Hirdetés
- Mára elég volt a reklámokból
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Hiányzik a gamer érzés
- Tápszűrő építése kapcsolóüzemű adapterekhez (HiFi készülékekhez)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz FireKeeper #18562 üzenetére
Kétszer is rendeltem, egyszer ebay-ről, egyszer aliról. Összesen 3 darab jött, mindegyik sérülésmentesen, körbebubizva. Pedig az egyik fémkeretes, sérülékeny volt, de az is rendben ideért.
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
válasz Ninja-Metal #18649 üzenetére
Ha komoly felhasználásra kell, mondjuk vokálhoz zenekarban, akkor én nem ilyet nézegetnék, hanem inkább itthon valami normális boltban.
-
kmarci25
veterán
válasz Ninja-Metal #18654 üzenetére
Ugyan nem derült ki, hogy milyenre van szükséged, de pl. ezekkel a Behringerekkel nagyon nem lősz mellé.
-
kmarci25
veterán
válasz krisztianAMG #18708 üzenetére
Mondjuk a white az tényleg nem egyenlő a narancssárgával, de egy 1,5 dolláros termék árából 0,5 dollárt visszakérni...
Másrészt ha refund-ot kérsz, és kapsz is, akkor már nehogy csak 3 csillagot adj. Menjen neki az 5.
Szerk.: hogy ne legyen bántó a hsz. Én nem kérnék refund-ot semmiképp, de Te tudod.
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz marquuard #18753 üzenetére
Nem kötekedésből, de tényleg érdekel, hogy ez mire jó? Mármint gyakorlatban mire tudjátok használni? Ha a pc-vel akarom összekötni a telefont, akkor vagy wifi-n operálok, vagy kábellel... Mire jó a bluetooth?
trebrona: ja igen, ez pl. egy lehetőség. De akkor meg miért a pc-ről hallgat zenét, miért nem telóról.
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Nemrég keresett valaki fm transmittert kocsiba. Ha most keresnék, én ilyet vennék...
-
kmarci25
veterán
"Sufnitunning" kormánybőrözéssel próbálkozott már valaki? Brahiból kipróbálnám, de vannak fenntartásaim. Pl. milyen lesz a küllőknél, illetve hogy oldható meg, hogy ne tűnjön fel a ráapplikált cucc vége...
-
kmarci25
veterán
Egy dolog biztos, hogy a fogazás sehogy se jó: akár magadnak csinálod, akár másra bízod. A fóliázásról meg a bőrőzésről ezt nem biztos, hogy el lehet mondani. (Ez a fóliázás valami nagyon bizarr, aberrált dolog lehet... )
-
kmarci25
veterán
Ez a selfie stick jött meg nemrég hozzám, ződben.
Egy gombos a nyélen, a telefonhoz a jack dugóval lehet csatlakoztatni. A készülék gyári kamerájával, illetve a Lenovo Camera app-pal sem működött, úgyhogy keresgéltem, és ezt találtam a Play-en: Selfie Shop Camera. Egy teljesen jó kamera alkalmazás, ami tudja kezelni a stick-en lévő gomb nyomogatását. Sőt, arra is képes, hogy ha több gomb lenne, akkor lehetne egyenként programozni mindet. Elvileg a bluetooth-os távirányítót is kezeli, és tanítható.
-
kmarci25
veterán
Könnyen le-/felszerelhető lámpát keresek, elemeset. Ezeket néztem:
banggood 1
banggood2Van valakinek tapasztalata ezekkel?
-
kmarci25
veterán
válasz cris78 #20497 üzenetére
Nem akartam senkit lelombozni, míg vártátok a cuccot, de ez a cardboard nekem sem működött. A mágnesekkel lehetne kattintani, de nekem nem működött sehogy sem. Azóta az egyik szekrény aljában pihent, most, hogy költöztünk, kivágtam a fenébe...
-
kmarci25
veterán
Még a nyár elején érkezett, azóta is használom. Fényvédő fólia. Van, amikor csak szélvédőre teszem, de pl. mikor nyaraltunk, és napokig állt az autó a napon, akkor minden üvegfelületre feltettem. Így is nagyon felmelegszik, de legalább nem forrósodnak fel a sötét részek: kormány, ülés, stb. És ennyiért szerintem nagyon megéri. Plusz hasznos kis zsákban lehet tartani a tapadókorongokkal együtt, "összehajtva", így kb. 20x20 cm-nyi helyet foglal.
Várok még:
- égőket GU10-est
- karórát
- óraszíjat
- játékot
- palacknyitót
- vízlehúzót
- telefontartót - hopp, ilyen már nincs. Bocs. Egyszerű szellőzőnyílásba illeszthető. (Van szélvédőre tapadós is, de az nagyon messze van vezetés közben. Most kipróbálom ezt a fajtát.)[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz Laci.M #24941 üzenetére
Nyomkövetésre ezt: TrackChecker Még értesítést is tesz a notification bar-ba, ha változik a csomag státusza.
-
kmarci25
veterán
válasz szakalistvan #35765 üzenetére
Háát... Ha ez neked ennyit megér: ebay 10 centis usb hosszabbító és az alin ugyanez
Én akkor már inkább megvenném jóval olcsóbban a 25 centist.dugesz77: köszi a linket, én is rendeltem egyet.
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Ebben is van lyukas, ha jól látom, több méret is.
-
kmarci25
veterán
válasz XtremLor #43127 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy ha EU-n kívülrő jön, akkor plusz vám és ÁFA, ami azért szépen megdobja az árat. Nekem is felkeltette az érdeklődésemet ez a cucc, aztán elkezdtem számolgatni...
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Valahol a kettő között lehet az igazság. (Mint általában.) Ha nem lenne semmilyen logó azon a bizonyos egérpadon, akkor már oké lenne? Vagy az általad linkelt cuccokon mondjuk Ling-Shue márkanév lenne és egy lótusz a pipa helyett, az rendben van?
Én sem értem sok esetben miért kell egy ismert márkát utánozni, ha egyébként az utánzat megállná a helyét amúgy is. A dual sim-es kínai telefonok kb. most jönnek ki ebből az agymenésből, hogy sokan úgy kreálnak márkanevet, hogy elé teszik a mágikus "i" betűt, mert azt gondolják hogy ez csábító. Pedig nem."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
Szerintem a Thor kalapácsa biztos valós méret, a többire nem mernék megesküdni...
Jajj most látom, hogy a 64GB a maximum, a többi - a pisztácia is - kifogyott.
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz choco01 #43403 üzenetére
Igen, tudsz. Amint rányomsz a pay gombra, a hozzárendelt kártyádról leemeli az összeget.
De ez a téma itt már nagyon off. Válogass ezek közül.
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz #46372352 #43441 üzenetére
Én is ilyet vettem, beletettem a telefonomat, az első nagyobb döccenőnél (fekvőrendőr, vasúti sín stb.) leesett a telefonnal együtt... Oké, elhiszem, hogy ahol nagyobb dőlésszögű a szellőző, ott nem esik ki, de akkor meg nem látod jól.
Illetve olyan is történt, hogy túl széles volt a készülék és egyszerűen "kiköpte" a tartó. Ez mondjuk egy 5,5-es fém vázas telefon, ami elég nehéz.
Plusz nyáron ment a légkondi és olyan szinten lehűtötte a telefont, hogy alig érzékelt a touchscreen. Nyáron fordítva: túlmelegszik.Ezért én erre a típusra váltottam: sticky matt kicsit továbbgondolva. Nem kell bele pattintani, viszont tart, és oda teszem, ahova akarom.
-
kmarci25
veterán
válasz #46372352 #43454 üzenetére
Az tuti, hogy nagyon sok függ magától a rácstól (műanyag keménysége, rács méretei, dőlésszöge stb.) De a felmelegedés, lehűlés akkor is probléma, ha frankón tart. Nálam ez is gond volt vele.
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
-
kmarci25
veterán
Rossz topik. Erre keresgélj.
Upo: Próbáltam máshova tenni, de ha navigálni is szeretnék, akkor számomra csak úgy kényelmes, ha a szélvédő alján, vagy a műszerfalon van a készülék. Nem is beszélve az esetleges töltésről: ha felül van, akkor légkábelezni kell. Azért az ebay-en 1-2 ezrest meg lehet spórolni ezen az exogear-en. (Feltéve persze, hogy eredeti.) Még szoktatom magam a gondolathoz, hogy kiadjak érte ennyit. Ha megnézhetném valakinél működés közben ó, meg kipróbálhatnám a saját kocsimban, úgy könnyebb lenne...
-
kmarci25
veterán
egy nagyvárosban meg simán fogná az adásokat.
Na, nehogy azt hidd. Elég egy vasbeton födém egy társasházban, illetve néhány ház az adótorony irányában, és máris semmi vétel egy szobaantennával. Van erre is topik itt, ahol tudnak segíteni.
-
kmarci25
veterán
válasz dajkapeter #44064 üzenetére
+1
A többi kedvencem:
"Rendeltem egy [tetszőlegesen választható]-t majd meglátjuk milyen lesz."
"Ma megjött a [tetszőleges választható]. Teszi a dolgát."De a legdurvább tényleg a banggood-os játékok:
"Pörgettem, mai eredmény: [tetszőlegesen választható].""There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
Ma megjött a
Na én ilyen hozzászólásokból szoktam csemegézni, nem egy dolgot rendeltem már ezekbőlFélreértesz. Ha ír hozzá véleményt, tapasztalatot, akkor oké, de ha ennyit látsz (és ebből volt nem kevés). "Ma megjött a miBand. Működik, teszi a dolgát."
Ha valaki rendel, egy rézfánfütyülőrézangyalt, és leírja hozzá, hogy tök jó, mert fütyül, bár nem réz, csak műanyag, az oké, mert van benne érdemi infó. Abban viszont nincs, hogy megrendeltem és megjött.És csakazértis off-ba teszem.
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Üdv! Projektoros ébresztőórát keresek. Találtam is párat itthon, de ezek olyan 10 ezer körül vannak, amit picit sokallok.
Ami elvárás:
- projektor
- a számlap háttérvilágítása ne legyen túl fényes (a mostanit emiatt cserélném le)
- lehetőleg rádiójelvezérelt
- lehetőleg tápkábeles (ne kelljen "elemezni")Létezik ilyen normális áron?
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest