Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
toca3
csendes tag
ÜDV
Nekem egy Toshiba c660 2cf van intel hd 2000van benne elég jó szinte minden elindít meg küzd bármivel de az fps elég gyengusz.
Nagyon jó ötletnek találom és be is ruháznék rá de kérlek segítsetek hogyan kezdjem el!
Nekem nincs express card foglalatom de azoknak akik ugyan így jártak találtam megoldást rá nagy ebay es mivoltomból kérlek nézzétek már meg hogy az elgondolás jó e?
tehát az át alakító:
http://www.ebay.com/itm/ExpressCard-54-34-Express-Card-USB-Adapter-Converter-/170767470310?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27c288cee6
ezzel tudnám helyettesíteni az expres card ot?
Előre is köszönöm a segítséget.és ezt szeretném hozzá !!
http://www.ebay.com/itm/PE4L-V1-5-EC2C-SWEX-60cm-Flat-HDMI-SPB087-PCI-Express-PCI-E-Slot-Adapter-/170766841851?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27c27f37fb[ Szerkesztve ]
-
toca3
csendes tag
Egyébként hozzá tenném hogy rendeltem expres átalakítót csak a kíváncsiság miatt megnézem mit rejt!
Minden kép meg kel oldani a cégeknek azoknak is akiknek nincs expres card csatijuk a be ki vezetést usb mert az mindenkinek van,ami meg pláne expres card nem mai vagy nagyon drága alig kapható notikon van gondolom a fejlesztők dolgoznak majd rajta mert egy régi expres cardos notira köthetnénk akármit akkor sem menne a proci gyengesége miatt!
Sajnálattal néztem ma végig jó pár notit biosban korlátozások töm lege van hp fuji Toshiba acer egyik sem váltaná át külsőre mert nem erre írták a biosát és butítva van szóval akkor kinek is lesz jó ez külső videó kártya ?hmm,ami igazán bosszant ez a szét szedem a notit és majd kivezetem a kábelt valahol ugrót a garancia és pocsék kinézet is jár hozzá,gondolom ezt a gyártok sem így gondolják hogy eladnak valamit és te meg szét bontod a notit!
Meg ha sikerül az álomból felkelnünk rá jöhetünk hogy ez a notira külső videó karis dolog a szegényebb notikon segít és erre is tervezik a lényege pont ez nem az hogy 2-3száz ezres notikon lökjenek vele azon már ép fölösleges.
Aki meg nem hiszi tárgyaljon a eladókkal én meg tettem! -
toca3
csendes tag
-
toca3
csendes tag
http://www.argep.hu/popup.asp?pid=131786696&pnr=10001&foto=1
még mindig nem értem akkor ez mire jó is?[ Módosította: ollie ]
-
toca3
csendes tag
nem vagyok az öcséd!!! szép is lenne le hurrognék egy nálam idősebbet engem nem erre tanítottak a dolog tartalma a lényeg nem?nem a helyes írás!
Na de majd xx idő után mikor már elég nehezen látsz majd és írsz és közel 50 felé belátod majd hogy nem minden olyan könnyű mint 20évesen kb.
Elkeserít hogy hiba lehetőséget keresel más emberekben és ezzel veszekedést szí tol a helyet hogy a témában maradnál nem ezért jöttünk ide és pláne nem a másikat fikázni ez a fiatal szleng hát minden jót hozzá neked "öcsém"
"ebay telis teli van az általad kereset gpu val ajánlom keresd fel!
Vagy Hajdúböszörményben van egy noti szerviz nálunk is van ![ Szerkesztve ]
-
toca3
csendes tag
válasz Peter789 #240 üzenetére
ÜDV
Köszi!
Jövőhét közepén kellene megérkezni neki ki próbálom és beszámolok van 15-20fajta vga itthon akinek kel tesztnek és komolyan gondolja elpostázom!
Van itthon egy toshiba és fuji és egy HP ezeket alá vetem a tesztnek,egyébként tárgyaltam az eladóval szerintük meg nem BIOS függő amit kétlek de hát ők tudják állításuk szerint azért árulják nagyábol mert minden géphez elvileg jónak kellene lenni "DE EZT VISZONT NEM GARANTÁLJÁK" érdekes.... -
toca3
csendes tag
Szia!
PE4H
ver2.4
Bár beszéltem velük és ők az 1x sebességet ajánlották nem tudom mért bár gondolom mivel ami nekem van Toshiba Pci 1x-es,de viszont gond nem lesz belőle így is működni fog mert szerintük csak azzal a sebességgel tud futni amit a notebook tud!(REMÉLEM):S
Bele akadtam jó pár problémába még pedig van pár db noti itthon mind szét bontottam a wifi kártyáig de sajnálattal láttam hogy annyi zárt az egész hogy képtelenség lenne kivezetni egy kábelt onnan és a kábel még el is fér rendesen de a kábel kivezetést nagyon fúrni faragni kel!
Az egész pak került nekem 174USD be paypol fizetés volt persze gyorsabb postával!
Aki tud valami megoldást a kivezetésre segítsen kérem!
Előre elnézést ha helyesírási problémák vagy érthetetlen amit írok próbálkozom de öregszem már nagyon nézzétek el nekem segítek ahogy tudok!
Köszönöm a megértést!
Vak aki rendelt már ? -
toca3
csendes tag
válasz Peter789 #258 üzenetére
ÜDV
Nagy nehezen megjött a cucc!
Napokig szenvedtem vele 3 gépen is!
Sorolnám elsőre a problémákat!
Nehéz kivezeti,kevés hely,vibráló képernyő "Toshiba HP" hol látja a kártyát hol nem,Windows x64 nem megy nem tudom mért nem,a kapót driver egy paraszt vakítás mintha nem is lenne,játékokban időnként hiba üzenet jelenik meg,és néha a kártya menet közben megáll ezt sose tudom megérteni mért csinálja,!!
A kábelek minősége elég .........
Amivel teszteltem és volt is értelme az egy Toshiba C660 2cf 3 hónapos intel 2100mhz 2 magos 8gb ram 500 hdd intel hd 2000!
VGA:5750,4850, és hd6950
teszt eredménye meg egy döbbenet:
Battlefield 3 az intel hd 2000 15-20 fps
ugyan ez 5750 és a 4850 30-ttalán 35fps!
ez nagyon kevés eredmény más játékokban az eredmény annyira lényegtelen hogy be sem írtam !
Mindent a termékhez adot köny szerint végeztem HIBA NEM LEHET!
Nem tudom a videók szerint mit babrálnak meg de ez a készülék arra valo hogy valami 1000mhz egy magos kis laptop hoz hozzá kössünk egy kis videó karit másra semmire nem való!
Ez a dolog még nem ki forrot és elég butácska megoldás is sajnos annyira vissza fogja a kártyát hogy néha néha el sem hittem hogy ilyen van ! -
toca3
csendes tag
válasz Peter789 #292 üzenetére
ÜDV
Ezekre figyeltem a legjobban ezeket magamtól is tudtam és alapra vettem mindet minimum grafikai beálitás volt,ezért is törtem meg kicsit ettől az egpu dologtól!
A 6950 ki hagytam bocsi ez pedig egyáltalán nem tudót össze férni az egpu-val!
Tápegység 800wat os és nem codegeny!
Ezek az értékek poénosak mert a integrált hd 2000 10fps el tudót kevesebbet! -
toca3
csendes tag
ÜDV
Köszi a segítséget!
Énis kaptam egy ilyet lemezen de mikor telpiteni akarom utána miközben be akarom állítgatni ki fagy a program :s
A rendszert ma raktam fel újra internet nélkül csak csupaszon felraktam a progit és meg fagy :Samit te linkeltél az egy régebi nekem v1.1 alpha van de felteszem amit linkeltél!
A tiedről egy képet tudnál küldeni mégis hogy is van össze hasonlítanám ez enyémmel
Elöre is köszönöm neked.
Neked a tesztek hogy mennek? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest