Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
4sal3
aktív tag
szerintetek működne usb>express card slot átalakítóval is? mert akkor meg van oldva az usbre kötés.
-
fkenny
senior tag
-
Peter789
senior tag
USB3 nélkül esélytelen, még azzal is csücskös hogy mennyire lesz használható egy ilyen adapter, mert elég erőforrás pazarló maga a port meghajtása
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
-
Barbarics
tag
na jönnek már a tesztek?kiváncsian várom már
-
exception
aktív tag
Azigen
"Barátnő? Az mi? Valami ritka pokemon?"
-
peti85
senior tag
A PM2-C V2.1 adapterrel is lehet videokártyát használni? Miért ennyivel olcsóbb?
Plusz tápot rá lehet kötni, az egyik képen videokártyát is mutatnak.
Nekem egy kijelzőhibás netbookhoz kellene, abból szeretnék HTPC-t faragni, tehát a videokártyának csak a videó dekódoló képessége lenne fontos, egy alsó kategóriás kis fogyasztásúban gondolkodom.HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
fkenny
senior tag
válasz mongoose123 #317 üzenetére
Hétvégén publikálásra kerülnek a tesztek. A cikkbe is bele teszem mint frissítés
"Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
peti85
senior tag
Bocs az értetlenkedésemért, de akkor ha jól értem, ez tulajdonképpen csak a lábakat köti össze, nincs rajta vezérlőchip, így gyorsabban működik.
De akkor mi szükség az "aktív" verzióra?Van valamilyen hardveres követelménye, hogy működjön a videokártya egy ilyen adapterrel, amennyiben van szabványos minipcie csatlakozóm?
Egy minipcie csatlakozó önmagában el tud táplálni egy alap videokártyát, vagy mindenképp kell a külső táp?
Csak Windows alatt fog "élni" a benne lévő videokártya? Az integrált is működik ilyenkor, vagy váltani kell a kettő között?Bocs ha egyértelmű dolgokat kérdezek, de ezek nekem nem derültek ki visszaolvasgatva.
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
Zooka
tag
Üdv!
Beruháztam én is egy PE4L 2.1b eGPU szettre, igaz még egy videokártyát szereznem kell
Egy Lenovo X220-al fogom használni, csináltam egy gyors 3dM06 próbát egy kölcsön HD6850-nel, mindenféle finomhangolás nélkül 14300 pontot adott. Jóó lesz ez! Egy GTX460-at fogok venni ha minden igaz, és csinálok teszteket is.[ Szerkesztve ]
A pesszimista a sötétséget látja az alagútban,az optimista a fényt,a realista a mozdony lámpáit, a mozdonyvezető pedig három hülyét a sineken... Remélem míg a föld kerek, mindig lesznek Thinkpad-ek!
-
keran89
újonc
Üdv egy Asus k50ij típusú laptopom van és nincs rajta express card bemenet, vmien más módon lehet hozzá csatlakoztatni vagy akkor ezt a fajta megoldást elfelejthetem??
-
keran89
újonc
Találtam 2.0ás usb átalakítót express cardhoz, tudja vki esetleg hogy azzal működne-e vagy csak a 3.0ás amit fentebb említettek hogy nemsoká fog megjelenni?
Ez lenne a 2.0ás változak:
http://www.argep.hu/popup.asp?pid=133217976&pnr=10001&foto=1
ami használható a laptopomhoz. -
frizso
senior tag
Nagyon hasznos a cikk!
Annyi lenne a kérdésem, hogy nekem egy HP 8710p-m van, aminek csak PCMCIA slot-ja van. Ahhoz létezik valami átalakító amivel csatlakoztatni lehetne?
Ha nem lehet, akkor ezzel használható lenne a cucc: USB2.0 to ExpressCard Adapter?
-
Anteris90
csendes tag
Hello, engem is érdekelne, hogy megoldható-e valahogy a csatlakozás ExpressCard slot nélkül? Talán egy USB átalakítóval?
Zalman Z11 Plus | MSI B150m Mortar | I5-6500 | Palit GTX 1060 JetStream 6GB | 2x4GB HyperX Fury | FSP Hexa+ 400W | BenQ GW2470H
-
tsiga18
tag
Valakinek nincs eladó ilyen átalakítója?
-
Bukta01
csendes tag
Mikor jönnek már a részletes tesztek?
-
kenand
veterán
Szerintetek ez nemme eGPU-ként?
Elviekben nem kell neki plusz táp -
Zooka
tag
kenand: Működne a 4850, de a pci-express adapternek akkor adni kell úgyis annyi áramot amit vga felvesz (ami lehet akát 100w is)
Én egyelőre 3dm06 tesztet csináltam a Thinkpad X220-szal egy GTX 460-nal, de a játékok is szépen mennek
Meglepő, hogy egész kicsi a különbség
A pesszimista a sötétséget látja az alagútban,az optimista a fényt,a realista a mozdony lámpáit, a mozdonyvezető pedig három hülyét a sineken... Remélem míg a föld kerek, mindig lesznek Thinkpad-ek!
-
kenand
veterán
És érzetre is ilyen kicsi?
De úgy tudom a PCIe csak 75W-t ad le... szóval ezért nem tudom elég lenne e nekei, bár így tervezték... tudnék egy ilyen kártyát elfogadható áron , azért gondolkodnék rajta...
Az én gépemen amin GMA 4500 van biztosan nagyobb lenne a különbség...ott a grafika nagyon gyenge pont
Ennél komolyabb kártya felesleges lenne az 1x PCIe, valamint az 1.8-as proci miatt is...
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Üdv!
HP 6465b-hez gondolkodom egy ilyen beszerzésén, mivel van Expresscard slot a gépben akkor ha jól értem nekem ez a csomag kell:
PE4L-EC2C ver1.5 Package Contents
Unit price: US$ 71
PE4L (PCIe passive adapter Ver2.4) x1
EC2C ( Express card to the converted port adapter) x1
SWEX (ATX Power Supply Power-On Switch ver1.1)
PCIEMM-060A (PCIe Male to Male cable 60cm) x1
External 5V/12V power supply cable x1És akkor ha jól értem ebbe akármilyen PCI-E kártyát bele lehet pakolni? Az hogy hányszoros PCI-E számít?
Elég drága a cumó, nem szeretnék kísérletezni vele.
Let the Zone take me if I am.
-
Bukta01
csendes tag
Biztos én vagyok türelmetlen, de igazán jöhetne már a folytatása a cikknek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest