Hirdetés
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hiányzik a gamer érzés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sambenez
addikt
válasz Degeczi #143168 üzenetére
Van már EU csatlakozós Gateway.
-
Masooo
aktív tag
válasz Degeczi #143248 üzenetére
akkor pipa köszi. a másikból lesz az egyik. Nem pontosan értem mi az ok az árkülömbségre, de mindegy. Kerestem jobb árat is de csak alin találtam ami nekem paypal miatt most nem játszik.
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
veterán
-
twine
veterán
válasz Degeczi #143503 üzenetére
+(#143502) sambenez
+(#143501) GIJoeHálás köszönet!
Be is rendeltem 2db-ot, aztán még meglátjuk a ház többi részét
Első körben az elektromos fűtőtestekhez gondoltam, temperálgatni, amíg haza nem érek...
Második körben a kerti locsolót kívánom ezzel kapcsolgatni majd nyáron....
És még ki tudja mihez,,,egyelőre a fűtőtestekhez..
És látom lehet nézni a fogyasztási statisztikát...
Csodás kis cucc ilyenre vágytam, köszönömBanggood-on csak preorder státuszban volt, febr9 környéki postázással...
AliExpress-en viszont a Blitzwolf Official Store-ból hasonló áron behúztam a két darabot!
Köszönöm a segítségeteket[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Degeczi #143761 üzenetére
Nekem sima 230V-os izzólámpákhoz kellene ilyen okosság, ott nem kell túlbonyolítani a teljesítmény-szabályozást, oda elég lenne bármilyen (pl. fázishasításos) feszültségszabályozás.
Akkor úgy oldom meg, hogy veszek 3 darab 230V-os időzítőt, az egyik 8 és 10 között kapcsol fel egy 40 wattos izzót, a másik 10 és 12 között kapcsol fel egy 100 wattos izzót, a harmadik pedig 12 és 14 között kapcsol fel egy 60 wattos izzót Hülye megoldás, de ez van
Hol lehet venni olcsón egyszerű időzítős 230 V-os aljzatot?
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Exian
addikt
válasz Degeczi #143858 üzenetére
Ennek a dolognak a feszültség fontosabb, úgy vettem észre. Amúgy egy Canon portrémarkolatról van szó a DSLR fényképezőmhöz. 1.2 V-os, akár zsír új akkukkal nem kapcsolja be a gépet, normál elemekkel meg ellövök vele 1500-2000 képet. Mondjuk alapvetően a fényképező saját, spéci akkujával használom a markolat, van hozzá olyan betét is, de sokszor jól jön, amikor hirtelen lemerül az akku, akkor normál cerka elemmel tudom folytatni. Csak jobb lenne valami tölthető megoldás, ami 1.5 V-os.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz Degeczi #143866 üzenetére
Igazából könnyen lehet, hogy a próbált akkuk voltak már gyengék. Majd egyszer teszek próbát új, minőségi akkukkal, csak pont ez a baj, ritkán van a közelemben 6db egyforma, jó akku. Ha beruházok viszont 6-8 új akkura, akkor inkább már lehet, hogy az 1.5 V-os irányba mennék el. Köszi az infót!
-
MODERÁTOR
válasz Degeczi #143997 üzenetére
Az MS tud ezekről, elnéz mellette. A kecske és a káposzta esete.
Semmit nem fogok megmagyarázni, sem linkelni ezzel kapcsolatban, mert mindig lesz valaki, aki talál egy homlok egyenest más álláspontot a témában.
A lényeg: A PH!-n belül megfuttattuk a kérdést többször is, maradhat.
Tehát, témát kéretik elengedni.
Köszönjük!Degeczi! Neked válaszoltam, de mindenkire vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
kano
nagyúr
válasz Degeczi #144041 üzenetére
No de hogyan teszed be a füledbe? Ennek az érdekes "fülnek" hogy kell állnia?
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
sambenez
addikt
válasz Degeczi #144229 üzenetére
"de azt én is túlzásnak tartom, ha még pl. mozgásérzékelővel is megfejelik, h csak aktivitás esetén világítson"
Nekem meg pont az tetszik a Xiaomi elemes irányfényben, hogy csak sötétben, és mozgásra kapcsol be. Mivel elemes oda teszem ahova akarom, és nem kell sűrűn cserélgetnem sem.
-
Zola007
veterán
-
bul07
nagyúr
válasz Degeczi #144521 üzenetére
Hogyne használna
Öcsém most tervez venni 7"-ost, igaz ő 15 személyes buszba használja majd( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Degeczi #144843 üzenetére
baleás arcbalzsammal kell előtte alapozni, és 5-10p. után nekiállni borotválkozni. tapasztalataim szerint a világoskékes-fehér, és sárgakupakos kék flakonos frankó, a fekete nem annyira jó, mert kevésbé viszkózus.
így nem piszkálja a bőrt, és még a töredék szőrszálak se szóródnak szanaszét.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Real_Necro
veterán
válasz Degeczi #144843 üzenetére
Ennyire felsértette a bőrt? Nekem érzékeny a bőröm és penge után sokszor kipirosodott stb... mióta a tesco akciós Philips r2d2-re meg a Xiaomi Soocas-ra váltottam, megszűnt a probléma. Nem babapopsisima az eredmény, de sima penge után is kb 6-8 óra után már "érdesedett".
Szóval nekem a philips és a soocas körkéses is bevállt.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
veterán
válasz Degeczi #145327 üzenetére
Shenzenből (Hongkongból) 23-25 nap alatt van Európában a hajó.
-
veterán
válasz Degeczi #145341 üzenetére
nagyon fontos lehetett ebbe belekötni.
Relax, ember!
Nem kötöttem beléd, az általam linkelt oldalon világosan ott van (ahogyan írtam is), hogy 23-25 napig úszik a hajó a nagy vízen, a ki-be rakodással meg egyebekkel együtt a szállítási idő ajtótól ajtóig 6 hét.
Úgy látom, hogy tegnap este nem állt kötélnek az asszony, ezért vagy ideges, mert ha nem lennél az, akkor értenéd, hogy pont megerősítettem azt, amit te korábban írtál
-
dugesz77
őstag
válasz Degeczi #145424 üzenetére
Így hirtelen körbenéztem itthon és nem kapható már a BlitzWolf® BW-P2 powerbank, BlitzWolf® BW-LT4 lámpa, BlitzWolf® BW-LT3 lámpa.
Biztos van jó pár ezen kívül is és nem olyan régi termék egyik sem. -
kenand
veterán
válasz Degeczi #145424 üzenetére
Blitzwolf több lehet mint Banggood márka, sok helyen kapható..., de biztosan más gyártók termékeit árulja saját neve alatt, nagy kedvenc Xiaomi is ezt csinálja... Blitzwolf okos konnektorok Tuya gyártmányok (ahogy az Alfawise is) , ha nagyon nem piszkálják meg megy is mindkét appal. Van olyan konnektorom is amit a Sonoff ismert fel "sajátjaként " de aztán még sem működteti.... ott már jobban bele piszkáltak az fw-be.
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
válasz Degeczi #145439 üzenetére
Lehet jobban utána néztél mint én, mert annyira nem mélyedtem bele, de pl a Tuya többnek tűnik nekem mint csak SW gyártó. Szerintem van sok terméke hw+sw, amit lehet nem a Tuya gyárt le, de valószínű a hw+sw-t együtt adja el. Ha megnéztem a termékeit sok ismerőst látok, mit különböző neveken árulnak.
Pl ez teljesen megegyezik az én EFamilys konnektorommal (amit aztán az eWelink is sajátjának érzi, de mégsem kezeli) . A mutatott sw képek is teljesen megegyeznek. -
krisz74
tag
válasz Degeczi #145496 üzenetére
Más megoldás lenne a felfogatás, nem fúrnám át a sisakot, hisz nem állandó használatra tervezném. Itt csak egy kb dobókocka méretű kameráról van szó, meg egy kvázi törhetetlen kapusfejvédőről, meg U8-as gyerekek jégkorongozásáról, ahol sem olyan erőhatások, sem olyan veszélyes helyzetek nem fordulnak elő, ami a már említett Schumacheri szerencsétlenségnél előfordult. nagy rajongója voltam egyébként, nagyon sajnálom, ami vele történt.
-
cidalain
veterán
válasz Degeczi #145518 üzenetére
van egy lista a City-nél, abban benne van Budapest, nem kell beírni, kiválasztjuk bökéssel. Nem vagyunk annyira kretének, hogy Bakonyrettenes-Alsót akarjuk bevinni, nyilván az nem megy. De ha akarnánk, beírni be tudnánk, mert nekünk nem kínai a karakter bevitelkor.
Szóval nekünk más a gond. Budapest a gyári app listájában van, kiválasztjuk, de a cucc kijelzőjére nem kerül oda.
Vagy fax tudja. Kipróbáltatom a China appot.
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest