagyot, mivel két azonos szám nem létezhet egy helyen és egy idöben.
-
-
Atla
senior tag
Sziasztok. Xbox controllert otg kábelen nem lehet valahogy életre kelteni? Egy-két játékot jó lenne úgy játszani, de sajnos a gamepad csak villog ha rádugom.
-
Atla
senior tag
Nem tudom ki frissített 390-re,de első benyomások alapján picit pattogósabb lett a rendszer, viszont sokkal jobban merül a telefon. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest