Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
-
LOGOUT.hu
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nelman
tag
válasz < CyberBob > #6847 üzenetére
Szépen szól fülessel is. Nem módosítottam rajta semmit, csak frissítem a szoftvereket rajta. Mondjuk a ROOT jogot megadtam neki, hogy a reklámblokkoló alkalmazást fel tudjam tenni, de ezen kívül semmit nem piszkáltam bele. Ez egy nagyon jó telefon. Mondjuk olyan képet nem tudok vele lőni, mint a G PRO 2-vel tudtam, de ennek ellenére is megéri bőven ezt az árat.
-
Thowra123
tag
válasz Thowra123 #6840 üzenetére
Megoldottam de ez a hiba másnál is előjöhet, jó lenne egy próba.
Ha a telefon repülős módba van és kikapcsolod, újraindítod a pin kérésen nem lép tovább.
Kb 5x próbáltam, normál esetben már PUK kellene de másik telefonba téve 3 lehetőséget írt a PIN re.
Kártya nélkül indítva és repülős mód kikapcsolása után minden ok -
xabolcsy
aktív tag
válasz < CyberBob > #6847 üzenetére
Arra maximálisan jó!!!
-
BalanceR
addikt
Ha alkalmazást másolok a /systembe ( rendszeralkalmazássá teszem) az okozhatja, hogy nem kapok ota frissítést? Van egy Smartwach2-őm, és a miui az csak akkor engedi a smartconnect appank meghívni a widgeteket, ha rendszeralkalmazássá teszem...
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Zsocó
aktív tag
válasz WhiteWalker #6854 üzenetére
Az megvan, de hogy importálom a telefonba? Csak SD-re csinálja meg.
-
dongasre
tag
Sziasztok!
Mai naptól én is tulaj lettem, végül is Prime lett belőle fekete(szürke). 2hónap okosteló nélkül nem egyszerű az élet de már nagyon vártam ezt a napot. Amúgy Lg G2 ről váltottam és eddig kellemes meglepetés ért, mert jónak tűnik így elsőre a telefonon.SM s21+
-
xabolcsy
aktív tag
válasz adamzflash #6856 üzenetére
Ez meg középkategória most!
Ez jó teló azért vettem. De ha 50e ért kaptam volna egy új g2 32gb azt választom. De az még mindig 80e újba. -
Zsocó
aktív tag
válasz WhiteWalker #6860 üzenetére
Kivettem, de így sem iportálja be.
-
Zsocó
aktív tag
Névjegyek Importálása/Exportálása - Importálás az 1.SIM-kártyáról, majd névjegyek létrehozása a következő fiókban: Telefon. Itt megjelennek a számok, de nem csinál semmit. Mit rontok el? Utána a névjegyekben nincsenek számok.
[ Szerkesztve ]
-
evooo
aktív tag
Udv!
Miért nincs chat headem messengerbe, illetve a link bubble sem hoz fel ugyanilyen headeket. Hol kell ezt beallitani hogy mukodjon?
Ja megvan, installed apps/messenger/permission manager alatt lehet beallitani.
[ Szerkesztve ]
-
dongasre
tag
Sziasztok! Messenger értesítés nem érkezik meg, a kis kör alakú ablakocska se.... mi a megoldás ilyenkor? miui hu. 5.11.5 fejlesztői
SM s21+
-
IRON STORM
őstag
5.11.19 rom wifit eldobálja. Eddig egyik rommal sem volt ilyen gondom. Lezár a képernyő, eltűnik a wifi. Feloldom akkor újra csatlakozik. Van rá megoldás?
[ Szerkesztve ]
Csak a TDi!
-
DaWe94
senior tag
válasz IRON STORM #6869 üzenetére
jelenleg nincs, esetleg visszarakhatsz régebbi romot vagy megvárod amíg javítják
-
randras_83
addikt
-
danifilth
csendes tag
Hellosztok
egy olyan kérdésem lenne valakinél fordult már elő az hogy amikor bedugja a jack dugóba a fülesét nem szól a zene?? kipróbáltam több fülessel is és hangfalra is rákötöttem csak akkor szól ha egy kicsit kijebb húzom a csatlakozót, de akkor nem annyira tiszta a hangzás.
-
Xmister
senior tag
válasz csocsoszán #6877 üzenetére
[Automate] - Ezt tedd fel, majd ezen belül a Comunnity flows-ban lesz a Format SD as ext4 for Redmi Note2 és a Mount SD as ext4 for Redmi Note2.
Automate-nek adsz root jogot, beállítod, hogy fusson minden induláskor.
Mindkettőt leszeded, először az elsőt lefutottatod, aztán elindítod a másodikat és csinálsz egy rebootot.Bővebb info: [XDA]
[ Szerkesztve ]
-
xabolcsy
aktív tag
válasz csocsoszán #6865 üzenetére
Úgyi ugyi
-
Aryon87
félisten
Tudnátok olyan BP-i boltot ahol meg lehet nyomkodni a telefont? Meg szeretném majd nézni élőben hogy milyen. (Redmi Note 3 lehet majd a befutó, de előbb megvárom a tesztet róla, tavaszig van idő bőven )
Köszi.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
1-2 napja irtam mire lenne hasznalva es kinek lenne.
Roviden tomoren: 76eves nagymamanak lenne vagy ez, vagy a Xiaomi (nem offolok nyugi), mobilnet 3g van csak, tehat a wifi problema nem erintett dolog, a tersegben, es csak a skype menne, meg a rendszercuccok amiket nem lehet letiltani.
Ehhez kell egy stabil rendszer, amit konnyu kezelni, hosszu uzemidovel es jo hangszoro. (ami most van neki abbol egyik dolog se felel meg a kriteriumoknak, es szervizt is most jarta meg..)Mellesleg a a Mi note 2-nek milyen az uzemideje atlagban?
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
DaWe94
senior tag
válasz Aryon87 #6886 üzenetére
hát a standby ideje elég jó én úgy gondolom még bekapcsolt mobilnettel is gondolom a mama nem insta face snapchat függő, úgyhogy nem nyomkodná agyon
betűméretet fel lehet venni nagyon nagyra is, van egyszerű üzemmód ami hasznos lehet nagyon mondjuk az új rn3 biztos veri majd üzemidőben ezt a telót[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Mar erdeklodott a facebook irant, gyorsan lebeszeltem rola, mondtam neki ez nem neked valo, csak ertelmetlen idotoltosdi (ehhez kepest a csaladom minden tagja rendelkezik face profillal, na meg en is. Igaz alig hasznalom mar
Akkor nala 3-4 napokat siman elmegy magaban is a telo. Akar ez akar az utod.
-
sunnyi
csendes tag
Sziasztok!
5.11.19-es eu rom van fent és próbálnék betűtipust beállítani de nem igazán akarja még gyáriakra kidobja nem tudja telepíteni, téma kezelőbe letölteni letölti de nem telepíti. Valaki valami 5let hogy lehet bármit tenni ennek érdekébe?Nyugalom, a hosszú élet RITKA!
-
DaWe94
senior tag
random képernyő érzéketlenséggel találkozott már valaki? nálam ilyen 1-2mp volt amikor nem érzékelt kompletten a kijelző, de utána semmi baja.. csináltam multitouch tesztet is, hibátlan... remélem nem hardveres baj mert akkor agyf@szt kapok nagyon ritka jelenség amugy, heti 1x max
[ Szerkesztve ]
-
Thowra123
tag
Tud esetleg valaki olyan helyet/oldalt ahol lehet kapni redmi note 2 flip tokot?
Ablakos tok nem jó sajnos, lehetőleg hazai webshop lenne jó. -
kisskaresz21
csendes tag
Sziasztok. Feltettem a legújabb magyar romot (OTA) és van egy kis problemam. Folyton kiír valamilyen google-s alkalmazast, hogy leallt. Nagyon idegesito. Segítsetek mit az szurhattam el?
-
Milestone2
nagyúr
Szinte ugyanolyan áron jön ki mint a Note2
Redmi Note 3:
- Helio X10 MediaTek Flagship Processor
- 4000 mAh large battery
- Metal body, 8.65mm, 164g, thin and light
- Fingerprint sensor, unlocks in 0.3s
- 13MP PDAF Autofocus
- 2GB LPDDR3 dual-channel
- 1080P, 5.5” full HD
- 4G Dual SIM, both SIM slots support 4G
- 802.11ac Wi-Fi
- MIUI 7 operating systemLényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
rasky
senior tag
válasz Milestone2 #6896 üzenetére
sőt ugyanolyan áron előrendelhető már giztopon...durva.
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudom sd memóriakártyára appokat áthelyezni pl. 2-3 gb-s nagy méretű játékokat?
Próbáltam play-ról tölteni sd áthelyezőset,de nem műküdik. -
Benir8
senior tag
Cserèljem le vagy marad note 2? Jó ár,nagyobb aksi,ujjlenyomat olvasós...nagy előre lèpès,ezt megvennèm,vártam volna...durva
Inkább maradok a mostanival. -
bAtt001
addikt
azt a... xiaomi odapakol ha ez igaz, hozzám meg jön egy mipad2 ha ilyen áron kapható lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest