Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jackbacsi87
senior tag
Google címtár valamiért nem szinkronizál.
"A szinkronizálással problémák vannak. Hamarosan helyreáll." felirat jelenik meg az alsó sorban.
Töröltem a google fiókot, majd újra bejelentkeztem, így kb 1napig jó volt, aztán megint elszállt...
Régebben is volt ilyen valamelyik rommal,de már nem emléxem, melyikkel.
Most ez van fenn: 4.2.2 rasbeanjelly, Matr1xkernel
Valakinek ötlete? -
jackbacsi87
senior tag
Hát..lehet, hogy én is itt hagyom topikot....ma vízitúrán sikerült megmártóznunk a telóval.
Akku kiszed, szárogat, majd 2 nap múlva kiderül.... -
jackbacsi87
senior tag
válasz lord.lakli #23939 üzenetére
Ja, én is átfutottam pár oldalt, aztán valahol meg azt írják, a rizsben nem szellőzik túl jól....
Az akkut pár perccel elázás után kiszedtem. A sim kártya külső észén láttam vizet, a belső viszonylag száraz volt.
Az előbb leoperáltam a hátsó borítót, száraznak tűnik a cucc, és a fém alkatrészeken se látni korróziót, vagy ilyesmi. 2napot szárítom, aztán kipróbálom, van hozzá szerencsére még egy akkum, majd kiderül.
Helyette? Nokia 6020 Fater régi telója, már most hányinger kerülget a nokia menüjétől, de nincs más pót telónak.
Ha sikerül feltámasztani a nexust, marad még pár hónapot, de már gondolkodtam az utódon. Mivel elég húzós áron mennek a telók, valószínű valamelyik kínai csoda lesz. Pár napja volt egy cikk pl erről a jiayu-ról. -
jackbacsi87
senior tag
válasz lord.lakli #23943 üzenetére
Hátsó borító nem a hátlap, hanem a 6 csavar rögzítette "hátsó borító"
(#23941) margithid Majd szerzek vízálló teló tokot, az a legegyszerűbb. Mondjuk amikor az előzőt megúsztattam,akkor is ezt mondtam Így nem szűkül le a választható telók listája. DAC tényleg jó lenne, de az ár most fontosabb.
(#23942) havri1 Köszi a tippet.
Ma kicsit tovább bontom, ha találok vmi normális leírást, aztán kiderül. Bizakodó vagyok, mert eléggé iszapos volt a víz, és nem látom nyomát az alkatrészeken
-
jackbacsi87
senior tag
válasz jackbacsi87 #23945 üzenetére
Továbbontásnál megállt a tudomány....
Amikor a simkártya tartó panelt szedi le, az nekem úgy tűnik, mintha ragasztva lenne arra a fém lapra. 3:32-3:37 körül olyan, mintha ragasztó maradványok lennének rajta, nem?
Csináltam tegnap egy telószárítót pc-tápból meg ventiből.
kb 24órát száradt csak úgy simán, kb 15órája meg fújja rá a venti a levegőt....estig meg lesz a 24óra venti alatt is, akkor ugrik majd a majom a vízbe....(#23946) Domy Na, ilyet még nem is láttam....igazából nem létszükség a DAC, mert ha nagyon jó minőségben akarok zenét hallgatni, van minidisc-em, csak plusz pont.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz jackbacsi87 #23950 üzenetére
Telót vennék!
Na, szarul állok....mindjárt azt elején, google+lakatnál megáll a dolog, szóval asszem ennyi volt a pályafutásom. -
jackbacsi87
senior tag
válasz margithid #23953 üzenetére
ez van. este még megpróbálok egy-két dolgot, pc-n parancssorral szoros barátságot kötök. bootloader mód bejön, de onnan recoverybe már nem enged, újraindul.
(#23954) havri1 Egyre gondoltunk Megpróbálom helyrehozni este az alapoktól, aztán majd meglátjuk....de valószínű alaplap hiba.
[ Szerkesztve ]
-
jackbacsi87
senior tag
Működőképes usb driver-ja nincs vkinek? xda-ról már a 3.-at szedem le, de egy se jó.....
-
jackbacsi87
senior tag
-
jackbacsi87
senior tag
-
jackbacsi87
senior tag
hétfőn megjött végre a jiayum....most akartam összeszedni a nexus s-em cuccait, hogy meghirdessem. beleraktam az akkut, és működik
-
jackbacsi87
senior tag
válasz Picike8 #24026 üzenetére
Szenté fognak avatni egyszer, ma kézrátéttel gyógyítok!
1. nexus s műxik
2. havernál linuxot telepítettem tegnap, az istennek nem sikerült belőni a netet, nem tom hány órát sz*ptam vele. ma ottjártam nála, bekapcsolás után nem látszott a hálózati kapcsolat ikon se, már épp anyázni akartam, amikor kiírta a frissítéskezelő, hogy akkor ő most a netről leszedné a cuccokat, ha én is úgy gondolom
3. amikor elúszott a telóm, 4en voltunk túrázni, összesen 3 teló merült el. linuxos haveré volt a másik. ma feldugta töltőre, tele akkut jelzett, de nem kapcsolt be. elkértem, hazahoztam, töltőre fel, és működött -
jackbacsi87
senior tag
Vége a nexus s-nek megint, most már szétbontom. Lehet jelentkezni az alkatrészekért, ha valakit érdekel. Van az alap teló, meg van egy 3800mAh-s akku nagyobb hátlappal. Teló i9020-as. Fóliák is vannak még hozzá, az is vihető.
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Maradt még pár fóliám, ha érdekel valakit, jelezze priviben.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz DeathAdder #24272 üzenetére
lehet csak a rendszer zavarodik meg. már nem nexusom van, de azon is, meg a mostani, jiayu g3t is csinált nálam ilyet. jiayu kb 1hete. maxra felöltöttem, újraindítotam, erre akku 52%ra esett. feldugtam töltőre, újraindítottam, erre egyből 99% lett.
-
jackbacsi87
senior tag
sziasztok!
belefutottam itthon egy i9020-as (i9023-hoz NEM JÓ!) flip tokba, meg 2db fóliába. no, ezek ingyen átvehetők Győrben, vagy postaköltségen vihetők!!!privátba jelentkezzen, ha valakit érdekel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest