Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protector
csendes tag
Sziasztok.
Aki gondolkozik a megvételén én bátran ajánlom. Pár hete használom és egyáltalán nem bántam meg a vételt. Az akksi idő nagyon jó, egész napi internet, wifi, és még sok játékkal is bőven bírja a nap végéig, a töltés pedig nagyon gyors, kb. 1,5-2 óra alatt teljesen tölti a telefont szinte nulláról.
A telefonkönyv még nekem is sajnos fordított sorrendben mutatja a neveket és ezt még mindig nem lehet változtatni sajnos.
Viszont már érkezett rá frissítés (PLK-L01) ami eltüntette a hiányzó második SIM ikonját, ez mondjuk jó ötlet volt. A frissítés óta a memóriát is mintha jobban kezelné a cucc. Az Android is 5.0.2 lett így, nem mintha az EMUI miatt számítana.
Gyorsasággal abszolút nincsenek gondok, minden "smooth".
Nekem kicsit gond volt hogy a kezem nem a legnagyobb ezért a fém hátlap miatt mindig úgy éreztem hogy könnyen kicsúszik a kezemből, viszont találtam rá egy tokot ami nagyon jó minőségű és a telefon fogását is "növeli". Anyaga műanyag de nagyon minőségi matt színű, a 1st Gen Moto G hátlapjához tudnám hasonlítani vagy annál is talán még kicsit minőségibb. Aki tokot keres a H7-jére annak bátran ajánlom. [link]
Akinek kérdése van tegyel fel nyugodtan, ha tudok válaszolok.iPhone 11 Pro
-
Protector
csendes tag
Érdekes nekem a legújabb frissítés van fent és még mindig inaktív a névlista rendezés lehetősége.
iPhone 11 Pro
-
Protector
csendes tag
Bárnem tőlem kérdezték de nálam is inaktív a névlista rendezés, és nálam a névjegyek mind a Google fiókból vannak szinkronizálva. A simen csak a gyári 5-7 darab van ami minden simen mostanában. (ügyfélszolg, autóklub meg a tökömtuggya)
iPhone 11 Pro
-
Protector
csendes tag
Nálam is van ujjnyomat beállítva valamint a lámpa az okosgomb hosszú nyomásra. Na most nálam nem kell képernyőt feloldani ki és bekapcsoláskor. Hosszú nyomás bekapcsol a lámpa, ismét hosszú nyomás és kikapcsol a lámpa. Legalábbis nálam működik. Ujjnyomathoz hozzá se kell nyúlni.
iPhone 11 Pro
-
Protector
csendes tag
-
Protector
csendes tag
Elég piros?
iPhone 11 Pro
-
Protector
csendes tag
Ja és akit érdekel ez vidék, Pest megye.
iPhone 11 Pro
-
Protector
csendes tag
A töltés nekem is nagyon gyors és eddig sose volt vele ilyen gond, illetve az ujjnyomatot is jól kezeli.
Viszont ma mikor sok alkalmazást akartam ugye egyszerre bezárni gyorsan újraindult a telefon. De tényleg piszok gyorsan és ennyi. Ez mitől lehetett mert ilyet még nem csinált.iPhone 11 Pro
-
Protector
csendes tag
válasz tejeszacskó #642 üzenetére
Nemrossz telefon ez a Oneplus cucc, de ahogy előttem is írták, nem mindenkinek bejövős ez a stock android illetve nekem fontos volt a választásnál hogy legyen ujjnyomat olvasó is illetve hogy MEG LEHESSEN VENNI. Én agyvérzést kaptam ettől a meghívó kuncsorgás dologtól.
Egyébként én kimondottam kellemesen csalódtam a Honor 7 emui szoftverében mert szerintem nagyon egyszerű és nagyon használható.iPhone 11 Pro
-
Protector
csendes tag
Nemtudom ki kérdezte az iPaky tokot, de én rendeltem egyet az öreg ebayről. Kellemesen csalódtam, abszolút jó és tényleg gyorsan kijött. Jan 5-én rendeltem és mára a kezemben volt. Aki ilyet szeretne szerintem bátran vegye. Innen rendeltem: [link]
iPhone 11 Pro
-
Protector
csendes tag
Próbálok mindenkinek válaszolni. A tok kicsit tényleg vaskos a kamerát simán lefedi (tehát nem lóg ki) plusz még talán egy mm. A fekete anyag ilyen masszív gumi szerű cucc, a keret pedig ami nálam szürke az sima műanyag. Gombok a kereten tökéletesen passzolnak és működnek. Képet ha tudok majd teszek fel, de ami az oldalon van ritka eset de ugyanúgy néz ki.
iPhone 11 Pro
-
Protector
csendes tag
Igen én is félek tőle hogy a műanyag megadja magát mert nem tűnik túl masszívnak de hát 1500 forintért túl sokat ne várjunk. Majd próbálok vigyázni rá.
iPhone 11 Pro
-
Protector
csendes tag
Üdv.
Nekem a napokban simán felment a B180 as frissítés, bár nekem a gyári eu modell van, én sosem mókolok vele semmit. Ami viszont mindig furcsa ezeknél a frissítéseknél, hogy ez is pl kétszáz akárhánymega és rendesen másfél órát töltötte le. Mielőtt kérdezitek, a net jó, mitől lehet ilyen lassú?
Egyébként ez végre megoldotta a névjegyzék rendezését.iPhone 11 Pro
-
Protector
csendes tag
Aki gondolkodik vásárláson, Speedhoppa 114900 most a telefon 127900 helyett, április 7-22 között vagy a készlet erejéig. Én nem bántam meg anno a vásárlást, és Speedshoptól van nekem is.
iPhone 11 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest