Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
unskillful
aktív tag
Miután elmondtad a "hívó parancsot" még azt is mondani kell hogy "Where are You". Nálam működik tökéletesen. Több különböző hívó paranccsal is próbáltam.
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
paolinho
őstag
Ez szerintem gyanúsan olcsó. De erre csak az tud választ adni, aki konkrétan rendelt már innen ilyet. Én az Ali-ról rendeltem ilyet, egyelőre úton van még. Ha megérkezik, referálok róla.
-
unskillful
aktív tag
Én is win10-et használok, de nekem látja a telefon belső tárhelyét, és az SD-t is. De ne fájlkezelővel nézd (pl total commander) hanem a sajátgépen belül. Total Commanderben én is csak vitual CD-t látok.
[ Szerkesztve ]
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
paolinho
őstag
Feltételezem, mágnes van az anyagban, mert a tok - mint ahogy az látszik a képeken is - teljesen más képet ad híváskor, ébresztéskor, vagy nem fogadott híváskor. Az időjárást még nem tudtam életrekelteni, de majd hétvégén macerálom egy kicsit, csak rájövök.
Mellesleg EZZEL a webshoppos hirdetéssel ovatosan bánnék. Ha csak a csomagolás képét nézem is, felettébb gyanús a cucc. Nekem mattabbnak tűnik, és hiányzik az eredetiségi matrica a jobb alsó sarokból. Persze ha valaki vállalkozó kedvű.....
[ Szerkesztve ]
-
-
igali
tag
Köszönöm a segítséget, felraktam az okos vezérlés alkalmazást, de elindításkor hiba történik az SDK-ra hivatkozik.
Telón természetesen fent van, és nincs letiltva, és a linkelt változatot nem is engedi telepíteni. Viszont amit Black&White linkelt be alkalmazást, az gond nélkül működik, azaz a ZaZaRemote app.
2 Philips (1viszonylag új, 1régi) és egy nagyon régi Samsung TV-n is kipróbáltam, működik.undersance Köszi, rá nem jöttem volna, hogy azt is lehet görgetni, s majd lent szerkeszteni.
Köszönöm a segítséget!
Akinek van ötlete, tapasztalata, hogy melyik alkalmazással lehet a kijelző felöli led-et villogtatóvá, értesítővé tenni, kérem ne tartsa vissza!
Valamint hogy hogyan lehet root-olni e készüléket ( amit davidsz írt a #418-ik hozzászólásban, sajnos a linkek nem élnek) ?[ Szerkesztve ]
-
gproject
aktív tag
en meg egyelore a gyarit hasznalom, de neked ezt ajanlom
(realme x50 pro, <[ ultrasone 480i 580i 820 ]>)
-
BOBAKILL
őstag
Ott sosem tudnak semmiről csak ha már megvan a dolog. Én is írtam már párszor nekik még anno mikor 3C-m volt. Arra sem tudtak válaszolni.
A honor vagy a huawei oldalán lesz gondolom elérhető a frissítés, onnan lehet majd letölteni. OTA-n majd akkor jön ha végleges lesz a verzió. Legalábbis az eddigi Honor frissítések így jöttek. -
Azazel71
aktív tag
Elvileg igen.Nekem 170-en okés.
Ezek ugye megvannak ? :Alkalmazások kezelése/alapértelmezett alkalmazások/ email : gmail
Értesítés kezelő/ email : a prioritásos izén kívül minden bekapcsolva
Gmail védett alkalmazás?
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Azazel71
aktív tag
Akkor először állítsd be ezt :
Alkalmazások kezelése/alapértelmezett alkalmazások/ email : gmail
Bemész az alkalmazásokba,rányomsz a gmailre, és valahol ott lesz, hogy alapértelmezezetté teszed.
Utána az értesítés kezelőben a sima " e-mail"-nek pipálgass( mivelhogy mostmár a gmail veszi ét a helyét, rá fog vonatkozni)
Végül tedd védetté.
[ Szerkesztve ]
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Azazel71
aktív tag
A Védett alkalmazások menüben ott a telón lévő minden alkalmazás, mellettük kapcsoló.A GMAIL mellettit kapcsold be.
Vagy, elindítod a gmail-t, vissza a kezdőképernyőre, alkalmazásváltó gomb,ott LEFELÉ pöccinted a gmailt, hogy egy lakat kerüljön rá.A gyári SIMA EMAIL appot az ÉRTESÍTÉSKEZELŐBEN KERESD, miután alapértelmezetté tetted a gmailt.
Nagymolnár: Háromgombos force upgrade?
[ Szerkesztve ]
-
Azazel71
aktív tag
wow..
A fiók automatikus szinkronizálása az utolsó tippem, ha az rendben, akkor a rommal van a gond.
Esetleg Nova nélkül próbáltad? Momdjuk én is azt használom, nem hiszem hogy azzal lenne gond...Talán az EMUI témában rontottak valamit,ha cserélted a gyári témát..
Esetleg a két kártya kezelése menüben állítottál valamit?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Utolsó 2db!! ÚJ iPhone 15 --256GB!!! (Blue / Black!) 11hó Apple garancia
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB 6GB RAM Dual kek színű TELJESEN UJ bontatlan
- Utolsó 2db! -- ÚJ iPhone 14 PRO MAX 256GB!!! Deep Purple!
- UTOLSÓ DARABOK!! ÚJ!!! --- Iphone 14 Pro 256GB és 512GB!! Space Black!
- UTOLSÓ DARABOK! ----ÚJ!! iphone 14 256gb (Kék / fekete)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest