Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
BÚÉK tisztelt fórumtársak!
-
metal01
őstag
Van benne valami... De ha pixeles, vagy rosszul kalibrált kijelzőt raknak bele az kiderül és lehet cseréltetni velük azt is... Vicc, hogy egy ilyen árkategóriás (nem beszélve róla, hogy Nexus) telefonnál a szervizes háttér ennyire fos. :/ Valakinek volt már ilyen repedt keret miatti cseréje ami balul, vagy esetleg jól sült el?
-
metal01
őstag
válasz lord.lakli #49729 üzenetére
Nagyon remélem, hogy fogják majd cserélni nekem is. De az majd csak nyáron lesz valamikor. Egyelőre jó ez nekem így is. Tokban van, nem látom szerencsére.
-
-
metal01
őstag
válasz Dottore #49762 üzenetére
Lolli óta tapasztalom a "WIFI drop" bugot. Hol dobálja, hol nem sleepben. Amikor eldobja átvált automatikusan mobilnetre. Mert úgy van beállítva. Ha nem így lenne, akkor az eldobott WIFI miatt csak akkor kapok meg üzeneteket, mailt, stb. amikor feloldás után kegyeskedik visszakapcsolódni a WIFI hálózatra. Arról nem is beszélve, hogy amikor eldobja a mobilnet adatforgalma ketyeg. Pont azért használunk WIFI-t, hogy ez ne így legyen, ha nem muszáj. Azért ez nem kis bug...
-
metal01
őstag
válasz StarKiller89 #49765 üzenetére
Nálam is fix. Mégis random dobája.
-
metal01
őstag
Kijött a januári frissítéssel az új stabil Cata.
-
metal01
őstag
-
metal01
őstag
Mélymerülésbe kezdett a telefon. Ez már a második éjszaka volt amikor ~20%-ot merült az akku. Pár napja minden OK volt. WD semmit nem jelez ami húzná. Lehet, hogy ideje akkut cseréltetni? Vagy megint valami okos Google mókolás van?! Más nem tapasztalt ilyet?
-
metal01
őstag
válasz tabletgenius #50333 üzenetére
??? Nemá' Az egyetlen ROM volt ami használható Engem is érdekelne, hogy mi a megfelelő alternatíva...
-
metal01
őstag
válasz tabletgenius #50339 üzenetére
Sajnálatos, hogy atl4ntis befejezte a projektet N5-re. De valahol érthető is. Nem mai darab már ez a telefon. De ahogy értelmezem az újabb Nexusokra folytatja a fejlesztést, csak az N5 lett lapátra téve?
Én már sok ROM-ot próbáltam, de mint kuka volt nálam. A Cata az egyetlen amivel nincs semmi bajom. Pont annyi plusz van benne amennyinek kell és stock-közeli. Ez volt a lényege.
Egy darabig lesz még biztosan jó pár user aki N5-öt használ, de hamarosan nyugdíjba megy majd ez a teló.
Lehet hülye ötlet, de nem lenne érdemes egy összevont Nexus topicot (is) csinálni? Szvsz sok alapvető hasonlóság van az egyes típusok között (ROM-ot tekintve is.)
-
metal01
őstag
válasz mcgeri1 #50412 üzenetére
Eleve nem nagy teljesítményű az akku. Nem biztos, hogy döglődik. Én pl. visszaveszem a fényerőt amennyire tudom. Max. akkor veszem feljebb, ha videót, vagy valami olyat nézegetek amihez kell a nagyobb fényerő. Így simán elmegy a teló 2 napot is 4-5 óra SOT mellett. Másfél éves a cucc.
-
metal01
őstag
Hát nem tudom mi lesz ezzel a Cataclysmel. Kár érte. Nekem tuti, hogy még jó darabig marad fent az utolsó stabil belőle. Nem foglalkozom az alap OS frissítésekkel. Majd, ha lesz valami normális ROM, ami "kiválthatja" a Catat, akkor arra váltok. Stock meg szóba sem jöhet
-
metal01
őstag
-
metal01
őstag
válasz LógaGéza #50806 üzenetére
Szerintem inkább az van, hogy nem fogy az 5X annyira mint anno az N5. Ebben jelentős szerepe lehet az eltúlzott árazásnak is. Az LG-nek ez valószínű nem buli. Inkább a saját dolgaira fókuszál. A G5 elég jó is lett... Felröppent a hír még tavaly, hogy a Google saját készülékeket is akar gyártani. Hát itt lenne az alkalom.
-
metal01
őstag
válasz StarKiller89 #50813 üzenetére
Hát reméljük. Azon sem lepődnék meg, ha az egész Nexus-projekt lassan leállna. Na de reméljük nem fog.
-
metal01
őstag
-
metal01
őstag
válasz radicspeter1 #51014 üzenetére
Valószínű, hogy nem lesz. 2013-as modell az N5. Marketing szempontból is gyanús, hogy rá akarják kényszeríteni a felhasználókat, hogy váltsanak ha az Android N-t akarják majd használni. De ne nekem legyen igazam.
-
metal01
őstag
Egyelőre én is elvagyok még az N5-tel, de idővel meg fog érni az a váltás. Valahogy annyira megszerettem a Nexust, hogy más telefont nem vennék már. Bár az LG G5...
( V ): A 2 giga RAM engem is zavar. Tolhattak volna bele igazán már 4-et. A Samu is meg tudta oldani az S7-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest