Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
"hogyha nem csak két kiszakított adatot nézünk, akkor a mezőgazdaság a legfontosabb ágazat az országban."
Ezt kifejtened? (Es egy agazat sulyanak ertelekesekor azert nehez a foglalkoztatottsaghoz es a GDP-hez valo hozzajarulasat ugy ertelemzeni, mint "ket kiszakitott adat".)
(#137) leviske: "A mezőgazdaság nem csak nyersanyagtermelésről szól"
Hanem mirol?
(#131) gtasystem: suketeles?... Az, hogy egy orszagban a berek nagysagat a gazdasag allapota hatarozza meg, ami Mo-n a versenyszferat jelenti?
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
erdoke
titán
Pont erre akartam reagálni én is, ráadásul hasonló tartalommal, úgyhogy kivételesen egyetértünk.
Ne legyen igazam, de erőteljesen sodródunk egy olyan háború felé, ami az élelmezés miatt fog kirobbanni. Nem csak az afrikaiakat nézték itt hülyének, de a nyugati társadalmak jó részével is sikerült elhitetni, hogy a gabona, a gépolaj és a töménytelen E betű az egészséges táplálkozás alapjait képezik. Lassan ráébrednek az emberek, hogy igen drágán fizetnek a mérgekért, és később még többet a "gyógyításért"... Márpedig ha sokan akarnak legelésző tehenet enni, annak súlyos ára lesz, mind közvetlen, mind átvitt értelemben, mind környezeti kihatásban.
Ez a fajta fogyasztói társadalom, ahol nagy tömegek olcsó ipari szemetet esznek, miközben vagyonokat költenek különféle (elektronikai, ruházati, stb.) haszontalanságokra, nem tartható fenn sokáig.A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest