Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
De jó volt kicsit nosztalgiázni, köszi
-
DEJVID
őstag
Van álomgépem, sosem fogom megépíteni. A cikket fusd át még egyszer, van benne pár hiba.
-
Gábor90!
csendes tag
Nem vagyok annyira híve a GUS-nak. Nekem sosem nincs, de amilyen elemzésekből tájékozódtam, elég korlátozottnak tűnik játéktámogatás terén. Ha találnék egyet valahol piszok olcsón, bevállalnám kipróbálni, de 80-100 ezerért mennek, közben ezt a komplett gépet úgy ahogy van összekalapáltam kb. 10 ezerből
-
Ceree
senior tag
Ugyanilyen hazban volt nagyvater elso gepe, egy P1-es 100mhz-el. Meg meg is van valahol naluk a padlason, szepen becsomagolva, nehogy baj erje. Bar emlekeim szerint sok alkatresz at lett mentve belole a kovetkezo konfigba, nem emlekszem mi maradhatott benne.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Krugszvele #6 üzenetére
Pont akartam írni, hogy a tualatinos gépemet szívesen újraépíteném, de most véletlenül sem a TUSL2-C-vel, mert abból az eredeti és a csere is szar volt.
Nekem 1200-as celeron volt benne, ami nagyon ment (volna) és most vadásznék valahonnan 150 MHz-es ramot és addig szüttyögnék vele, amíg nem menne 1800-on!Amúgy az Abit BH-6 jóval régebbi, az még slot1-es lap, 440BX chipsettel. Olyanom volt a 400-as celeronhoz, meg az utána lévő 600-as celeron2-höz.
-
válasz
Krugszvele #9 üzenetére
Hol van az egy GUS-hoz képest
-
Krugszvele
senior tag
Na, tényleg, viszont azon már volt integrált! Vagy az ABIT BH-6 volt, amiben volt integrálva! A két korabeli csúcslap
-
zotyesz66
őstag
válasz
Krugszvele #6 üzenetére
TUSL2-C-ben sosem fog menni a Gravis, mert nincs rajta ISA slot.
-
válasz
Krugszvele #6 üzenetére
Az későbbi fullfull
-
Krugszvele
senior tag
ASUS TUSL2-C meg valami tualatin pentium. hozzá persze egy voodoo3 és egy gravis PNP. Lehetőleg 512 megabájt ram, mert annyit támogat max. és ezen már ment a windows 98
V8M97 f9cvj cqrj8 8cjb3 b7pt8
még megy fejből a telepítőkód -
Foglalt név
addikt
Ez nagyon kerek lett
-
Ebben az időben nekem egy AMD 5x86-osom volt 133 Mhz-el, semmi 3D meg ilyenek. Még javában Dosoztunk, windowst csak akkor indítottunk, amikor nagyon kellett valamire
Egyébként meg is építettem később ezt az 5x86-ot újra, igaz nem pont úgy, picit több a ram benne ( nekem 8 volt eredetileg, most meg 32 van benne ) meg a winyó helyett sd kártya van háttértárnak. -
domos
senior tag
Menő nagyon! Anno nekem is nagyon sok minden kimaradt, szerencsére manapság mindenből a csúcs van. Amit nagyon szívesen összeraknék az valami core2quad GTX8800 Ultra cucc lenne, de szerintem alig lenne használva. Illetve amire nagyon vágyom még az egy thinkpad w700, volt egy de én hülye eladtam.
-
Zsír, kéne! Mondjuk nekem kicsit később K6-350 volt
-
zotyesz66
őstag
Hát még szerencse, hogy nem raksz 256 MB RAM-ot abba a TX-es lapba, ahogy manapság szokás. Csak éppen nem tudja cachelni és lassabb lesz, mint 64 megával.
Nekem nem jutott TX, csak helyette VXPro, viszont abban is van Asus V3000 Riva128 és Voodoo1 is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster T248 + T3PM + loadcell mod + spare parts
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ROG Strix G512LU 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest