Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jackbacsi87
senior tag
válasz Dzsuri89 #16529 üzenetére
Design borzasztóan hidegen hagy, a progikat meg szeretem magam megválogatni, szóval éljen a minimalizmus!
A rom elképesztő!Újraindítottam, elixír fut, azzal nézem a szabad ramot, és 206-209mb között van!Stock-nál olyan 100-108mb volt!
Mintha a proci se pörögne olyan vadul, szerintem az üzemidő is javulni fog. -
jackbacsi87
senior tag
Valaki panaszkodott fényerőingadozàsról. Tök sötét szoba, auto fényerő, és nàlam is előjött. Friss ropogós apex+matr1x
-
jackbacsi87
senior tag
válasz havri1 #16546 üzenetére
Az lehet hogy kevés....a stocknál is annyi volt, és amikor teljese elfogyott a memória, akkor kilépett mindenből, kezdhettem újra a dolgokat.Sok mindent futtatok egyszerre, nem bírta
(#16554) N_A_Sipróbáltam. Be takaró alá, plusz még letakartam a fényérzékelőt, mert bevilágította az egészet, így a visszaverődő fény nem befolyásolta.Pár perc múlva el is kezdte állítgatni a fényerőt
Reggel nem ébresztett a teló. Nyomkodom, semmi. Csak akku ki-be segített.
Viszont! Lehet, hogy mindent formázni kell felrakás előtt, és az megold mindent....
Csak wipe cash-t, meg wipe data/factory-t nyomtam, mikor felraktam a romot.
Szóval most, hogy nagyjából beállítottam mindent , kezdem újra az egészet, előtte törlök mindent... -
jackbacsi87
senior tag
Ilyen problémám még nem volt. Az automata fényállítást nem is nagyon használom, szóval ez még nem válóok.Viszont ha hosszabb ideig nem használom, és megint nem tudom életre kelteni...na akkor!
Wipe dalvik cash, wipe data factory, wipe cash, format sd, aztán fel rom,gapps,matr1x....és ugyan úgy váltja a fényerőt.
-
jackbacsi87
senior tag
-
jackbacsi87
senior tag
Mit olvastam egy másik topikba!!!
"Kb. 1 hete újra beszereztem egy felső közép kategóriás, ilyen rendszert futtató telefont."
pár hozzászólással később:
"Egy Samsung Galaxy Ace - t vettem." -
jackbacsi87
senior tag
Nyúzom a Matr1x kernel+apex rom kombót 5 napja...
Semmi akadás, rengeteg szabad memória, csomó beállítási lehetőség, külön plusz pont a világító gombokért, ha nem fogadott akármi (hívás, email...)van.
...és most jön a DE....
Eddig volt kb 3 random reboot, meg 2x akku ki-akku be. Másnál ilyen nem volt? A nagy részük éjjel történt, amikor töltőn volt a teló. Ránéztem a bootolás óta eltelt időre az elixírben, és akkor vettem észre, hogy voltak újraindulások... -
jackbacsi87
senior tag
ezt nem értem....tegnap szépen futott a teló, most töltőn van, és megint random újraindulgat....
-
jackbacsi87
senior tag
Apex romból melyik a legújabb használható?
-
jackbacsi87
senior tag
s voice-ról nem tudtok valamit?youtube-on már láttam 1-2 videót, ahol nexus s-en kísérletezgetnek
-
jackbacsi87
senior tag
válasz palesz53 #17060 üzenetére
Tegnap én is elkezdtem tesztelgetni. Többféle megoldás van fenn az oldalon, meg apk/zip.....
Nálam wifi-vel simán ment. Ébresztő FC, naptárhoz időpont hozzáadása működött.Van egy olyan, hogy képernyőzár kezelése, azt próbáltam beállítani, az is FC....meg hát volt ezen kívül is néha...
Szerintem azt a pár angol szót simán meg lehet tanulni, amivel működik. Jó kis cucc lesz ezApex romnál senkinek sincs újraindulás, ha töltőn van a teló? Kb fél perce ki is kapcsolt, ami már nem mókás....Tegnap újra raktam, de megint kezdi. Mindent lepucoltam előtte.
-
jackbacsi87
senior tag
Nálam is ugyan ez a kombó van fenn, de ha töltöm a telót, akkor újraindulgat....nem értem. Pár hete, mikor felraktam, akkor is csinálta, mostanában elég sokan használjátok, eltelt kis idő, hátha másnál i előjön....
Hóóó mit találtam!!!!!!Assistant
Most raktam fel, de tudásában hasonlít az s voice-ra, és nincs FC -
jackbacsi87
senior tag
válasz jackbacsi87 #17066 üzenetére
És lehet változtatni a csaj kinézetét
-
jackbacsi87
senior tag
válasz forintuser #17079 üzenetére
Közben találtam egy másikat is, még nem próbáltam, de azt írta, 100%osan működik. Majd reggel majd kiderül.
Addigra megtanulok németül!Szerkesztve:
Itt a videó, hogy csinálja. Az xda-s link, amit pár hsz-e linkeltem..annan tölti le a .zip-et.[ Szerkesztve ]
-
jackbacsi87
senior tag
válasz forintuser #17098 üzenetére
úgy néz ki. Most egy ideig laptopról töltöm majd, aztán kiderül.hogy mért akkor kezdte, amikor romot váltottam, azt nem értem.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz kolosanyi #17334 üzenetére
Nálam a leválasztással voltak/vannak gondok. Telón rábökök a kiadásra, gondolkodik, majd nem történik semmi...aztán általában pc-n választom le.
Fényképezésnél viszont szarakszik....a képek egyik fele szürke, vagy zöld szokott lenni. Olyan, mintha nem mentené rendesen el...
Nyavalyogtam az újraindulások miatt....amióta pc-ről töltöm usb-n keresztül, azóta megszűnt! A hálózati töltővel volt a bibi.
-
jackbacsi87
senior tag
Jelly bean bemutató,élő adás!!
lol....offline voice typing...
[ Szerkesztve ]
-
jackbacsi87
senior tag
Na, asszem kicsit romolgatok megint....
Apex 1.1.2 van fenn, meg 19.5 matr1x kernel.
Megint előjött a töltés közbeni újraindulás.
Tegnap futás közben zenét hallgattam, akkor is egyszer újraindult, meg egyszer kikapcsolt. Fényképezéskor miután elmentette a képet, előfordul, hogy egy része szürke.Újabb matr1x kerneleket használ valaki?Tapasztalat?
Slukk kernel/rom hogy áll, mik a tapasztalatok?Mondjuk az a jó, hogy az apex+matr1x is csak nálam szaraxik
-
jackbacsi87
senior tag
Gyorsak az xda-s srácok.
Sajna még sok minden (a legfontosabbak) nem működik a babon, de alakul. -
jackbacsi87
senior tag
válasz Slukkica #17814 üzenetére
i9020-on megy a kernel is, meg a rom is.
Miui romokat annyira nem csípem, inkább a minimalista vonal jön be, de majd meglátjuk. Pár napig marad, oszt kiderül...
Egyenlőre gyorsnak tűnik, ram is van elég (Elixir: 160MB), "Biztonság" menüpont qva jó ötlet!(#17824) szponzor: Már fel raktam slukk romját.
A 22-t is kipróbálom majd Apex rommal.[ Szerkesztve ]
-
jackbacsi87
senior tag
válasz Slukkica #17882 üzenetére
Apex+matr1x 22 kb másfél napig volt fenn...1 reboot, meg reggelre kikapcsolt. Pár perce visszaraktam slukk rom+kernel kombójàt. Ha ezzel is lesz reboot, akkor sztem a telóval van gàz.....
Slukk: jól làtom, hogy a gmail cìm megadàsakor csak biztonsàgi mentést csinàl a telóról, az appokat nem tudja letölteni? -
jackbacsi87
senior tag
válasz havri1 #17897 üzenetére
Ezt teljes egészében a programmal írtam. A mondatvégi írásjeleket gyakorlom. Szerintem egészen jól működik. Egy kicsit lassabban kell neki diktálni és akkor kevesebb hibát ejt. szerintem jópofa program.
ha előbb kiadják a diplomamunkámat ezzel írom. :-) Hehe. szmájlit is lehet vele készíteni.
[ Szerkesztve ]
-
jackbacsi87
senior tag
Csodálkozva néztem, hogy a Jelly Beam milyen újdonságokat hoz. pl amikor ikont pakolsz a képernyőre, ha nincs elég hely, automatikusan átrendezi őket.
Erre Slukk miui is tudjaApróság, de jó! Kezdem megszeretni ezt a romot!2 dologra egyenlőre nem jöttem rá:
Rom csere után simán google backup-ot szoktam használni. Slukk romnál valamiért csak a biztonsági mentést ajánlja fel, a visszaállítást nem.A root jogot rom felrakása után kell engedélyezni. Elkezdtem telepítgetni az appokat, és csak később jutott ez eszembe. Utólag hogy lehet root joggal felruházni appot? Mert pl terminál emulátorba hiába pötyögtem, hogy "su", nem akarta engedélyezni neki.
-
jackbacsi87
senior tag
Valaki írta hogy, JB alatt nem működik a viber.Ez egyedi probléma, vagy másnál is előfordult?
Ezt próbálta már valaki?JB kernel, leírás alapján jónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
jackbacsi87
senior tag
válasz hallerlaller #18543 üzenetére
cwm törlődött.
stock rom, ha jól emléxem azok odex-ek. -
jackbacsi87
senior tag
válasz KrissszG #19398 üzenetére
google play nálam nem mindig jegyzi meg az appokat.
go backup-ot használok. root nélkül leírás szerint ki lehet menteni az appokat. én root-al használom, így az adatokat is kimenti. ki lehet válogatni, melyik appokat mentse, illetve állísa vissza.
tud sms-eket, telszámokat is menteni. -
jackbacsi87
senior tag
Letöltöttem ezt a romot:MIUI-TSM-120806-NIGHTLY
Meg ezt a kernelt: KERNEL-JB-TSM V0.31.3
Wipe-ok megvoltak, de egyáltalán nem akar betöltődni. Bejön a google figura, meg hogy unlocked bootloader, és annyi...
Valakinél hasonló?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest