Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
-
gulb
senior tag
válasz Lacee1986 #876 üzenetére
Van egy halom app ami kiirja hogy jajj ajjj nem jo neki valami default lib meg hasonlo de mukodnek
Persze van hogy laggol egyet a bill es a bt kapcsolat se all helyre asap de nekem mas bajom nem volt... Napi 1 ujrainditast meg kibirok egy teszt verzioval!
De nekem a legjobban a kepernyo meretezes tetszik...igy vegre nem olyan boszme nagyok az ikonok es ClashofClans is kifer boven egy kepernyore) ( marmint a sereg amit hasznalok)
-
Ronin-
senior tag
-
SkyS1gn
félisten
válasz Lacee1986 #1089 üzenetére
Igen az S7-et is lemossa sok helyen fotózásban.
De engem most felbax hogy nincs fHD 60FPS
(#1091) ßrainiac Én abbahagytam a telefonok romozgatásását, nyitogatását meg mókolgatását, nem értem el vele jobb üzemidőt csak időpszakos ideig max... bezzeg időt rengeteget elvett... egyszerüen meguntam, csak használom, hálisten leszoktattam magam az akkugrafikon nézegetéséről is.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
hjanos1
senior tag
-
ßrainiac
addikt
-
CitromTrakto
csendes tag
válasz Lacee1986 #1971 üzenetére
Ha már a telefon és a töltő is tud gyors töltést, akkor a gyári kábel ne álljon már közéjük! Tudom, hogy a másik való a gyári töltőhöz, de én vettem egy másik töltőt (Tronsmart), ami tud QuickCharge 3-at, és ezzel a kábellel nincs gyors töltés.
A Galaxy Nexus-hoz még volt füles.
-
CitromTrakto
csendes tag
válasz Lacee1986 #1981 üzenetére
Nyugi! Értem, hogy egy 1.5$-os kábel, ami nem támogatja a gyors töltést. A 6P azonban egy csúcs készülék meglehetősen magas áron, ergó én elvárom, hogy mindkét kábellel működjön a gyors töltés. Továbbá a végfelhasználó szemében nem kell, hogy elkülönüljön az "adat" és a "töltő" kábel fogalma. Jogosan várhatja, ha a telefon és a töltő tudja gyors töltést, akkor miért ne menne ezzel a gyári kábellel is?!
[ Szerkesztve ]
-
dejvid8
őstag
válasz Lacee1986 #2095 üzenetére
Kösz szépen a válaszokat, épp ilyen kellett.
Mondjuk a kijelző fényerejétől tartok egy picit, az M8-at is alig látom már direkt napsütésben, 6P akkor nem tudom milyen lehet.
Amúgy hol , és mennyiért vetted a 64 gigásat?Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest