Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
hát nekem még odébb van a nyelvvizsga, mert csak tanították az angolt 10 évig nekem, én meg mindent megtettem, hogy el se jusson a fülemig az anyag, nemhogy még tanuljak is. szóval most előről kezdtem, mert vannak itt ott hiányosságok. rájöttem, hogy elég sokmindent tudok, csak sok a hiányosság az alapokban, így nem tudok összerakni egy értelmes mondatot. de remélem nyárra, vagy legkésőbb szeptemberre egy középfok az simán meglesz. bár ez a heti 1 alkalom amit most járok a tanárhoz igen kevés. így lehet megbeszélem vele, hogy legalább 2x mennyek. itthon már átvettünk pár celkét öcsémmel
nemtudom, nem nagyon van kedvem megint középiskolás anyagból készülni, mivel az nekem kínai, főleg a matek. 11-12-ben nem tanultunk matekot, mert minden matek órán pókereztünk a tanárral. erről már több topicban is írtam. szóval az érettségit is együtt javítottuk. így az 4-es lett. az infó meg 3-as. abból simán meg tudnám csinálni az 5-öst, illetve tudnék hozni egy egész jó %-ot, de az évvégi jegyek ettől még nem lesznek jobbak. vagy az már nem számít bele a továbbtanulásba?
na az tök jó. bár a kaja a legfontosabb, de ha megvan a kellő fehérje, meg CH, akkor szemét kajából is lehet izmot építeni. a 3 bicikli is jó, ha aerob tartományba csinálod. tehát nem intenzíven, hanem csak úgy lassan biciklizgetsz. jól lehet vele zsírt égetni. főleg ha nem tömegelsz úgy istenigazán
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Politika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OTP Bank topic
- OLED TV topic
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest