Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Szerintetek a mostani Apple eventen lesz új Airpods Pro? Tudom itt van a nyakunkon és csak akkor fog kiderülni, de kíváncsi vagyok, hogy mire tippelnétek. Több mint két év telt az első Pro-hoz képest, hasonlóan, mint a sima gen1-gen2 Airpods esetében.
Gondolkodom, hogy beszerzek egyet, csak olvastam, hogy vannak pletykák új Airpods lehetséges bejelentéséről. Ennek tudatában inkább várok. Már csak azért is, mert úgy tűnik, hogy viszonylag sokaknak van problémája vele.
Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
Ugyan nem tudok semmi statisztikáról, csak Twitteren olvastam a hozzászólásokat a poszt alatt, ahol azt taglalták, hogy az Apple meghosszabbítja a visszahívást. Még ha 1000en is írtak volna alá, gondolom akkor is elenyésző a teljes táborhoz, de meglepett, hogy sokaknak többször is cserélni kellett már egy év alatt egy-egy vagy mindkettő fülhallgatót.
Én meg egy kicsit kapkodtam és múlthéten rendeltem egyet, csak utána jutott eszembe, hogy meg akartam várni a mostani eventet, de “szerencsére” csak az Airpods 3 jött, a Pro vonalat nem piszkálták.Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
Jártatok már úgy, mintha beragadt volna Macbook és az Airpods valami rossz codecben, ill gondolom itt inkább rossz bitrátában vagy nagyon magas tömörítésben?
Telefon és a Macbook között válogattam a forrást, de egyszer csak elkezdett szarul szólni a Macről, telefonról továbbra is jó. Nem tudom kizökkenteni ebből az állapotból, már csak a gép újraindítasa van hátra, de azt most biztos nem fogom megcsinálni.
Szerk: meg is van. Audio MIDI appban látszik, hogy átállt 16bit 16kHz-re. Itt egy leírás, hogy lehet újraindítas nélkül megoldani.
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
Nektek működik az Ear tip test? Nem rég váltottam 13-ás iPhone-ra és azóta nem akar működni a teszt vagyis mindig azt írja, hogy igazítana meg vagy próbálják másik méretet. A részét már megvolt, de nem változott a helyzet. Amúgy hangzásra nem tűnt fel, hogy rosszabb lenne, csak a költözés miatt piszkáltam a menüt, de most persze nem hagy nyugodni.
lehet, hogy a legutolsó FW frissítés tolt el valamit?Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
válasz aujjobba #466 üzenetére
jaj, de beleszólt az auto correct
Olvastam másoknál is, de általában szokott valami egyéb gond is lenni ilyenkor, viszont én nem mondhatnám, hogy nem úgy működik mint azelőtt. Ettől persze majd lehet, hogy szerviz lesz a vége, de az nekem nagyon kiesik, így majd egyszer ki tudja mikor esetleg talán.
Mivel nem zárható ki, hogy esetleg FW probléma, ezért a kérdés továbbra is áll, hogy másnak nem változott meg a teszt kimenetele?Let's begin, de gozaimasu!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest