Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gims
tag
A stílus maga az ember. Jól hangzik, csak egyenruhában jóval másképp vannak a dolgok!
A könnyű prédákat én nem szeretem. Ahhoz meg sem állok.
A kirívó, verbálisan komoly vitát lefolytató dolgokat szeretem. Annak van értelme és értéke is.Sajnos a szakmában hatalmas probléma uralkodik. Nem tudják súlyozni a dolgokat. Nincs összetartás.
Nálunk egyszer mert a vezetőség próbálkozni, aztán újratervezte a dolgokat. Máshol a vezetőség olyan, mint az állomány... Bőszen állítanak baromságokat.
Amiket én szeretek, azok az ügyvédek. Na, ott van kihívás!
Az átlag hétköznapi embert feleslegesen nem szoktam zargatni.
Persze van akinek jóindulattal szólok, hogy megkíméljem a bírságtól, de a jó ember nem érti és akkor indul a játszma.Szintén sokan vannak a szakmában akik félnek. Nyilván olykor keményebb az ember a kelleténél. De ez a szakma nem is arról szól, hogy levelezői tagozaton osztjuk a bírságot.
A roncsok esete sajnos érdekes. Van jó pár hely, ahol azért áll hosszan, mert a szállítás költségét nem tudják kigazdálkodni. Ott persze a fizetés sem túl rózsás.
Ilyen helyeken viszont tapasztalom, hogy próbálnak kemények lenni, mintha valami amerikai seriff lenne a Rambo-ból. Aztán egy lágy hangvételű beszélgetés, illetve a vas elővétele után nagy csend uralkodik.
Olykor a kollégákra is ráfér a törődés.Nálunk a vezetők elmondták, hogy első körben emberek vagyunk, csak utána felügyelők!
Ez persze sokaknak még nem ment át...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest