Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:20:55

LOGOUT.hu

Aktuális PHHU AUTÓ SZÉPSÉGVERSENY nevezett autók listája és infó: [link]
PHHU Time Trial: [link]
Time Trial táblázat: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10122) HussarF

Akkor ahogy a fő topikban már mondtam, ezzel elindítanék most egy ilyen "show off" dolgot. Sokan vagyunk, akik odafigyelnek a karakterük kinézetére is és ruhatárat készítünk neki, hogy aztán a megfelelő alkalmakkor mindig a megfelelő ruhát vegyük fel.

A lényeg, hogy az elmentett ruhapárosításokat, azaz outfiteket megmutassuk egy rövid leírással egymásnak. Ez akár arra is jó lehet, hogy ötleteket merítsünk a másiktól.
Arra kérném a résztvevőket, hogy az általam alább kialakított struktúrában próbálja ezt bemutatni. Preferálnám, hogy menjünk be a ruhatárba és ott a Saved outfiteket görgessük és úgy csináljuk a screenshotot, mert jobb a kameraszög úgy, mint ha csak simán TPs-ből úgy fordítjuk a kamerát.
Nekem jelenleg 17 db outfit-em van, melyek a következőek:

Jacket - Ez a "főnöki" felszerelésem. Általában akció közben szoktam hordani, pl. eladásoknál, ahol én vagyok a CEO/President:

Assault - Ez eredetileg egy heist ruházat volt, de azon kívül ez az egyik, amit pvp-re használok a bulletproof helmet miatt:

Elegant - A név magáért beszél. Ezt szoktam felvenni, ha elegánsan akarok megjelenni. Pl. egy Nightclub-ban, hogy aktuális legyek :)

Midnight - Ez is egy olyan ruha, amit általában akcióknál használok. A Jacket-tel ellentétben viszont nem eladásoknál, inkább ládázásnál vagy pl. NC promote-nál:

Archer - Szintén egy akcióban használt felszerelés. A kém felszerelés. Ezt szoktam akkor is felvenni, ha harci helikopterbe vagy repülőbe ülök. Egyébként Sterling Archer-ről kapta a nevét, aki a kedvenc animációs sorozat karakterem. Álljon itt tőle egy idézet: I'm not saying I invented the turtleneck. But I was the first person to realize its potential as a tactical garment. The tactical turtleneck! The... tactleneck!

Short - A rövidnadrágos, napszemüveges laza felszerelés:

Mercenary - A katona. Egyik kedvenc, Gunrunningos felszerelés. Sokat használom pl. bunker supply-nál, bunker eladásnál vagy más eladásoknál is előfordul. (bunkerben én néha szoktam supply-ozni). Valamint heistnél is működik a mellény, mint a régi heist-es mellények így Doomsday-nél is sokszor ezt vettem fel.

Alpha - Az Alpha Industries pilótadzsekiről kapta a nevét. Ezeket a való életben is imádom, van is ilyenem itthon. Egyik leggyakoribb casual ruházatom, amit hordok. Általános akciókra, autólopásra és hangárra is szoktam használni.

Cowboy - Egyszerűen megtetszett ez az összeállítás, hogy hozza egy cowboy feelingjét. Néha NC-be bulizni veszem fel vagy ha gazdagnak kell látszani amolyan Dalls-os Jockey Ewing-osan :D

Leather - MC-ben gyakran használt ruházatom. Megtetszett ez a sok bőr szerkó és összeállítottam egy tetsző konfigurációt belőle :)

Shirt - Laza elegancia, inges ruházat. Leginkább NC-s bulikra.

Biker - Kimondott MC-s ruházat. Eladásokhoz meg MC-ben beütő PvP-hez (a helmet miatt) szoktam használni.

Beach - Ha lazulni kell a parton, akkor ez a strandos felszerelésem ;)

Ice - A Mercenary-hez hasonló alkalmakkor, katonai akciót igénylő eseményekre és mások eladásánál szoktam használni.

Sports - Ezt az összeállítást azért csináltam meg, mert ez a gatya mintázat nagyon megtetszett. Ez igazából egy melegítő, ujjatlan pulóver páros, szóval kimondottan laza alkalmakkor hordom:

Muscle - Kell egy izomtrikós összeállítás is. Kár, hogy nem tudom nagyobbra gyúrni a karaktert...

Casual - Ahogy neve is mutatja, ez is a komondottan laza, kötetlen, általános alkalmakra van. Lényege, hogy ennél direkt nem sötét színeket használtam, pedig hajlamos vagyok mindig azok felé mozdulni. A póló pedig megtetszett... Coil, fegyver részleg :)

Ui: még van egy rövidnadrág, amihez akarok outfitet készíteni, de még nem sikerült megálmodni, hogy milyen legyen pontosan :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.