Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gims

tag

válasz futo001 #12 üzenetére

A stílus maga az ember. Jól hangzik, csak egyenruhában jóval másképp vannak a dolgok!

A könnyű prédákat én nem szeretem. Ahhoz meg sem állok.
    A kirívó, verbálisan komoly vitát lefolytató dolgokat szeretem. Annak van értelme és értéke is.

Sajnos a szakmában hatalmas probléma uralkodik. Nem tudják súlyozni a dolgokat. Nincs összetartás.

Nálunk egyszer mert a vezetőség próbálkozni, aztán újratervezte a dolgokat. Máshol a vezetőség olyan, mint az állomány... Bőszen állítanak baromságokat.

Amiket én szeretek, azok az ügyvédek. Na, ott van kihívás! :)
    Az átlag hétköznapi embert feleslegesen nem szoktam zargatni.
    Persze van akinek jóindulattal szólok, hogy megkíméljem a bírságtól, de a jó ember nem érti és akkor indul a játszma.

Szintén sokan vannak a szakmában akik félnek. Nyilván olykor keményebb az ember a kelleténél. De ez a szakma nem is arról szól, hogy levelezői tagozaton osztjuk a bírságot.

A roncsok esete sajnos érdekes. Van jó pár hely, ahol azért áll hosszan, mert a szállítás költségét nem tudják kigazdálkodni. Ott persze a fizetés sem túl rózsás.
    Ilyen helyeken viszont tapasztalom, hogy próbálnak kemények lenni, mintha valami amerikai seriff lenne a Rambo-ból. Aztán egy lágy hangvételű beszélgetés, illetve a vas elővétele után nagy csend uralkodik.
    Olykor a kollégákra is ráfér a törődés.

Nálunk a vezetők elmondták, hogy első körben emberek vagyunk, csak utána felügyelők!
    Ez persze sokaknak még nem ment át... :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés