Hirdetés

2019. december 10., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) .Z.


.Z.
(aktív tag)

Helyes, legalább átlépek PC -ről.

(#2) saelin


saelin
(veterán)

Ennek örülök. Végre 4k-ban is meglesz a 60 fps. Ha day one lesz a gépre és pár eye candy feature-t is belecsempésznek, akkor én eskü egyből váltok ps5-re. Nagyon ígéretesnek tűnik már most a nextgen.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#3) safiyah válasza saelin (#2) üzenetére


safiyah
(aktív tag)

Ha jól gondolom, akkor PC verzió szebb, szóval biztosan kap valami grafikai újítást. De komoly belegondolni, hogy ez a játék PS3-on is volt.

(#4) Deck válasza saelin (#2) üzenetére


Deck
(veterán)

Reméljük. Aztán, ne hogy 4k 30fps legyen.. :(((

PSN ID: deck91_x

(#5) Shing


Shing
(őstag)

"a generáció egyik legjobb MMORPG-je lett"
Akik ilyennel kezdték a műfajt biztos. De szokásos modern "MMO" ami inkább single játék, legtöbbször egyedül mászkálsz, szaladsz zónáról zónára, unalmas küldetések, unalmas bossok, túl könnyített fejlődés, egyedül megcsinálsz mindent, daily, weekly szarok csak hogy belépj.
Ez nem egy jó MMORPG, egy random koreai játék is jobb volt anno. A műfaj sajnos halott.

Anti-hype

(#6) nonsen5e


nonsen5e
(addikt)

Lehet ez a véleményed, viszont szerintem egy videónál többet nem láttál a játékból az alapján amit írsz. Nehézségről meg akkor beszéljünk ha linkeled az UwU kill achit. :)

Koreai mmo-hoz hasonlítani meg istenkáromlás kategória, abból még nem láttam olyat, ami nem a tényleg 0-hoz hasonlító történet, túl-szexualizált karakterek, és a mobok grindelése 0-24 lenne (plusz a cashgrab in-game előnyt adó mikrotranzakciók garmadája az elmúlt pár évben) lenne.

Az való igaz, hogy nem most játszanak valószínűleg legtöbben mmorpg-vel, de a xiv játékostábora például folyamatosan nő, és ez a játékban is érződik, nem csak a marketingduma.

Elég sok mmo-ba belevágtam az évek folyamán, most nem is akarok órákat ömlegeni ennek a pozitívumairól, de egy dolog biztos, messze a legjobb közössége van amivel valaha játékban találkoztam - valahogy annyival kulturáltabban állnak egymáshoz és a kezdőkhöz is az emberek, hogy az hihetetlen.

Hajnali 2-kor fotózva, annyira nem tűnik kihaltnak.

「今が最高」

(#7) Jigoku válasza Shing (#5) üzenetére


Jigoku
(tag)

Természetesen nyugodtan gondolhatod azt a játékról, amiket leírtál, de nem tudom, ténylegesen játszod-e, vagy csak kívülről látod ilyennek.

Én tiniként millió-egy MMOba belekezdtem (mindkét Cabal Onlinetól kezdve a WoWon át a Gates of Andaronig voltam én mindenben lol), de soha egyik se fogott meg igazán. Az FFXIV viszont egy olyan játék, amire szívesen adok ki pénzt, és szeretem játszani. Nagyon jó a története (nekem már az alapjátéké is bejött), és félelmetesen sok tartalom, tennivaló és lehetőség van benne, szerintem ha napi 24-ben nyomnám se jutnék mindennek a végére. xD

Én amerikai szerveren játszok, de nem tudok olyan időben belépni (időeltolódás ide vagy oda), hogy ne legyen mindig elég ember raidelni meg hasonlók. Még mikor ottani idő szerint reggel 5-kor játszottunk a játékbeli férjemmel, akkor is bőven volt élet. Ezt a "műfaj halott" dolgot pláne nem értem, a WoW Classic indítását is olyan hírek követték, hogy félelmetes (pl. elég csak arra gondolni, mikor sorban állás volt egyes mobok megöléséért lol). Van itt elég lelkes játékos, milliónyi játékkal, amit játszhatunk, egyedül te tűnsz úgy, mint aki nagyon megcsömörlött (már bocsi, nem bántásból írtam, de tényleg így tűnik).

[ Szerkesztve ]

PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Jack [PC]

(#8) Cortez71


Cortez71
(tag)

Meanwhile nekem még mindig a polcon pihen A Realm Reborn Collector's Edition meg a Stormblood day 1 release steelbook, mert level 20-as karakteremmel még mindig a trialt nyögöm. Ismerősök nélkül nem annyira az igazi, na :( Pedig maga a lore az jónak tűnik, simán ez az utóbbi 15 év legjobban összerakott Final Fantasy játéka.

PSN ID: Cortez71

(#9) Jigoku válasza Cortez71 (#8) üzenetére


Jigoku
(tag)

Az EU szervereken egész sok magyar van, miért nem próbálsz velük játszani?:D Biztos találsz legalább 1-2 játékost (van, ahol magyar FC is van amúgy) a saját szeródon. :D

[ Szerkesztve ]

PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Jack [PC]

(#10) saelin válasza safiyah (#3) üzenetére


saelin
(veterán)

A felbontáson és az fps-en kívül 1:1 a ps4 pro és pc grafikai összehasonlítása. Nekem a legnagyobb bajom a játékkal a gyengén működő fények. Kellene egy új megvilágítási kódot írni alá, mert ez a része fájdalmas a mai szemmel.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#11) nonsen5e válasza saelin (#10) üzenetére


nonsen5e
(addikt)

Nekem pont a megvilágítások azok amik nagyon tetszenek, számomra sokkal zavaróbb az értelmes AA hiánya, a LoD és a talajtextúrázás, utóbbi mostanra már kezd egész jó lenni, de egy Azim Steppe-ben eléggé 2000-es évek elejei látványt kelt.

「今が最高」

(#12) Cortez71 válasza Jigoku (#9) üzenetére


Cortez71
(tag)

Van ismerős, aki játszik, de másik szerveren. Viszont új karaktert nem szeretnék már indítani, ez már a harmadik karakterem, amit elkezdtem, és a trial módban nagyon mozogni se lehet a szervereket. Meg kicsit tartok attól, hogy nagyon beszippant, mint tette már másik fizetős MMO zsenge ifjúkoromban :D

PSN ID: Cortez71

(#13) saelin válasza nonsen5e (#11) üzenetére


saelin
(veterán)

Azt én már el sem várom hogy update-eljék. De ja, az is eléggé old school.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#14) Jigoku válasza Cortez71 (#12) üzenetére


Jigoku
(tag)

Ha egy datacenteren vagytok, át tudtok elv látogatni egymáshoz. :D Nekem a játékbeli férjem nem tudott átjönni a karakterével az én szerómra (akkor épp tele volt XD), aztán egy ideig úgy játszottunk, hogy egy másik szeróra tette át magát a datacenteremen, és átjártunk egymás szerverére. Ezt mondjuk szeptember eleje óta nem kell csinálnunk, mert akkor sikerült átjönnie a Lamiára, de talán még él ez a lehetőség. :D Nem tudom, segít-e rajtatok bármit, de hátha. :D

PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Jack [PC]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.