Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz radi8tor #2364 üzenetére
Ez világos. Nyilvánvaló, hogy a Waze -t nem nekem találták ki. Ez nem a Waze hibája. De ettől még a sávasszisztens egy hasznos dolog. Főleg azért, mert a nagyvárosi forgalomban nagy segítség és pont ez a Waze célterülete. Ráadásul nem is kivitelezhetetlen. Szted nem érdekes, hogy a Google a Térképébe integrálta a Waze jelentéseket, de a Waze -be nem lett integrálva a Térkép sávasszisztense?
[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
válasz radi8tor #2432 üzenetére
Pontosan azért vagyok ennyire negatív ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, mert indítottak ellenem eljárást szerzői és szomszédos jogok megsértése okán. Elvittek egy komplett szervert a BIXből, kijöttek hozzám is, stb.
Az eredmény 0, meg egy több millió forintos eljárás az adófizetők pénzéből, bűncselekmény nélkül.A probléma, hogy ehhez komoly asszisztálás folyik, holott a világ nagyon nem erre megy.
Egyrészt audiovizuális tartalmak letöltése már önmagában is legális, másrészt rengeteg tartalom jelenik meg ingyenesen, illetve több esetben felmerülhet az is, hogy az adott felvételre már nem érvényesek a szerzői jogok.Lássuk be azt is, hogy egy 5-10 éves software a mai világban kb. értéktelen, úgyhogy őszintén remélem, hogy ezen a téren is kicsit normálisabb irányba fog menni a szabályozás.
A szerzői jogi törvény is sokat változott, 100e értékhatár alatt ma már csak szabálysértés, bővebben itt lehet róla olvasgatni.
Make this world a better place, szerintem ennyi elég is az offból és a dolog hátteréről.
Same rules apply!
-
edk-
őstag
válasz radi8tor #2432 üzenetére
fogalmad sincs a jogi következményeiről a dolgoknak (warez).
A róla írásnak pont annyi jogi következménye van, mint annak, ha leírom, hogy vannak, akik boltból úgy lopnak, hogy észrevétlenül a belső zsebükbe süllyesztik az árut.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
paolinho
őstag
válasz radi8tor #2448 üzenetére
Köszi, de ez nekem ezen a szakaszon ez a szín-tájékoztatás még sosem volt valós. Tudtam tempósan menni ott, ahol narancssárga volt az út, aztán egyszer a végére értem, és a valós közlekedésben semmi nem változott, míg az út színe visszatért a "normális" lilára. Csak ezért nem értettem ezt. Mindenesetre köszi a választ.
-
apaszka
veterán
válasz radi8tor #2457 üzenetére
Ezt ne is mond,a fiamtól jöttem haza, és arra. Duna plázával szemben lakik majdnem,a Ferrari szalon mögött. Szóval engem is a Váci mögé akart vinni most először. Eddig mindig jól döntött, de tegnap?? Egész nap megakart viccelni!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
SZATA
senior tag
válasz radi8tor #2483 üzenetére
Nem reklám, csak fel van véve az irodaházuk és éppen valamiért azt rajzolta ki, mint a bal oldaladon az NKH-t.
LM Permalink -
Dexter68
addikt
válasz radi8tor #2605 üzenetére
Eddig 10-ből 9-szer ráfaragtam, ha nem fogadtam szót neki. Egyszer csinált olyat, hogy a Szilágyi Erzsébet fasoron bevitt az Ördögárok másik oldalán lévő "szervizút" féleségre, mert az üres volt, ellentétben a bedugult főúttal, viszont azt nem vette számításba, hogy a következő kereszteződésnél nem engedtek vissza a gonosz dugóban ácsorgók, így 2 kocsival hátrébb kerültem
De a jószándék megvolt benne.Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Dexter68
addikt
válasz radi8tor #2611 üzenetére
Az nem lehet, hogy csak azok a figyelmeztetések jelennek meg, amikre akkor és ott szükséged van mondjuk azért, hogy ne csináljon fölösleges internetforgalmat? Persze nem tudom, csak gondolkodom rajta, mert elképesztő milyen kevés kell neki.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
EQMontoya
veterán
válasz radi8tor #2691 üzenetére
Igen, a probléma ismerős, én csak ennek a végeredményét szoktam látni. Forgalmasabb útvonalakon be van jelentve ugyanaz a rendőr 2-5 pontra 100 méteren belül. Sejtettem, hogy nem annyira hülyék a userek, hogy csakazértis bejelentse mindenki, ha már megtette más.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
edk-
őstag
válasz radi8tor #2806 üzenetére
Nincs magassági kormány az autómon. Viszont a Bogdáni út és Pasarét közötti távolságot <20 perc alatt tudtam megtenni!
Nem, először behozott az Árpád Fejedelmen a Zsigmond térig, onnan fel az Ürömi úton a Pusztaszeri felé (de csinált egy ügyes rövidítést), aztán a Vérhalom téren át vitt a Bimbó útra.
[ Szerkesztve ]
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
törölt tag
válasz radi8tor #3163 üzenetére
Nekem ez fura. Nem ismerem ennyire a Waze -t, úgyhogy csak ötletelek. Technikailag lehetséges lenne (rootolt telón biztosan), mert maga az infó hozzáférhető. A Maps -ből biztosan exportálható (de, legalábbis küldhető). A Waze pedig a
/data/data/com.waze/user.db
fájlban tárolja, a "places" -nél. Egy konvertálóval be lehetne illesztetni a térkép infóit a megfelelő oszlopokba. Ezen kívül, én csak egy kapcsolódási pontot látok. A naptárat. Ha engedélyezzük, akkor a Waze hozzáférhet a naptárhoz. Nem használok G. naptárat, ezért nem tudtam leellenőrizni, hogy Térképből hogyan lehet a helyadatokat naptáreseményhez társítani. Nekem az is fura, hogy egy kapott térkép linket miért nem tudok Waze -ben megnyitni. Ezt igazán nem lenne nagy kunszt Waze -ben leprogramozni. Egyetlen plusz sor lenne.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz radi8tor #3195 üzenetére
Általánosságban ez igaz, de még sosem tapasztaltam ilyen pontatlanságot a Waze-zel, a legnagyobb viharban, zivatarban sem, csak tegnap délelőtt, amikor még felhők sem voltak nagyon arrafelé.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz radi8tor #3200 üzenetére
Az igaz, de így elég néhányszor rápillantani a telóra, hogy van-e vmi változás. Nekem legalábbis bevált az a módszer.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Watt25
veterán
-
nagyúr
válasz radi8tor #3284 üzenetére
Kiterelik a nagyobb járműveket egyes pihenőkbe, és ott csekkolják őket. Legalábbis reggel haver erről számolt be.
-
Taybore
aktív tag
válasz radi8tor #3514 üzenetére
Miért ne kalkulálná? Ha minden sarkon meg kell állnod, akkor kisebb lesz az átlagsebességed arra a szegmensre. Ha mindig mindenki megáll, akkor arra lassabb lesz. Ilyen módon tökéletesen tud kalkulálni vele. Persze, néha lehet, hogy küld arra valakit kísérleti nyúlnak, hogy tudja, mennyi arra az átlagsebesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest