Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
A dd4-es Jakemy JM-8139 flash sale sajna nem akkora akció... link
Megér szerintetek 12 dodót? Mondjuk viszik, már csak 26db van ennyiért. Hogy 50 v 100 volt a kiinduló készlet, azt nem tudom. (Nem sokat mütyűrkézek, de mindig hiányzik valami, ez meg komplett)
Vagy tudtok valahol olcsóbban?Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
-
MittuDomain_
őstag
Még csak most ismerkedem a DD4-el, elég lassú a az oldal meg fura a felület, de pozitív meglepetés, hogy minden napi belépést 10ponttal honorál. Eddig nem láttam még a topicban ezt az infot, gondoltam megosztom.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
Srácok!
Merre találom a DD4-en a visszajelző felületet, hogy megérkezett a cucc, meg hogy írhassak review-t pontokért?
Ennyire vak lennék?Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
Srácok, segítene valaki, mert hülye vagyok a DD4-hez? #60957
-
MittuDomain_
őstag
válasz PainKiller13 #61015 üzenetére
Tempered glass, de milyen áruház, milyen kupon?
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Tudtok valami bestbuy usb lámpát? Nem szempont a minőség, csak világítson. Elhagytam a régit, és azt pótolnám olcsón.
Tudom, a Xiaomi az etalon, de én a sor másik végén, az 1$ alatti kacatoknál keresgélnék. Ha van valami 50-70cent körül, inkább rendelek hármat...[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Ez az ali-s kábel megérheti?
https://www.aliexpress.com/item/2016-Colorful-Micro-USB-Cable-8Pin-2-in-1-Sync-Data-Charging-USB-Cable-for-iPhone/32692569654.html?tracelog=rowan&utalgorithmid=2&utcontentid=976&ck=in_edm_other&rowan_id1=eclc_en_1_1_en_US_2016-10-17&uttaskid=37001&rowan_msg_id=vargUTT_37001_%2496020d47c3de4738a21bdca1635cc790
Vagy inkább a bevált Choetech?Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Mire tudom használni rendesen a most gyűjthető Ali-s coinokat? Mert sosem hagyja a rendszer beváltani...
A kipörgetett store kuponok is csak köv pénteken érvényesek?Köszi?
-
MittuDomain_
őstag
Berendeltem a korábban itt linkelt, gyaníthatóan fake eBay-es Mi Band2-t (tudjátok, 9,88CAD aka 2326HUF), már fel is adták.
Majd beszámolok a tapasztalataimról, HA megjön, bármi jöjjön is meg.
Nyugi, nem fogok rinyálni, tudom, hogy kicsi az esély, max hitelezek egy kevés pénzt másfél hónapra.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
Én vagyok ennyire béna, vagy tényleg nincs értelmes cucc az Ali-n, 11.11 ide vagy oda?
Egyelőre ott tartok, hogy vettem egy chotec kábelt (1.05usd), csak hogy legyen valami, és nézegetem ezt a "lego"puskát meg ezt az órát. Utóbbit is csak azért, mert van -5USD kupon.Semmi kirobbanó kábel, tablet, mobil, kütyü akciót nem látok. van még kb 1300 coinom is, de nincs semmi értelmes amire beváltsam...
-
MittuDomain_
őstag
válasz werszomjas #66981 üzenetére
Uezen vacillálok, pedig most kaptam ajándékba egy elég drága (40+e, én nem is adnék ennyit óráért) Fossil-t...
De valamelyikre akkor is lecsapok. Megálmodom, ha reggel van még, kosárba vele!Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz fateless #66987 üzenetére
Ez egy hülye fétis, én is tudom...
A hétköznapokra már ott a bevált Casio, a felhúzós antik Doxa-t meg évente egy-kétszer felveszem színházba pl, meg havonta felhúzom, hogy járjon a szerkezet. És ezek csak a "rendes" órák. (Meg most ugye a Fossil is van.)
Kettőt tuti nem veszek, viszont a sima ezüst klasszik NATO szíja kéne a szürke szerkezettel, variálni meg nem lehet. Nehéz döntés lesz, az is befolyásol, lesz-e még reggelre valamelyik. De ki kell bírnom...Szerk:
Áhh, nem bírtam ki, ezüst rendelve, menjen a topic a fenébe...[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
válasz Dr. Romano #67593 üzenetére
Pedig egy sorszámos sorozatért - 10 egymás után - adnék ennyit.
-
-
MittuDomain_
őstag
válasz Tarek El-Ali #68391 üzenetére
Mit rontok el ezzel a játékkal?
A SHARE gomb inaktív (void), leírásban szereplő "start game" gomb sehol nincs az oldalon.
Egyszerűen nem jutok el odáig, hogy saját linkem legyen.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
3db szintén behúzva, 1337,- Ft-ot fizettem (-79pont, a 12% kupont elfelejtettem, de inkább befogom a számat; a kék XL-es egérpad drágább volt...), köszönöm az élelmes kollégának.
Ha megjön mindhárom és budapesti vagy, megy a sör. Vidékre drága a posta, elvégre ez nem kínai free shipping.ps.: Ha egyet kiküldenek, már az is jó, sajnos lemaradtam a 9USD-s akcióról.
-
MittuDomain_
őstag
válasz MittuDomain_ #68948 üzenetére
Tudok még változtatni a rendelésemen? Ha igen hol/hogy?
(Nem csináltam még ilyet alin, ebayen, gb-n sem...)Nekem simán megérne még 1,61USD-t, hogy 10 munkanapon belül megjöjjön. Priority Direct Mail
-
MittuDomain_
őstag
válasz PainKiller13 #68971 üzenetére
Uhh, a digoo-val én is szívok.
Kariajcsi lett volna, de muszáj lesz helyette más...
Viszont attól még én is megvárom, csak küldjék már.ERRE tud esetleg vki válaszolni?
-
MittuDomain_
őstag
válasz Mr.Csizmás #68980 üzenetére
Igen, mosógépet hajtanak meg vele.
[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
Kinek nem jött még meg a BF-es Megir órája? (GearBest)
Nálam 11.15-27 közt nem látszott semmi mozgás, 27én az országba ért, de azóta semmi. Pedig csomag szempontból nagyon jó helyen lakom...Szerk:
PainKiller13: én is csak a free ship mellé ingyen adott TN-t nézem.[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
válasz marton.m #69154 üzenetére
A cucc okt 30 óta Mo-on van.
Vagy lenyúlták, vagy gebasz van, mert már december van.
http://www.sky56.cn/english/track/index ide írd be a track no-t(Státusza szállítás. Tuti nem írtad el a postacímet?)
-
MittuDomain_
őstag
Én is a BW töltő Banggood-os törlési gyakorlatán vagyok kiakadva.
Írtak egy levelet, bocsi, töröltük a rendelést. És slussz. Semmi indoklás.
Ha odaírnák, hogy sorry, elrontottuk az árat, elfogadnám. De hogy 3 nap ready-to-process állapot után ma reggelre egy e-mail fogad a törlésről, az kibaszás.
Nem tudnak arra hivatkozni, hogy nem várnám türelemmel, a Digoo kamerát októberben kifizettem, és decemberben még mindig nem adták fel...De ha őszintén beleállnának a storyba, hogy igen, elb@sztuk, ez van, szerintem kisebb arcvesztés lenne, mint így, sunyulva. Ráadásul még a költött pontjaimat sem írják majd jóvá sztem, de leszarom, csak kaptam volna tisztességes indoklást.
Bocsi mindenkitől, tudnom, nem óbégatni kell járni a topicba, de a metóduson kiakadtam.
-
MittuDomain_
őstag
válasz zoltan6 #69347 üzenetére
"Thank you very much for your custom with Banggood.com. Please accept our apology for we have cancelled your order(#XXXXXXXX). We are so sorry for the inconvenience it has caused you and hope for your kind understanding.
Regards..."
És kész. Semmi, de semmi indok. Töröltük, leülhetsz, egyes. Tényleg nem a törlés ténye zavar - számítani lehetett rá, csodálom, hogy van pár szerencsés akinek kiküldik - , hanem a módja. Hogy 3 nap feladásra várakozás után kérdés és indoklás nélkül ezt csinálták.
Tényleg felhúztam rajta magam.
Szerk:
Épp ezt fogalmazom nekik, sokat nem remélem a storyból, de legalább indokoljanak:"Dear Banggood,
I am very disappointed about your practice with my order #XXXXXXXX.
I ordered the products and payed for them, after I saw the status "Ready to process" for three days.Please DO NOT cancel my orders without any explanation.
I will be very patient, it is not urgent for me. Just see my last order #XXXXXXXX (Digoo camera): I payed for it on 26th October. It is December, and you didn't send it yet. Some delay, okay, no problem. You wrote me a letter, where you told me the happenings. Right, no problem.Please delete the cancellation and send me the products when they will be available in your HK Warehouse. I do not think you will never sell this charger from this warehouse in the future.
I have an offer to you: If the product will be available again, send it to me for that price. Doesn't matter, if it takes 2-3-6 months.
If it easyer, I will sign, if it arrives to your HK Warehouse.Or please, at least give me some reason, why you cancelled the order without contacting me.
Thank you,"
[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
Visszaszívok minden átkozódást BW töltő-ügyben.
Eredetileg ugyan teljesen törölték, de mostanra nekem is szétszedték kétfelé és az egyiket tuti megkapom.
Korrekt, hálás vagyok, így kell tenni az ügyfél-elégedettségért.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Ajánlott QI töltőt keresek LG G4-hez (QC2.0-s telefon, de fene tudja, a quickcharge wireless is jelent-e előnyt).
2db kellene, ráér, de megbízható terméket szeretnék olcsón.Tudtok ajánlani valamit?
(A telefon topicjában is kérdezősködtem, de mivel másfél éves modell, ott már igencsak túlhaladott a kérdés.)Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
Sry, új hsz, egyszerűbb, mint mindenkinek válaszolni...
1.)
Nem ragaszkodom a kínaihoz, de a topicba belefért a kérdés.
2.)
Nézegettem a samu/nokia párost, de csak a nokia szimpi, abból is a fatboy, viszont kettő kéne - munka, otthon - , úgy meg arany árban van. Jók azok a samu korongok? Meg nem esik le róla a teló?
Az olcsó és jó modellek már kifutottak. HA-n, vaterán, jófogáson... sem találtam rendes cuccot.
3.)
Míg megjön a QI sticker, hogy beleragasszam a hátlapba, a töltőnek is van ideje hazaérni, csak legyen megbízható.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok, láma kérdés:
Az Amazonról még csak szoftvert vettem, és most belefutottam ebbe:
Tronsmart Chocolate
Itt a legolcsóbb, mindenhol jókat írnak róla, megjönne Karácsonyig, de elvileg nem szállít Mo-ra. Mégis, miután a kosárban van, be tudom állítani a hazai szállítást továbbra is free. De ha onnan továbbmegyek, mégis beszól, hogy ide nem szállítunk. Hogy van ez most? Ha ide nem, akkor hova szállítanak? Vagy ha mégis, akkor mennyiért?Si tacuisses, philosophus mansisses.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Steam topic
- Proxmox VE
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Vigneau interaktív lokálblogja
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest