Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
válasz guifater54 #5831 üzenetére
Leírhatnád, hogy mit és hogyan csináltál... Közkincs lesz.
-
atike
nagyúr
válasz guifater54 #5877 üzenetére
Ja, hogy Samsung a telód... Azt hittem, hogy nem-Samsung, és ezért írtad, hogy sikerült és még magyar is...
-
atike
nagyúr
Ha valakinek lesz olyan módszere, amivel a nem-Samsung telefonokkal is működik az EKG/BP és magyar nyelvű marad minden (és az új funkciók is) az ne tartsa magában...
-
atike
nagyúr
Hali!
Kihagytam sacc egy hónapot meg majd' 300 hsz-t...
Van esetleg új módszer a nem-Samsung telefonon való EKG/BP méréshez ami már tud magyar nyelven is, vagy még mindig a "régi" módszer él?
-
atike
nagyúr
válasz Dello79 #6800 üzenetére
"Vernyomásmérő semmit sem ér."
Csak hogy legyen ellenvélemény is - nagyon is ér. A feleségemnek magas a vérnyomása és eddig a felkarossal mérte (naponta többször). Mióta ezt az órával is meg tudja tenni azóta a felkarossal csak heti 1-2 alkalommal csinál kontroll mérést. Nála tökéletesen működik és napi használatban van ez a funkció.
-
atike
nagyúr
válasz Dello79 #6818 üzenetére
Láthattál már itt a fórumban nem egy képet amit a fórumtársak csatoltak. Részemről sem időm sem energiám azzal nyaggatni az asszonyt, hogy csináljon plusz méréseket és képeket azért, mert itt valaki kételkedik abban amit mondtam. Ne haragudj ezért, ha emiatt te ezt az egészet úgy rakod el, hogy "persze, bemondta, csak kamu" akkor a szíved joga.
Ismétlem magam, naponta többször kell mérnie, és szokott kontroll méréseket csinálni, hogy nehogy félrevezesse a kapott érték (ezt maximum egy héten egyszer megteszi, de van hogy sűrűbben). A felkaroshoz képest minimális eltérés szokott lenni (1-2 , így ő (és ezáltal én is) elfogadom az óra által mérteket.
Azon szokott bosszankodni, hogy kalibrálni kell időnként (nem tudom ilyen időközönként, de szokta azt tudom), de ennyi.
Olyat nem szokott csinálni, hogy egymás után megmérje többször (azaz a legelején csinált amikor próbálgatta) de neki nem volt szórás a mért értékekben.
Peace.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- TCL LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 // 45mm GPS // Midnight Black (82%)
- Apple Watch 9 45mm Használt/2025.02.20.Apple mar./Akku 100%/p3740
- Apple Watch Series 8 45mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sport szíj
- Apple Watch SE Gen 2, 44mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 8 41mm Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3737/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest