Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
válasz sambenez #123619 üzenetére
Xiaomi mi band 2 INTERNATIONAL Version
17,99 USD, az ibuygou az egyik legmegbízhatóbb webshopXiaomi Mi Band 2 Chinese
17.99 USD
Kupon: IL0524Band2A gearbest úgy néz ki tényleg teljesen kitiltott, már GB walletről sem tudok nekik fizetni.
PayPal fizetést egyből visszautalja, tegnapig a wallet-est is. Most már a walletről fizetés meg sem jelenik.
Van rajta 45 usd, megy a szájkarate, hogy azzal mi lesz?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Beni2360
félisten
válasz sambenez #123964 üzenetére
Ha egy autóban annyira lemerül állás közben az aksi akkor az már csere érett. Egy gondos tulaj nem engedi ennyire kipurcanni az aksit, ha az autójára szükség van.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bul07
nagyúr
válasz sambenez #124470 üzenetére
Na már erre is nagyon figyelni kell
Kis kínai bejelöli hogy UK-ból szállít, amúgy persze hogy nem
És ez a Shipping and payments current fülről nem lehet kideríteni mert oda se valósat ír , hanem máshol lent a Business seller information-nál vagy néha a profiljuk oldalán írják le a valóságot[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
EXIEZ
senior tag
válasz sambenez #125976 üzenetére
Mijia gold
nekem ez 3.99$, szerintem a kettő ugyanaz.
de megnézem azértup: GB-n még van rá 0.4$ posta, hmm
[ Szerkesztve ]
-
Truman
senior tag
válasz sambenez #128585 üzenetére
Ennyiért itthol is van. Ismert márka, terméktámogatás, itthon intézhető több év garancia, elállási lehetőség.
Ha már kínai, elvárná az ember hogy pici-ócó' is legyen.Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
pulutodurumo
őstag
válasz sambenez #128720 üzenetére
A legjobb kipróbálni, de persze ez nem mindig lehetséges. Ezután jön mások véleménye. Csak nem mindegy hogy kié. Ha tudom hogy Sambenez a cincogó hangú cuccokat szereti, akkor azt számításba veszem. Vagy XY tesztelőről tudom hogy elég objektív, akkor adok a szavára. Szerencsére utóbbiból akad pár itt is a fórumban.
Ha megnézed a MM fülhallgató sorát, majdnem mindegyik 20-20000Hz, ellenállás kb ugyanannyi, érzékenység szintén. Aztán mégsem ugyanúgy szól az összes. A kínaikról nem is beszélve, azok bármit ráírnak bármire.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
st6969
őstag
válasz sambenez #131764 üzenetére
Régebben (~25 éve) kellett. Illetve nem ártott, ha volt nálad. Azóta nem igazoltattak, de mindig ott volt nálam (lehet, nem is kellett volna) Na meg ugye, ha használtan veszel valamit szomszéd Józsi bácsitól, valószínűleg ahhoz se kapsz, szóval nem tudom...
Sörözéshez másfajta papír kell...olyan, Mátyás van, és abból se egy -
gingerbalm
aktív tag
válasz sambenez #133454 üzenetére
csak rámentem a sincerity oldalára és nézegettem a cuccokat, majd venni akartam egy pendrive-ot, de ez az oldal jött be a buy now után, gondoltam, sebaj, rákeresek külön a pendrive-ra, de aztán a courtesytrading, a techbesttore és a satietymemory bolt is mind ezt csinálja velem, ezeknél a boltoknál szinte ugyanaz az ársáv, szerintem ez mind a sincerety-szál lehet, kosárba se tudom tenni, ezeken kívül más boltból viszont igen
eddig kétszer rendeltem sinceritytől, az első megérkezett, a másik az a téli kuponos akció volt, az sajnos nem jött meg, kivártam az időt, végül refundot kértem, erre ennyire berágott volna?
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
válasz sambenez #133840 üzenetére
Hazai kereskedők dörzsölik tenyerüket .
Mi meg csak csurgó könnyekkel nézzük a kínai árakat a hazaiakhoz képest, mert valjuk be, ha mindenre rá fog jönni a kb 30% sarc, akkor a szállítási idő függvényében nem igazán éri meg kintről vásárolni (persze lesz olyan, amit továbbra is).
Hazai árak meg talán még megugranak, mivel tudják, hogy csökkenik a konkurencia, ennek fejében újból megéri kintről vásárolni és ki gazdakszik....ismét az államXiaomi 13 eu dev...
-
KamuMazsola
őstag
Akkor majd ismét fellendülnek a kínai piacok, áruházak stb. Nemrég jártam köbányán a Monori utcában, egész kis vásárváros, szerintem már most is van ott minden, persze ők is nyerni akarnak a bolton. Majd megtaláljuk mindenre a megfelelő embert. Meg aztán reménykedjünk, hogy nem eszik olyan forrón a kását!
Szerk: Breki! Az hogy sose fogták meg, semmire nem garancia. Nekem az első telefonom megfogták, aztán jött a többi, azt meg nem.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
DeFranco
nagyúr
nem eszik azt olyan forrón, nem fognak mindent leáfázni nincs erre semmilyen kapacitás sem itt sem máshol, nem is ez a cél. ez most az uniós jogalkotási folyamat eleje, vagy egy többé-kevésbé elvi döntés amit majd valahogy valakik valamikor átültetnek egy valamilyen gyakorlatba.
nincs az a vámhivatal aki minden másfél dolláros usb-c kábelt le tudna áfázni, nyomtatópapír nincs annyi az országban amennyi a határozatokhoz kellene.
-
tupacamaru
veterán
válasz sambenez #134212 üzenetére
Ha nem sürgős akkor az Alin van 28$ körül 10 darab.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Truman
senior tag
válasz sambenez #134282 üzenetére
Azért elég drága ez, még az "akció" ellenére is. Itthon is van ASUS RP-N12 kevesebb mint 7000 -ért. Nem kell rá heteket várni, ott a 3 év garancia, és mégis csak egy Asus. Több ilyet üzemeltem már be sosem volt vele még gond. Persze nem a MantisTek márkát akarom fikázni, mert nem volt még hozzá szerencsém. De azért látszik, hogy ez a külföldi rendelés dolog, nem minden esetben kifizetődő.
Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
Doki16
addikt
-
Real_Necro
veterán
válasz sambenez #135477 üzenetére
Az a baj, hogy itt nem csak a szemorvossal van a bibi, ha a "beteg" mondja meg mi is kell neki...
Egyébként utoljára én egy optometristánál voltam, meglepően pozitívak voltak vele a tapasztalataim szakmai felkészültség terén.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest