- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bundee_rbk
csendes tag
IBM-es vagyok, nem tőzsgyökeres fehérvári és nem dolgoz(om/tam) más multicégnél. Azt azért elmondanám, hogy igenis elképzelhetőnek tartom, a helyi átlagot nem ismerve, hogy 130 bruttót fizetnek akár egy kezdőnek is. (eddig Hofbrau hozzászólásának negációja
Mikor felvettek az IBM-hez, volt diplomám, igaz csak főiskolai. Volt angol és német középfokú nyelvvizsgám, és 130 bruttóval vettek fel. És ez így is volt fél éven keresztül, utána emeltek. Szóval én még nagyon frankón érezhettem magam, mert sok kollégánk nem részesült ki tudja milyen indokoknál fogva ebben a megtiszteltetésben, hogy fél év után emeljenek neki... (mondjuk én a 130 bruttóért se siránkoztam annak idején, örültem hogy van hol dolgoznom)
Úgyhogy a 130K bruttót nyugodtan el lehet hinni, fehéren-feketén rajta van a fizetési jegyzéken
Na jó, az igazsághoz hozzátartozik, hogy belépésemkor egyéb képességeim hiányoztak: magyarul rendelkeztem 0 év és 0 hónap munkatapasztalattal. Így történetesen ha nem lett volna nagyszabású felvételi hullám, most nem lennék ittEz pedig annyit jelent, hogy azért ha szar is a helyzet, hálásak lehetünk jónéhányan elsőmunkahelyesekként, hogy ide kerültünk, mert koránt sem biztos hogy másként bekerültünk volna az IT szektor ''véráramba'', főleg nem az SAP néven emlegetett artériájába...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Dell notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest