Hirdetés

2021. május 9., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Robert07


Robert07
aktív tag

Up neki, en is most vettem egyet, mar csak egy TV kellene hozza. :DDD Mondjuk igy monitorra kotve sem rossz, mert nem kell mindig a gepet jaranom ha videozni szeretnek.

(#2) csasaKKP


csasaKKP
senior tag

WLAN, NFC, Bluetooth, FM: Marvell Avastar 88W8887 VHT WLAN

Hiába tudja az SoC, az NFC hiányzik, Bluetooth le van tiltva, ahogy az FM is. Ezeket tök felesleges volt felsorolni, de egyébként up a vidiknek. Érdekesség: az SoC-nek egyébként nem lenne semmi baja pl. a DTS hangsávval sem, ennek ellenére szoftveres oldali hiányosság miatt (értsd.: Google b****tt megvenni a licencet) nincs, az Ultrából is hiányzik a 24p támogatottság.

DAC pedig az Audioban van.

[ Szerkesztve ]

"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"

(#3) csasaKKP


csasaKKP
senior tag

Érdekesség 2.0: Pedig a Chromecast szórja a jelet (Bluetooth LE), de visszautasít minden csatlakozási kísérletet. Majd még próbálkozok más módszerrel, hátha kinyerhető valami hasznos.

"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"

(#4) #41133696 válasza Robert07 (#1) üzenetére


#41133696
törölt tag

Ja, nagyon jól jött az akció, mert így korábbi tévedésemet - miszerint már nincs rá szükség - minimális ráfizetéssel tudtam korrigálni :)

Ez a monitoros dolog nem is rossz ötlet. Fateromnak egy Nexus 7 I táblagépe van, meg egy Philips 237E3QPHSU00 monitora. Azon van két HDMI bemenet, egyiken a Telekom Cisco STB, a másik meg üres. Szóval egy lehet jól jönne neki is.

(#2) csasaKKP: Köszi, kivettem őket a felsorolásból :K

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.